Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přeji opět všem děvčátkům, dívčinám, slečnám, ženám - mladým, zralým i babičkám k dnešnímu svátku vše nejlepší. Valentýn je pro zamilované, Den matek je pro matky, ale MDŽ je svátek všech žen bez ohledu na jejich zamilovanost nebo mateřství. Snad Vás toto přáníčko trochu potěší, tak si to dnes užijte. Zdravím!
P.S. Přáníčko je pro ty zdejší kolegyně, které preferují pro komunikaci na poradně český jazyk .
Dobrý den, potěším rád, ale dnes nejsem s přáníčkem první. Ovšem, zase jsem první, kdo gratuluje českým, moravským a slezským ženám . Zdravím!
mp - ano, zamyslel jsem se a zjistil jsem, že jsem asi úchyl, který si na ženskou vzpomene jen jednou za rok .
To by bylo to poslední, abych někomu kazil radost (to nemám v povaze). Ale MDŽ je fakt úchylný svátek. Jen se nad tím zamyslete.
mp-
- zase tak úchylnej svátek to není -. ženský "vyžerou" ze života jen to nejhorší (včetně porodů a znásilňování kdejakým blbem) - myslím, ženský, jako biologický druh, nikoliv zlatokopky atd...
mp
- no svátek má dneska kde kdo (i kde co) - a na MDŽ se alespoň nezavírají obchody ...
mp
- ještě jen tak mimochodem - nemají v současnosti nějaký svátek taky gayové? a podobné existence? - takže na nějakém MDŽ opravdu nic úchylného není, ne?
Tak hlavně se lidi dělí na chytrý a blbý, bez rozdílu pohlaví. Já třeba uznávám, že jsem hloupější, než moje žena. Příklad - když něco řešíme, tak mně to obyčejně dojde asi o deset vteřin později. Podle mě ženy jsou životaschopnější, než muži (tím myslím průměr).. Ale svátek?
mp, už se vám ulevilo? Fakt?
Máte to tak, že co na srdci, to na jazyku? Ať to ublíží komukoliv?! Kdo si plete neomalenost a nezdvořilost s upřímností?
Dobrý den, správně - každá žena by měla být na tento svátek upravená tak, aby nedošlo k omylu, že je přáno muži . Zdravím!
Díky, Bene, potěšilo mě, že jste si vzpomněl.
MDŽ mi vůbec nepřipadá úchylný svátek. Jsou i jiné ženy, než matky, kterým je třeba poděkovat. Znám jednu takovou, nikdy se neprovdala a neměla děti. Blíží se jí už šedesátka. Přesto pomáhá voučatům od své sestry a je to hrozně hodná teta. Na Den matek se to nehodí, ale MDŽ je prostě pro všechny ženy, ať jsou matkami, nebo ne. A to je na tom to hezké, že se nedělají rozdíly. Že se i ta teta bez vlastní rodiny dočká přáníčka a pozornosti. Jaga.
Dobrý den, ano, v tomto je to svátek spravedlivý. A o tom, proč se slaví (připomíná), se učí už ve škole.
Zdravím!
Dobrý den, ano, dopustil jsem se jen přáníčka a také si nemyslím, že je třeba rozebírat tento svátek a jeho smysl (nebo dokonce úchylnost). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.