Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji informaci, jak se dostat zpět na Poraďte.cz. Jsem na Poraďte.cz, kde si otevřu otázku, z Poradte.sk. Pak bych se chtěla vrátit zpět, na Poraďte.cz. Jde to nějak? Nyní musím se odhlásit z Poradte.sk a znovu přihlásit na Poraďte.cz. Nevím, zda je otázka srozumitelná? Děkuji Viky
Na otázku z .SK můžete kliknout pravým tlačítkem a z menu zvolit "Otevřít v nové záložce" nebo "Otevřít v novém okně" (nebo podobné položky, přesná znění se mohou v různých prohlížečím lišit)... Tím bude obsah původní, tedy "poraďte.cz", nezměněn, po prohlédnutí otázky "SK" prostě zavřete záložku (okno)...
Nebo můžete použít tlačítko "Zpět"...
Dobrý den Mowla. Děkuji za podrobné vysvětlení. Vyzkoušela jsem dostat se na SK. a zpět na CZ. Je to jednoduché, jen jsem to nevěděla. Viky
Když použiješ Google chrome,můžeš v něm současně otevřít třeba tři okna a přepínat mezi nimi.
JABRAKA
Dobrý den Jabrako. Na Seznamu.cz, už vím jak přecházet z SK,na CZ. Google chrome mám. Když si tam otevřu Poraďte.cz, je to trapné, ale nevím, jak otevřít tři okna najednou a přepínat. Nemůžete mi to prosím, poradit, jak to udělat? Děkuji.
Ve Firefoxu stačí kliknout na otázku kolečkem. Ta se potom otevře na pozadí v novém panelu. Pak jen nahoře překliknete panel/záložku/ouško (každý tomu říká jinak) s otevřenou otázkou. Původní okno s Poraďte.cz pojede svým vlastním životem. Takže můžete být přihlášená na obou Poraďte. A jen překlikávat panely.
Děkuji Vám všem za Vaše rady, které použiji. Zvlášť chci poděkovat "Des," za velkou trpělivost s vysvětlováním. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.