Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tady možné odpovědět mým jménem?

Od: balzerka odpovědí: 25 změna:

Buď jsem cvok, nebo je to záhada. V 17.50 jsem zapnula PC a odpovídala na maily. Až po 18.h. jsem koukla na poradnu. A hle, mým jménem " balzerka" je v jedné rubrice odpověď, kterou jsem já nenapsala. *sok* A i kdybych se v tomto spletla, tak mi nehraje druhá věc: názvy poradců /jeden se v této odpovědi vyskytuje/ nemám ve zvyku psát v uvozovkách, natož v závorce jeho "hodnost", což tomu u odpovědi, která se v 17.52 objevila s mým jménem, tak bylo.*ee* Připomínám, že v případě volné diskuse často odpovídám, aniž bych koukala na to, co psali jiní. Pak moje odpověď může být podobná nějaké předchozí. To se také stalo. A ten, kdo v diskusi záhadně pokračoval mým jménem / nickem/ za mne odpověděl ve smyslu, že chválím něčí předchozí odpověď. Snad jsem to napsala pochopitelně. Teď se cítím, jak schizofrenik. Vím, že to nejde, ale co když nějak ano. Nevěřím, že jsem to psala já. Celkem o nic nejde, ten názor vlastně sdílím, ale nepsala jsem ho já. Je to možné?*ee* Nebo jsem cvok?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

0x
Když nejste registrovaná a přihlášená, tak jméno může použít kdokoliv.
Koukněte na pravidla a FAQ.
iz*

Měla jsem chuť předvést to samé → odpovědět nepřihlášená jako Balzerka.

K otázce → chráněny jsou pouze registrované nicky. Ostatní jsou k "volnému použití".

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já si myslím, že když zde nejste zaregistrovaná, tak Váš nick není ochráněn, je volně k použití a také to může kdokoliv udělat. Zdravím!

hahanaj*
hodnocení

0x

Jde to, proč by to nešlo,přesně jak píší druzí ... proč se nezregistrujete když pravidelně přispíváte , pak nemusíte mít takové starosti.

balzerka
hodnocení

Díky, tak záhada je "nějak" objasněna. Takže doplácím na to, že nechci být nikde v ničem zařazena, organizována. No, hlavně, že se ta schizofrenie nepotvrdila*frajer*. Už jsem si to i ověřila, ten vstup pod neregistrovaným nikem. Jde to.Už jsem chytřejší.

ben®

Dobrý den, no, a až si zde někdo zaregistruje nick "balzerka" (třeba jen z rozmaru), tak už si pod tímto nickem tady "neštrejchnete". Zdravím!

Nechci být nikde zařazena, organizována.

To je samozřejmě každého věc, ale registraci tady na poradně bych nepovažovala za nějakou organizaci. Kdo chce, napráská tady na sebe časem v různých odpovědích věk, povolání i bydliště. Třeba já jsem to tak nějak postupně napsala, ale necítím se tím nějak zvlášť ohrožená. Myslím, že zde vystupuji poměrně slušně, tak se nemusím bát, že mi někdo přijede rozbít okno či otrávit psa. A stejně tak se nebojím případných reakcí sousedů a vzdálených sousedů, kdyby se náhodou stalo a někdo mě podle odpovědí poznal. Nic si nevymýšlím, o svém městě i jeho lidech se příležitostně zmiňuji pravdivě a "patriotsky". Ostatně poradenské tričko občas nosím.

Občas zde, třeba u otázkách ohledně počasí, zaznamenám město či kraj, kde to znám. Nikdy si nevezmu tužtičku a nezapíšu si, že ve městě X žije rádce Y. Čeho se bojíte Vy? Respektive - čeho bych se mohla a měla bát já, registrovaná?

pt®
hodnocení

0x

Když není registrace nicku, tak to jde. Můžete dát odkaz na to téma?...*klik*

balzerka
hodnocení

Pt, tak to je ve Volné diskusi : "Vejce s podivnou barvou." Ta poslední krátká větička. Nijak mne ani nikoho nepoškozuje. Maximálně mi taktně sděluje, že už to přede mnou někdo zodpověděl. To jsem dodatečně taky zjistila. Taky to nijak nehrotím, jen se podivuji.

koukněte na otázku

Jaké pokojové rostliny do panelového bytu?
Zdroj: poradte.cz/...

tam také odpověděli za Vás... z toho samého počítače jako k tomu vajíčku.

Opravdu se oplatí registrace .

Mne za těch pomalu 9 let nikdo "nezastupoval", registrace mi nevadí. I tak je o mnohých z nás na internetu i na úřadech a pod. tolik informací, že jedna navíc už nic neznamená.

doplněno 11.01.17 08:06:

doplním info nejen pro Vás...

na obrázku je vidět, že pokud chce někdo přispět za registrovaného uživatele pod jeho jménem, není to možné. ( ben laskavě promine, že byl použit jako příklad.)

..u neregistrovaného to jde. Není chráněný*smich*

Je tady možné odpovědět mým jménem?
balzerka
hodnocení

Jo , ano i u těch pokojovek.Díky! A ještě s chybou! Typ místo správného tip. Jinak není třeba mi tu dávat formuláře, já si to ověřila sama na někom registrovaném i neregistrovaném. Sotva jsem jméno napsala/ v tom druhém případě/, pustilo mne to. Je mi to jasné.

Já jsem si toho také všimla (hodnosti v závorce) – abych řekla pravdu, ten člověk už tu zřejmě pod Vaším nickem jednou psal, protože si vzpomínám na jednu dřívější reakci od "balzerky", kde byla za nickem jiného uživatele rovněž uvedena hodnost (tedy pravděpodně je to stále ten stejný dotyčný). Ale, jak už tu psali, zakázáno to není. A registrace má spoustu výhod. ;)

balzerka
hodnocení

0x

Nejsem balzerka, ale schválně jsem se takto přihlásil a jde to.

doplněno 11.01.17 15:08:

Pod tímto jménem ("balzerka") jsem nikdy nic nepsal. Tohle byl jen pokus vzhledem k dotazu. A zároveň je to jako důkaz, že vystupovat pod jménem někoho jiného jde.

balzerka
hodnocení

A děláte mi ostudu pravopisem...A taky, já nemám orchideje v oblibě, kvůli odebírání energie, a ten někdo za mne orchideje doporučil.

balzerka

Tuto Vaši odpověď jsem vůbec nepochopil.

Ať se dívám, jak se dívám, tak žádnou pravopisnou chybu nevidím, a s orchidejemi nemám nic společného.

exbalzerka
hodnocení

1/ Dobrý typ - místo tip / od tipovat/. 2/ A druhá odpověď mým jménem se týkala orchidejí v paneláku, že jsou vhodné, jak někdo přede mnou radí. Tady jste se vyjádřil za mne, že jako dobrý nápad.

hodnocení

0x

nevím, co přesně jméno Balzerka znamená, moje je celkem běžně používané. Registrace není povinná, ovšem může to mít nepříjemné "důsledky" právě v tomto. A jak někdo psal, až si to jméno registruje někdo jiný, budete se muset přejmenovat např na Balzerka1 apd. :)

exbalzerka
hodnocení

Claymane, to byla kdysi moje přezdívka kvůli prý podobnosti s herečkou Eliškou Balzerovou. Mně to kamarádky tvrdily, já ten názor nesdílím. A čím jsem starší, tak už vůbec ne. A taky věřím, že někdo se tak i jmenuje a neví, že si lezeme do zelí. To mu pak nemám za zlé.*pivo*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no to je úžasný nápad, jak se někomu třeba pomstít, ne? - ne, že bych to zrovna já potřebovala - ale asi je fakt dobré se zaregistrovat, pokud zde častěji přispívám...

balzerka
hodnocení

Nápad to je, ale taky návod, že jo? Balím to a budu pod jiným jménem a registrovaná. Odteďka , pokud se tu objeví Balzerka, tak to nebudu já.*modla* Dříve, když jsem se ptala na problémy za někoho jiného, tak jsem se prezentovala i jinými jmény. To ostatně někteří tu na poradně také přiznali, že vystupují coby neregistrovanci s více jmény. Zavřete očí, odcházím...*plac*

ben®

Dobrý den, a jako "chatarka" tady ještě budete nebo opustíte i tento nick? Přijde Vám serioznější používat celou řadu různých nicků nebo jenom jeden? Zdravím!

pt®

"balzerka", pak se nedivte, že se s Vámi někdo nechce setkat osobně, aby náhodou místo "balzerky" nepřišel třeba chlap...:-D

exbalzerka
hodnocení

To by babku možná víc potěšilo ;), než nějaká obstarožní tazatelka s několika nicky...*smich*. Né, ..ona ví. A já jsem se nedivila.

eulalie*
hodnocení

0x

No jo no. To je holt problém těch, kteří se zde neregistrovali. Jejich identitu jim kdokoliv může ukrást...

hoststary*
hodnocení

0x

balzerka: neregistované jméno si může registrovat kdokoliv, například univerzální jméno "host", který sem občas chodil nakouknout a pokud mohl tak poradil, si někdo zcela regulérně zaregistroval a poradna k původním příspěvkům pod jménem host přidala pro upozornění hvězdičku, takže staré příspěvky jsou označené host* a další pod jménem host budou od jiného řádně registrovaného člena poradny, takže tím starý host skončil a dál je tu jiný, řádně registrovaný a tak budou starší odpovědi pod změněným jménem host* a host od dvou zcela rozdílných osobností.

Jméno v hlavičce odpovědi je uvedené jenom kvůli tomu, aby bylo možné dát do poradny příspěvek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]