Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narození dítěte

Od: kubinec® odpovědí: 24 změna:

*houpy*

dnes před pravým polednem se mi narodilo druhé děťátko(chlapeček)

takže mám doma "páreček"*hej*

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak gratuluju! Páreček je fajn. Vy už to tu ale asi nepřečtete... dnes. nebo hned 2x?

hop®
hodnocení

0x

Tak hlavně ať je kluk (samozřejmě i mamka) zdravej! Gratuluju! *slunce*

Je hezké, že jste se s námi podělil o tuto radostnou událost.*slunce* Moc gratuluji a celé rodince přeji jen to nejlepší!*pivo*

hodnocení

0x

Jsem tu krátce a ještě jsme si (asi) navzájem neradili, neznáme se. Ale tahle krásná informace a pocit souáležitosti mě přesvědčuje, že jsem ve společnosti príma lidí.

Gratuluji a hodně zdraví.*slunce*

poiu*
hodnocení

0x

Moc a moc gratuluji a všem vám přeji hodně zdraví! *tanec*

lidka*
hodnocení

0x

Šťastný kolego - hodně zdraví chlapečkovi i mamince!*hej*A ať vám všem dělá hlavně radost!*tanec* A díky za milou zprávu. Takových není nikdy dost. *slunce*

bety*
hodnocení

0x

Gratulace veliká k narození malého obyvatele této planety...ať Vám dělá jen samou radost a starosti ať se Vám vyhýbají.*slunce*

ainos
hodnocení

0x

Gratuluujuuu vám! Tak at je maminka i chlapeček v pořádku. :) *slunce*

hodnocení

0x

I já se připojuju s gratulkou a přáním všeho nej nej nej pro celou rodinu.

hodnocení

0x

Gratuluji. *uspech* Mamince i chlapečkovi hodně zdraví. *slunce* Celé rodince jen to nejlepší. *slunce*

hodnocení

0x
Blahopřeji! A vyřiď synkovi, že mu tady poradíme, až bude potřebovat...

patulkasirova
hodnocení

0x

MOC GRATULUJI NÁM SE MÁ TAKÉ NARODIT MIMINKO BUDETO HOLČIČKA NATÁLKA ...

Natálka, to jméno se mi strašně moc líbilo, než začali medializovat tu popálenou cikánku Natálku z Vítkova. Ať člověk otevřel noviny či televizi, všude jen Natálka a Natálka. Až se to zprotivilo.

Ale ať už se jmenuje jak chce, třeba Eulálie, hlavně aby každé to mimčo bylo zdravé. I to Vaše. Já mám Petrušku, dneska bych asi dala Magdu. Ale co lidí, to jiný vkus. A to je dobře. Kdyby tomu tak nebylo, byli bychom všichni Pepíci a Máni. Jaga.

hodnocení

0x

Gratulujeme a třeba se k nám jednou přidá ;)

hodnocení

0x

I já se připojuji s gratulací. Také se nám před hodně lety podařil páreček, je to milé. Jako správný chlap jste zplodil syna, teď už Vám zbývají takové prkotiny jako zasadit strom a postavit dům.

Tak ať malý dobře prospívá k radosti obou rodičů. Jaga.

hodnocení

0x

To je krásné, gratuluji a přeji miminku, aby mělo nad hlavou celý život šťastnou hvězdu. *slunce*

hodnocení

včera jsem si je přivezl *houpy*z porodnice *slunce*

tak a už jsme kompletní rodinka :)

mrnousek*
hodnocení

0x

Gratuluji! :)

mil®
hodnocení

0x

Gratuluji k synovi a přeji vám všem hodně zdraví, štěstí a lásky. No a máte doma parťáka, já mám doma dva je to prostě paráda.

hodnocení

0x

Kubinče, veliké gratulace *hej* Ať vám chlapeček roste do zdraví a celá rodinka do štěstí, zdraví a pohody *placni*

krkovicka*
hodnocení

0x
Možná jsem poslední která se připojí ke gratulaci.Přeji synovi zdravičko a štěstí ať ho provází;)
Mimo jiné máme den starého kluka v rodině.Čtyři roky na něj čekali :)
hodnocení

my jsme taky tak nějak na něj čekali(nebo spíše se nedařilo 3 roky,byly tam nějaké zdravotní komplikace apod.)

a to jsme si řekli,že pokud by to letos nevyšlo,tak se "spokojíme" s jedním našim zlatíčkem(dcerkou),že nebudem za každou cenu do toho "bušit" :)

a ono to nakonec vyšlo *andel*

P.S. no jo no 40 za dveřmi

doplněno 09.04.12 19:57:

a máme "páreček"

polinek*

pochopitelně blahopřeji ,,,,,,ať vám radost zůstane do konce života,,,,,,

hodnocení

0x

Slyšela jsem v televizi jednou větu, která mě pobavila. Otec domlouval svému nezdárnému synovi: Ty kluku jeden, tys mi udělal poslední radost 9 měsíců před tvým narozením!

Tak Vám přeji, abyste tuhle větu nikdy nemusel použít!*smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]