Jsem tu krátce a ještě jsme si (asi) navzájem neradili, neznáme se. Ale tahle krásná informace a pocit souáležitosti mě přesvědčuje, že jsem ve společnosti príma lidí.
Natálka, to jméno se mi strašně moc líbilo, než začali medializovat tu popálenou cikánku Natálku z Vítkova. Ať člověk otevřel noviny či televizi, všude jen Natálka a Natálka. Až se to zprotivilo.
Ale ať už se jmenuje jak chce, třeba Eulálie, hlavně aby každé to mimčo bylo zdravé. I to Vaše. Já mám Petrušku, dneska bych asi dala Magdu. Ale co lidí, to jiný vkus. A to je dobře. Kdyby tomu tak nebylo, byli bychom všichni Pepíci a Máni. Jaga.
I já se připojuji s gratulací. Také se nám před hodně lety podařil páreček, je to milé. Jako správný chlap jste zplodil syna, teď už Vám zbývají takové prkotiny jako zasadit strom a postavit dům.
Tak ať malý dobře prospívá k radosti obou rodičů. Jaga.
Možná jsem poslední která se připojí ke gratulaci.Přeji synovi zdravičko a štěstí ať ho provází Mimo jiné máme den starého kluka v rodině.Čtyři roky na něj čekali
Slyšela jsem v televizi jednou větu, která mě pobavila. Otec domlouval svému nezdárnému synovi: Ty kluku jeden, tys mi udělal poslední radost 9 měsíců před tvým narozením!
Tak Vám přeji, abyste tuhle větu nikdy nemusel použít! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.