Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat zpět na Poraďte.cz

Od: viky*

Dobrý den. Potřebuji informaci, jak se dostat zpět na Poraďte.cz. Jsem na Poraďte.cz, kde si otevřu otázku, z Poradte.sk. Pak bych se chtěla vrátit zpět, na Poraďte.cz. Jde to nějak? Nyní musím se odhlásit z Poradte.sk a znovu přihlásit na Poraďte.cz. Nevím, zda je otázka srozumitelná? Děkuji Viky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Na otázku z .SK můžete kliknout pravým tlačítkem a z menu zvolit "Otevřít v nové záložce" nebo "Otevřít v novém okně" (nebo podobné položky, přesná znění se mohou v různých prohlížečím lišit)... Tím bude obsah původní, tedy "poraďte.cz", nezměněn, po prohlédnutí otázky "SK" prostě zavřete záložku (okno)...

Nebo můžete použít tlačítko "Zpět"...

viky*
hodnocení

Dobrý den Mowla. Děkuji za podrobné vysvětlení. Vyzkoušela jsem dostat se na SK. a zpět na CZ. Je to jednoduché, jen jsem to nevěděla. Viky

mowla*

:)

Jsem rád, že rada pomohla...

;)

jabraka*
hodnocení

0x

Když použiješ Google chrome,můžeš v něm současně otevřít třeba tři okna a přepínat mezi nimi.

JABRAKA

viky*
hodnocení

Dobrý den Jabrako. Na Seznamu.cz, už vím jak přecházet z SK,na CZ. Google chrome mám. Když si tam otevřu Poraďte.cz, je to trapné, ale nevím, jak otevřít tři okna najednou a přepínat. Nemůžete mi to prosím, poradit, jak to udělat? Děkuji.

hodnocení

0x

Ve Firefoxu stačí kliknout na otázku kolečkem. Ta se potom otevře na pozadí v novém panelu. Pak jen nahoře překliknete panel/záložku/ouško (každý tomu říká jinak) s otevřenou otázkou. Původní okno s Poraďte.cz pojede svým vlastním životem. Takže můžete být přihlášená na obou Poraďte. A jen překlikávat panely.

Stejně jednoduše, tedy kliknutím kolečkem, umí otevírat odkaz v novém maximalizovaným panelu i Opera. Mívám běžně otevřeno kolem deseti oken najednou a Opera se mi spouští s osmi okny najednou.

hodnocení

0x

Použila jsem vaše rady na úplně něco jiného a ono to funguje. Děkuji, zase jsem se něco nového dozvěděla *ua*

Jak říkal soudruh Lenin...učit se, učit se, učit se *smich**smich*

viky*
hodnocení

Děkuji Vám všem za Vaše rady, které použiji. Zvlášť chci poděkovat "Des," za velkou trpělivost s vysvětlováním. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]