Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázky dle času vs vyhledávání

Od: krkovicka* odpovědí: 3 změna:
Dobré ráno.Když tak listuji v archivu otázek zjistila jsem jak poraďte se hodně změnilo.Lidí přijdou,odchazeji atak různě.Chtěla jsem si dat do paměti některé rádce a jejich otázky nebo i příspěvky.Bohužel znám jen Nick.zádám do vyhledávače a ono se najde toho spousta,ale paté přes deváté:D Nešlo by to nějak seřadit dle datumu?A taky se mi občas stane že i když v archivu uzavřených otázek najdu odpověď na mou otázku tak zase nevím jestli zákony nebo používané technologie např. v roce 2008 jak radí. Jsou stále aktuální.I když se se otázky tak nějak z části opakuji.Dekuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vyhledávání tu dělá Google a ten se snaží preferovat ty nejnovější otázky, ale vyloženě se nebrání ani těm starším... lze vyhledat i konkrétní období např. červen 2006 apd, ale lepší jít rovnou na google a ptát se na poradte.cz resp site:poradte.cz, což je dost krkolomné a pro většinu tím zapovězeno :)

krkovicka*
hodnocení

Takže rovnou přes Google zadat co potrebuji.Oká.Dík .

bena*
hodnocení

0x

Místní vyhledávání nepoužívám, protože si myslím, že lepší index má Seznam. takže chci-li něoc vyhledat, napíšu do seznamu třeba jak upéct buchty site:poradte.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]