Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit, jak postupovat dále.
Přes slevomat jsem si zakoupila 5 kuponu do studia DIVINIA v Ostravě-p. Mastíkové, platba proběhla ,kupony přišly v pořádku. Jen problém nastal v tom ,že jsem si tuto službu zakouila po druhé.
Jednu službu s 5 kupony v lednu a službu jsem vybrala v unoru vše v pořádku .
Problém je v tom že když jsem majitelce tohoto studia oznámila ,že jsem si zakoupila tyto služby podruhé došlo ke zvratu a odmítnutí z její strany tyto služby mi podruhé posytnout jelikož to provádí jen novým klientkám a tím já už prý nejsem.
Když jsem si už dobrala jednu slevovou kůru.Peníze mi odmítla vrátit a služby mi odmítla poskytnout, přitom jsem to psala jako reklamaci i na slevový portál, přes který jsem to měla a to je bavse levně. Zda by se to to dalo vše vrátit a peníze by mi zaslali zpět na můj účet. Ouh,a dodneška nemám penize ikdyž mi bylo řečeno majitelkou že mi peníze budou vráceny jako reklamace přes slevový portál... ale doposud se tak nestalo a to jsem to platila 9.2.přes svůj učet. Čekala jsem po celou tu dobu jako na vyřízení reklamace kdy to trvá 30dní. Slevové kupony pořád platí dod konce měsíce ale nemůže je využít. Bojím s eže i jak tohl e propadne nemám šanci už na nic. Majitelka mi penize nechce vrátit .. Můžete mi nekdo poradit nechci přijít o 995kč je tak pro nic za nic aby se na mě někdo obohacoval. Na koho se mám obrátit o pomoc?
děkuju za rady Aduš
Slevový portál a i studio Divinia musely mít jasně uvedeno, že se jedná jen o nové zákazníky co si daný kupon kupují prvně. Pokud ne, tak já bych se bránila u studia Divinia-nechápu proč se vás vůbec ptali na to kolikrát k nim jdete. Pravidelně kupuji slevy do solné jeskyně-koupím 10 vstupů, zavolám do jeskyně kdy je volno, vytisknu si slevu a jdu. Příští akci objednám znovu, nikomu nehlásím jak sem chodím často. Majitelka by musela být vědma aby poznala po kolikáté tam jste, snad se nemusíte legitimovat. Ale zkuste se slevovým kupónem poslat kamarádku ta tam ještě nebyla a tak to nemůže být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.