Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehození popisu otázek

Od: soina* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

u jedné otázky, která zněla, zda je meloun zelenina, byl popis o nějakých vysílačích a přístrojích. Nevíte, čím to může být? Prostě se to nějak prohodilo? Posílám snímek.

Přehození popisu otázek

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Prostě se to nějak prohodilo?

Dobrý den, samo se to asi neprohodilo, spíš to prohodil pisatel... *sok*

soina*
hodnocení

No promiňte, ale já snímky obrazovky nijak neupravuji (stejně ani nevím jak na to), poslaný snímek je 100% originální, a jestli se Vám to tak nezobrazuje, nemusíte mě už obviňovat, ne?

hop®

Nebuďte hned vztahovačná, pisatelem byl evidentně myšlen autor otázky o melounech... *zed*

doplněno 25.03.12 21:54:

...stačilo dotaz nahlásit a je opraveno, žádný problém...

soina*
hodnocení

Aha, to mě nenapadlo *zed*

hop®

Tak aspoň máte poučení pro příště! ;)

hodnocení

0x

nějak se to tu hromadí, co? :) minule to bylo "jak pěstovat azalku" a otázka byla na úplně něco jiného... tenkrát to někdo vzal přímo z příkladu, který je u zadání otázky... ale kde vzal někdo meloun k satelitu jsem taky nepochopil *smich*

Když meloun vystřelíte dost rychle, stane se z něj satelit.

soina*
hodnocení

To je pravda, ale o tomto otázka není a v jejím popisu je, že mají být nějaké přístroj využity v zahraničí atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]