Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro maminky-kde sehnat kalhoty?

Od: krkovicka* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.Obracím se na vás.Mám problem sehnat dívčí kalhoty velikost 134.Všude prodávají pomalu bokovky s úzkým pásem a stehny.Mám holku která je ve stehnech svalnata a džíny na ní prostě nejsou.Kdyby jste na nějaký obchod narazily nebo víte kde kalhoty prodávají napište mi prosím na krkovicka.sh@gmail.com nebo zde na poradnu.Nebo jestli ještě prodávají klasické mrkvače.Mockrát dekuji.
doplněno 10.04.12 06:27: Zkoušeli jsme i skrečovy džíny a zas ji to nešlo do pasu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkuste se mrknout na stránky i-oděvy,nebo mám i dobré zkušenosti s kameným obchodem Kik.
krkovicka*
hodnocení

Dekuji v Kik jsem nebyla.Zkusím to.
doplněno 10.04.12 15:53: Ona buřtik ale není :-D měří 129cm a má 26 kg.Pouze je svalnata ve stehnech.Poslední půl rok sice přibrala dvě kila ale zároveň ji bolí kyčle z růstu.Teď jsme to dovršili tím že chodí dvakrát týdně na lezeckou stěnu.

Není zač*slunce*Také máme v rodině "buřtíky,"a tam seženu.

krkovicka*
hodnocení

Wamp?Nemáme podobnou nebo stejnou Ip adresu?Barvite se jako bych měla dvě registrace:-D
doplněno 11.04.12 20:06: Ale nejen tady i u jiných odpovědi.

Jejdááá,krkovičko,to fákt nevím,já a technika*smich*:DKaždopádně jste mně milá*slunce*

doplněno 15.04.12 13:22:

Ovšem pozór,nejsem na holky*smich*

krkovicka*
hodnocení

;) v pořádku.Dala jsem si jedna a dvě dohromady:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]