Dobrý den.Obracím se na vás.Mám problem sehnat dívčí kalhoty velikost 134.Všude prodávají pomalu bokovky s úzkým pásem a stehny.Mám holku která je ve stehnech svalnata a džíny na ní prostě nejsou.Kdyby jste na nějaký obchod narazily nebo víte kde kalhoty prodávají napište mi prosím na krkovicka.sh@gmail.com nebo zde na poradnu.Nebo jestli ještě prodávají klasické mrkvače.Mockrát dekuji. doplněno 10.04.12 06:27: Zkoušeli jsme i skrečovy džíny a zas ji to nešlo do pasu.
Zkuste se mrknout na stránky i-oděvy,nebo mám i dobré zkušenosti s kameným obchodem Kik.
krkovicka*
Dekuji v Kik jsem nebyla.Zkusím to. doplněno 10.04.12 15:53: Ona buřtik ale není měří 129cm a má 26 kg.Pouze je svalnata ve stehnech.Poslední půl rok sice přibrala dvě kila ale zároveň ji bolí kyčle z růstu.Teď jsme to dovršili tím že chodí dvakrát týdně na lezeckou stěnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.