Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PŘÁNÍ a OBAVY

Od: terriiik odpovědí: 5 změna:

Ahoj.Jmenuji se Tereza a je mi 11.Nedávno sem jen tak z nudy prohlížela televizní kanály a najednou sem oběvila kanál který neznám.Jmenuje se NICKELODEON a je jenom pro děti.Moc jsem si oblíbila 5 seriálů.Je to:iCarly,Vé jako Victoria,Záhada Anubisova domu, BIG Time Rush a můj nejoblíbenější Drake and Josh.Drake and Josh mě zaujali zatám nejvíc protože je to moc vtipné a navíc vždycky se mi líbili kytary na kterou hraje Drake.Pátrala jsem po internetu a zjistila jsem jak se jmeujou doopravdy.Oblíbila jsem si Dreaka a rozhodla jsem se že si ho najde na facebooku.Našlo mi ho to hodněkrát tak sem si přidala toho u kterýho je nejvíc aktivity a má fotky z domova a tak.A najednou mě napadlo že by sem si takhle mohla najít i jiné herce i když sou z Ameriky.Tak sem si přidala eště 3 oblíbené herečky z Vé jako Victora.Já ale nevím co mám dělat protože sem si je natolik oblíbila že bych je chtěla poznat na živo třeba na nějakém koncertě atd.. nebo alespoň přes videochat.Je to pitomost ale i přesto děkuji pokud se někdo ozve.*nevi*

PŘÁNÍ a OBAVY

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

myslím že kvůli tobě do ČR nepojedou.

askmenow*
hodnocení

0x

1) Jsi si jistá, že se jedná o pravé profili/fan stránky těch herců? Většina takovýhle stránek na fb jsou podvrhy, není těžké stáhnout fotky celebrit z netu. Ale jsou i vyjímky. Rozhodně je to podvod, pokud jsi si je (a oni tebe) přidala do přátel, vždy je to jen fan stránka.

2) Co na to říct... tyhle seriály a herce neznám, nevím tedy, jestli sis oblíbila herce jako takové, nebo jen jejich role? Pokud role, tak jen koukej na seriál... pokud herce, nemůžeš čekat, že s tebou budou osobně chatovat, nebo tak něco. Můžeš jen doufat, že třeba někdy budou vystupovat v ČR (pokud zde mají silnou fanouškovskou základnu) a ty budeš mít to štěstí, že se na vystoupení dostaneš.

bena*
hodnocení

0x

Bóže... další, která podlehla těm imperialistickým hloupostem... vždyť to jsou hvězdičky á la hajzlpapír. Jednou si s ním otřeš zadek a zahodíš... to jsou tyhlety Bíbři, Hariši a já nevím co dalšího...

hop®
hodnocení

0x

Terezko, jsou to hezcí kluci, ale asi si můžeš nechat jen zdát...

Nedávno opět dávali "československopolský" film Král sokolů (Sokoliar Tomáš), ve kterém ten klučina je super, není blbý, má vztah k přírodě a je i docela hezký, fakt jsem si ho oblíbil! Zapátral jsem a zjistil, že dneska tento 27-mi letý mladý muž hraje a režíruje v Ypsilonce. Asi po mnoha letech opět půjdu do divadla! :)

troja*
hodnocení

0x

... nejsem tu denně, ale "oběvovat" něco v 11 letech by bylo nejlépe na poli pravopisu a slovosledu. Nedělat překlepy a po ukončení věty vynechávat při psaní na klávesnici jednu mezeru. A hlavně, než něco kamkoliv odešlu, přečtu si po sobě co jsem napsal/a :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]