Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlaječky na poradně

Od: tesyk* odpovědí: 16 změna:

Tak by mě zajímalo, proč u mě není česká vlaječka a u slováků ta jejich ano... Že by nějaká diskrimináááce? :D

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jj, to je dobrý námět na diskriminaci *smich*

Vlajky jsou proto, aby bylo vidět, že otázka je na poradte.sk, což je podstatný rozdíl (registrace, jazyk). V SK verzi to obráceně s CZ vlajkou není, protože by to nemělo velký smysl - zahltilo by to SK verzi CZ otázkami... je tam zatím malá návštěvnost, takže proto je to tak :)

repkin*

Admine, proč ti nemůžu dát bod. *palec**placni**haha*

tesyk*
hodnocení

Hele, repkin, nebuď tak rektální...

tesyk*
hodnocení

Děkuji za odpověď, jsem chytřejší, zase jsem dnes nežil nadarmo.

raadek*
26.04.12 00:33
:)

hop®
hodnocení

0x

Slováci jsou také diskriminováni!

Na jejich verzi to na ně mluví česky! *smich*

(mají české tlačítko "Odhlásit" a pak jim to píše "Odhlášeno - Pokračovat")

doplněno 26.04.12 09:11:

... docela by mě zajímalo, kdo ještě si toho všiml...

výtka
Upozornění od administrátora 27. 04. 2012 13:19:04
opraveno odhlášeno i pokračovat :)
Hope, spolupracoval jsem na SK verzi, víme o více případech, kde se vyskytují drobné chybičky, podobné té, kterou avizuješ.
Funkci tlačítka ani poradny to neovlivní a admin to ve volné chvilce jistě upraví... Dokonce bude mít radost, že více uživatelům leží na srdci kvalita poradny.
doplněno 26.04.12 11:53: Nejlépe je v takovém případě použít oranžové tlačítko Kontakt poslední vpravo nahoře nebo. poradte.cz/... a admin to bude mít z první ruky.
hop®

Hejkálku, já znám výše zmíněné tlačítko, pro tento případ jsem ho použil asi před týdnem, Pavel už o tomto miniproblémku ví, pravděpodobně zatím řeší důležitější věci. ;)

Zde v této diskusi jsem to myslel spíš jako vtípek. :)

určitě toho bude víc... než jen tohle a objeví spíše slovensky mluvící než já :)

hodnocení

0x
Mě spíš vadí že se mi ty otázky z SK. verze ukazujou pořád jako nepřečtený i když kliknu na označit vše jako přečtené .*zed*

no jo, to je jasný... ale ono je jich jen pár (0-3) na jedné straně a jen na hlavní.. to se asi dá přežít, ne? :)

tesyk*
hodnocení

Luis neodpovídá...asi nepřežil... :D

Ale KUŠ VY BREBTO. *smich*

dzordz*
hodnocení

0x

Mně by se ještě líbilo, kdyby to upozornění o přesunu na .sk nevyskakovalo pokaždé :)

bena*
hodnocení

0x

Podle mého názoru je Poradte.sk zbytečné. Na Poradte.sk bych napsal jednoduché autopřesměrování na Poraďte.cz a je to...

hop®

No, nevím, někteří slováci jsou těžce nacionalističtí a vše co zavání "českem" z principu odsuzují. Na celém světě jsou lidé tolerantnější a lidé netolerantní. Nejde teď o důvody jejich chování, ale o prostý fakt...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]