Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na těchto stránkách jsem se již s tímto problémem setkala a tak jsem se rozhodla zkusit štěstí i zde. Hledám svého otce pana Emila Kříže, nar. 18.1.1943. Do 11.10.1967 bydlel se svou rodinou v Pitíně čp.90 okr. Uherské Hradiště a přestěhoval se do obce Šanov čp.20 okr. Zlín.Jeho maminka, má babička se jmenovala Zdena Štefaníková roz. Křížová a jeho otec , můj dědeček je jmenoval Emil Šuráň. Snažila jsem psát na obecné úřady obou obcí a přímo na adresu otce, ale nikdo se mi neozval. Neviděli jsme se 45 let, vlastně jsme se viděli když mi byly cca 3-4 roky a já si to vůbec nepamatuji. Pomůžete mi někdo, kdo by jste jeho osobu znal? Prosím a děkuji
Protože hledáte vlastního otce, máte legální zájem o vyhledání osoby. Vezměte svůj rodný list a navštivte nejbližší policii nebo evidenci obyvatel. Tam požádejte o vyhledání osoby v Centrální evidenci obyvatel.
Jen se mi nepozdává pojmenování rodičů... maminka by snad měla být Křížová, rozená Štefaníková, a syn se většinou jmenuje po svém otci ( Šuráň - Kříž ) i když život je různý...
doplněno 18.03.12 09:44:jedině že by ho babička měla za svobodna jako Křížová, a potom se vdala za Štefaníka.. to by pasovalo... říkám, život dokáže mnoho ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.