Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeposílání odpovědí na mail

Od: ben® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda Vám chodí bez problémů odpovědi na mail. Mám tuto možnost nastavenu po 1 hodině (a beze změn), ale již druhý den nic nepřichází, i když na poradně odpovědi jsou a po hodině zmizí. Mailová adresa je jinak funkční. Děkuji za odpovědi a zdravím!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Ano Bene bez problémů.

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za reakci. Já už nevím. Dole mám křížek, že chci přeposílat. Odpovědi zde na poradně odejdou a zmizí po hodině, ale nedorazí na mail. Mail jsem několikrát odzkoušel, byl jsem i v nastavení mailu (žádný spam apod. tam nebyl). Teď jsem ještě udělal přeregistraci zde na poradně, tak uvidím. Vím, že se zde již řešilo, že někomu chodí na mail cizí odpovědi, tak to asi bude ono. Tak se nechám překvapit, jestli se to zase srovná. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]