Nejste přihlášen/a.
I já přeji všem na Velikonoce hodně sluníčka a pohody, děvčatům pěkné vyšlehání, chlapcům hodně barevných vajíček a také, aby se to obešlo bez bolehlavu.
Poiu a Cituška mají moc hezké králíčky.
I já posílám. Hezké Velikonoce od Jagy.
doplněno 06.04.12 11:54: A Hankauk má také moc pěkného "králíčka". Takového bych brala hned.
Jago, tvou fotku vidím dneska poprvé. Jsi kočka. A děkuji za pochvalu "králíčka". Vyřídila jsem a Harley posílá pac.
Děkuji za přání... Králičci viz výše jsou úžasní... Neskončí ještě letos, chudáci, na pekáči?
A záškodnická kočka v přilbě ze skořápky je naprosto ukázková potvora. Přítel se skvěle pobavil.
Jinak dodám, že náš pejsan krásně seděl jako manekýn. Řekla jsem mu, že musí vydržet s ušima, dokud ho nevyfotím. A vydržel! Když jsem mu je pak dávala odpo ještě jednou, už je shazoval.
Hody, hody,doprovody,
já mám boty plné vody,
vejce už mně neláká, nalejte mi panáka.
Všem krásné Velikonoce, přeje Jumba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.