Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledame otce a dědečka Josefa Šimka

Od: sonabour* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

viděla jsem, že je tu toto téma již několikrát. Přesto bych Vás chtěla moc poprosit o pomoc při hledání našeho dědečka a otce. Na pořad Pošta pro Tebe se obracet nechceme. Jmenuje se Josef Šimek. Maminka (babička) nikdy nechtěla abychom se setkali, snad to měl i soudně zakázané. Nevím jaký k tomu měla konkrétní důvod. Ale on prý stál o to vidět nás. Chodil za maminky (babičky sestrou) a ptal se po nás.

Mělo by mu být mezi 70 a 80 lety. V 60.letech pracoval jako voják-letec(ČB?). Pak možná kamenictví v Českách Budějovicích, nějakou dobu prý bydlel naproti hřbitovu. Také závodil na motorkách, silničních. Víc nevíme. Hledáme i jeho děti.

Hlavním důvodem proč hledáme je, že jsme zvědavé jakou moc mají geny. *slunce*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

palenka*
hodnocení

0x

Zkuste zajet na níže uvedenou adresu:

IČ:

14483505

obchodní firma:

Josef Šimek

místo podnikání:

Novohradská 801/41, 37008 České Budějovice - České Budějovice 6

právní forma:

101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

typ subjektu:

fyzická osoba tuzemská

evidující úřad:

330101 - Magistrát města Českých Budějovic

vznik první živnosti:

14.12.1992

podnikatel:

Josef Šimek, datum narození 18.2.1940

Novohradská 801/41, 37008 České Budějovice - České Budějovice 6

Věkem by tato osoba odpovídala. Kousek od hřbitova to je. Telefon jsem bohužel nanašel.

doplněno 15.03.12 09:04:

Dům na uvedené adrese pán vlastní (viz nahlizenidokn.cuzk.cz/... takže by tam měl být k zastižení nebo min. potenciální nájemníci by měli vědět, kde ho zastihnete.

sonabour*
hodnocení

Děkuji mnohokrát. Zkusím. Neuvědomila jsem si, že v ČB jsou hřbitovy dva:-D to by mohl být on.

palenka*

Jestli si vzpomenete, tak dejte vědet, jak jste uspěl(a). Držím palce.

hodnocení

0x

V případě že znáte datum narození, mohu se pokusit ho najít.

doplněno 15.03.12 11:39:

Vašeho otce mohu zkusit najít i podle Vašich nacionálů... a v případě úspěchu zase děděčka podle jeho.

sonabour*
hodnocení

Dobrý den,

trochu jsem doufala, že se ozvete. Viděla jsem někde v diskuzi, že jste pomohl již více lidem. Jaroslav Šimek-datum narození by mohl být ten pán viz výše. Určitě zkusíme zajet do Budějovic a zeptat se v tom domě, ale pokud by jste dokázal zjistit bližší informace byla bych Vám nesmírně vděčná. Dcera je Jana Trajerová (17.11.1961) (příjmení po otci, jenž jí někdy kolem pěti let adoptoval). Bohužel rodný list s údaji o biologickém otci nemáme.

doplněno 15.03.12 12:07:

Omlouvám se Josef, ne Jaroslav...

Prolétl jsem databázi a bohužel toho moc nezjistil.

U Jany Trajerové je jako otec veden její adoptivní otec, k panu Šimkovi tudy cesta nevede. U její maminky je co se týká partnerů informace také jen o adoptivním otci J. Trajerové. Občas tam bývají informace i předchozích partnerech, ale nejsou tam vždy a nevím, zda byli vůbec sezdáni, aby tam tato informace mohla figurovat, takže ani tudy cesta nevede.

Co se týká pana Josefa Šimka, kterého nalezl(a) palenka, tak datum narození i adresa trvalého pobytu sedí, ale bohužel nemohu ověřit, zda se jedná o hledanou osobu, jelikož s mým oprávněním nevidím děti nalezených osob. Ale vzhledem k tomu, že u Jany Trajerové je jako otec veden ten adoptivní, myslím si, že bych tam žádný záznam nenalezl, ani kdybych k těm údajům přístup měl.

Co se týká otce výše uvedeného pana Šimka, bohužel také neposloužím. Vzhledem k tomu, že u Josefa Šimka informace o jeho rodičích chybí, zemřeli již před delší dobou a v databázi již nejsou evidováni.

Je mi líto, že toho nedokážu zjistit víc. Nezbude Vám nic jiného, než zkusit osobně štěstí na již uvedené adrese v Českých Budějovicích. Držím Vám palce, ať se jedná o tu správnou osobu.

sonabour*
hodnocení

Děkuji mnohokrát. Určitě dám vědět. Jelikož máme doma svatební fotografii, myslím, že museli být sezdáni. I když kdo ví. Pan Šimek by měl podle vyprávění tety mít již syna předtím, než se narodila JT. Pro mou maminku-JT je to velká nedořešená otázka a ráda by ho alespoň jednou viděla. Ještě jednou velmi děkuji.

sonabour*

Jeste jednou dobrý den,

bouhuzel jsem popletla jméno. Nyní jsem mluvila s mamkou a nebyl Josef, ale Jaroslav..omlouvám se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]