Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnocení odpovědí

Od: hajmoni* odpovědí: 8 změna:

Napsala jsem otázku, dostala odpovědi. Ale jen u některých autorů mám možnost ohodnotit odpověď. Čím je to dané?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Počtem 3x.Nehodnotí se neregistrovaný radce.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Je to dané tím, kdo je registrovaný a kdo ne. Registrovanému bodík dát můžete, neregistrovanému ne. Ve "volné diskuzi" se body nedávají žádné.

doplněno 19.04.12 21:32:

Tak jsem byla asi o tři vteřiny pomalejší :-D

hodnocení

0x

Tím, že lze hodnotit jen příspěvky registrovaných uživatelů :)

doplněno 19.04.12 21:32:

tomu říkám rychlost :D tentokrát rovnou až třetí

hajmoni*
hodnocení

Kruci, všem bych vám dala dobrou odpověď.. tak moc děkuji

dá se neregistrovanému rádci napsat ve vnitřní poště? asi ne?

výtka
Upozornění od sys hejkal 19. 04. 2012 22:14:32
Dobrý večer, doporučuji Vám prostudovat Pravidla poradny a také FAQ, teda nejčastější otázky, najdete v oranžových polích výše. Najdete tam mnoho odpovědí na organizaci poradny.
krkovicka*
Ne.Ale můžete ho požádat o kontakt.Třeba jen email.Tel.číslo...ale veřejně.
hajmoni*
hodnocení

A když mu jen chci poděkovat za odpověď? můžu to napsat mezi odpovědi ostatních? Nerada bych porušila nějaká pravidla.

cocinkamichalka*

Ano, poděkovat mu samozřejmě veřejně můžete :)

krkovicka*
Jste registrována dejte doplnit odpověď.děkovat mu můžete do aleluja i v nové odpovědi.tak jak jste to udelala tady.Každého to potěší než body.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]