Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zobrazováním

Od: fidonet* odpovědí: 15 změna:

Poslední dny se mi nezobrazuje několik obrázek denně. prostě prázdné pole a kdyby tam pod tím nebylo označení dobrá odpověď a nějaké body, tak bych si myslel, že jde jen o chybně vloženou prázdnou odpověď jen s mezerami. Třeba za hodinu nebo den, mi tam ta odpověď naskočí, jinde zas zmizí. O co jde?

Problém se zobrazováním

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jen tak všeobecně,zkusil bych jinou grafiku,popřípadě stávající vyndat,vyčistit slot a znovu zasadit a taky on line scener by nebyl na škodu...Budou určitě i jiné nápady a lepší...:)Ať se zadaří!

zdarma.org/...

doplněno 12.04.12 17:29:

Máte pravdu,ani já to nechápu...*smich*

fidonet*
hodnocení

tuhle kravinu myslíte vážně? věřím, že to byl jen trapný žert amatéra ... jak můžete mít takové hodnocení v PC kategirii to ani nedokážu pochopit.

Vadná grafika :) LOL, no comment ...

bena*

Ahasver4, teď jste opravdu dokázal, že tomu příliš nerozumíte a radíte dokola ty stejné kraviny. Doporučuju Vám, vybodněte se na to radění, pokud tomu prostě nerozumíte.

IE6 to dělává nejen tady, ale zkuste jít třeba s IE6 na zive.cz. Já navrhuju použít jiný prohlížeč, třeba IE9 (na Vistě nebo 7, případně IE8 na XP) nebo Operu. IE7 není na tom o moc líp, jak IE6, takže jeho používání je taky docela hazard.

Jinak IE8 lze krásně "učesat", takže nepoznáte ani rozdíl, čímžpádem nevidím důvod ho nepoužívat jen kvůli tomu, že nevypadá jako IE7. Budiž důkazem můj IE8 na Windows XP. A IE9 vůbec vypadá hezky a je mnohem rychlejší.

Problém se zobrazováním #2
fidonet*
hodnocení

Beno, na IE8 nechci, už si ani neuvědomuji co mě na něm rozčilovalo, ale strpěl jsem ho jen dva dny. Nedávno jsem dělal nové PC dětem a tak jsem jim tam IE8 dal. A protože vše musím nastavovat a ladit já, nakonec to skončilo deinstalací a opětovným nahozením IE7. ( ale každý máme jiný názor) Já to moc neřeším, deset nezobrazených slov nic neohrožuje, když to jinde funguje na 100%

p.s. co to je za "rádce" ten Ahasver4 a kde nabral tolik bodů za rady v PC? Sice to vypadá na spamera odpovědí, když vidím tu délku registrace i získené body, ale že jich získal tolik v PC mě udivuje. Nevím jak jinde, ale to co píše, to jsou takové "hovadiny" ...

bena*

fidonet: Dobře, nebudu Vás nutit k instalaci IE8. Jen Vám doporučím - na flešku jsem si hodil Operu USB - když třeba jsem na veřejném počítači a mají tam zastaralý IE, tak jdu přes svou Operu. Také ji používám, když koukám na své stránky koukám ve Windows, jeslti ji i jiný prohlížeč (nebo přesněji vykreslovací jádro) ukazuje dobře. Své stránky kontroluju IE6 a IE8 a pak Operou.

K tomu P.S.: Víte, Ahasver4 všude chce být nejrychleji. Většinou ale ty odpovědi jsou ve stylu, jako ta odpověď výše a spousta lidí, jak pozoruji, tak první odpověď ohodnotí, protože jsou rádi, že se jim někdo snaží pomoct. A většinou i Ahasver4 po úspěšné nebo lépe řečeno, účinné radě napíše, že není zač děkovat, když tazatel děkuje nebo napíše ve stylu, že má radost, apod. a někteří mu to ohodnotí. Proto má Ahasver4 takové skóre. Nejlepší bylo ale když tenkrát mu zmizelo, abych nelhal, nějakých 10 dobrých odpovědí, tak zuřil a stěžoval si v jedné diskusi. No byly mu odebrány body za odpovědi ve stylu "Nemáte zač, apod." nebo za úplné zcestnosti. Takže tady máte odpoveď... A kvůli tomuhle "expertovi" odešel velice výborný zkušený rádce (asi víte o koho jde), kterému se musela velice často otevírat kudla v kapse, když tohle viděl :)

Tím prosím nechci vyvolat zde nějakou šarvátku nebo na někoho vyloženě útočit. Je to seriózní odpověď pro tazatele na jeho otázky.

fidonet*
hodnocení

Já mám na Cruser USB taky operu, ale nějakou hodně starou, protože ( možná jen špatně hledám), jak se mi zdá, přestali to U3 podporovat. Takže moje otázka: jak nainstalovat na jinou USB operu ( novou ) . Vím, že by stačilo pohledat na netu a našel bych, ale taky vím, že mi dáte dobrou odpověď a nemusím lítat po netu. Jinak mám v PC nainstalovaný Chrome Googel, kterým řeším, když něco nejede. Míval jsem před vyhořelou MB i operu, ale asi jsem ji už po instalaci winu znovu nenahodil. Opera na USB by nebyla asi špatná. Ten Croser nechci moc používat v cizích PC, protože mám na něm jednu z nejlepších key klíčenek jakou znám a nechci to strkat kamkoli. I když mám ma USB dobrou ochranu na viry, nechci to tahat všude. Byla drahá ( 1800 kč za 2GB ).

p.s. o kterého radce šlo? cca rok jsem sem moc nechodil. Točilo mě pár věcí, pár lidí, a můj život je dost krátký na to se dohadovat s některými pitom.ci. I teď mi vadí, když mi kde kdo edituje mé příspěvky. Možná je zas na čase na pár měsíců sem nepsat.

bena*

Google Chrome bych si teda v životě na počítač nedal. A když už Chrome, tak Chromium - vyvíjí ho komunita (podobně jako firefox) a hlavně spoustu osobních údajů neposílá do google no... Operu USB mám teď aktuální 11.62 (asi 14 dní?), ke stažení zde: opera-usb.com/... Doporučuju stáhnout ten ZIp a uložit si ho na flešku nebo i klidně do počítače... Nejlepší obrana proti virům z flešky je zakázat autorun - buď ho z flešky smazat nebo ho v počítači zakázat: blog.zarohem.cz/... Jinak šlo o rádce yakub.

hodnocení

0x

Tohle dělávalo s IE6

fidonet*
hodnocení

jj předpokládám nějakou chybu ve scriptech, já mám IE7, a 8 mě vytáčejí, tak je nechci. Diné je, že to jednou 7 zobrazí a jindy ne. A projevuje se to až poslední dny ( u mne) Admine, cos změnil?

výtka
Upozornění od administrátora 17. 04. 2012 12:52:41
žádná změna neproběhla... tedy na poradte.cz ;)
fidonet*
hodnocení

Ahoj Admine .. včem tedy vidíš problém? U mne taky žádná změna neproběhla a dělá to jen sem tam nějaká dpověd´

dzordz*
hodnocení

0x

Výpis odpovědí funguje i bez skriptů. Co vynutit obnovení ctrl+R, zůstane to pak stejné?

fidonet*
hodnocení

nepomáhá F5 nebopáha aktualizovat nepomaha nic.

p.s. ctrl-R je co? obnovení čeho? znovunačtení? tedy to co F5 nebo aktualizovat? ctrl-R neznám

dzordz*

Ctrl+R by mělo vynutit znovustažení všeho a úplně ignorovat cache, už nevím, u kterého prohlížeče to bylo, ale F5 obnovilo jen hlavní dokument, ne odkazované prvky, dost možná to od té doby už spravili a funguje to teď stejně, nevím.

Jinak to je tedy zajímavé :) Chybí texty úplně, i ve zdrojáku? Máte tam jiný prohlížeč na porovnání?

Když to dělalo IE6 tak se text ukázal po označení textu který není vidět. Nevím zda mě chápete :) Prostě myší označit tam kde by měl být text :) Nic nepomáhalo, tak jsem zvědav co IE7 u kolegy

fidonet*
hodnocení

mavericku to jsem udelal hned když jsem videl, že nic nevidím. :( zajímavé je že to děla, jen u některých otazek a taky, že se to pak někdy objeví :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]