Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám otce

Od: kenny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, na těchto stránkách jsem se již s tímto problémem setkala a tak jsem se rozhodla zkusit štěstí i zde. Hledám svého otce pana Emila Kříže, nar. 18.1.1943. Do 11.10.1967 bydlel se svou rodinou v Pitíně čp.90 okr. Uherské Hradiště a přestěhoval se do obce Šanov čp.20 okr. Zlín.Jeho maminka, má babička se jmenovala Zdena Štefaníková roz. Křížová a jeho otec , můj dědeček je jmenoval Emil Šuráň. Snažila jsem psát na obecné úřady obou obcí a přímo na adresu otce, ale nikdo se mi neozval. Neviděli jsme se 45 let, vlastně jsme se viděli když mi byly cca 3-4 roky a já si to vůbec nepamatuji. Pomůžete mi někdo, kdo by jste jeho osobu znal? Prosím a děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Protože hledáte vlastního otce, máte legální zájem o vyhledání osoby. Vezměte svůj rodný list a navštivte nejbližší policii nebo evidenci obyvatel. Tam požádejte o vyhledání osoby v Centrální evidenci obyvatel.

Jen se mi nepozdává pojmenování rodičů... maminka by snad měla být Křížová, rozená Štefaníková, a syn se většinou jmenuje po svém otci ( Šuráň - Kříž ) i když život je různý...

doplněno 18.03.12 09:44:

jedině že by ho babička měla za svobodna jako Křížová, a potom se vdala za Štefaníka.. to by pasovalo... říkám, život dokáže mnoho ...

hodnocení

0x

Dobrý den,

dle informací, které dokážu zjistit, má Váš otec stále adresu Šanov 20.

kenny*

Děkuji Vám mnokrát za informaci. Zkusím jej na této adrese znovu kontaktovat, ale jeho zájem o moji osobu tím asi neovlivním. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]