Nejste přihlášen/a.
Prosím o vysvětlení v čem dělám chybu, nebo čím to je.
Když napíši otázku nebo odpověď, tak mám text rozdělený do odstavců (pomocí Entru). Ale když jej vložím, tak se většinou zobrazí jako jeden odstavec. Dokonce i za interpunkčními znaménky (,.?!) jsou zrušené mezery.
A myslím si, že se to nestává jen mě, protože nedávno zde byl nějaký dotaz (už si nevzpomínám čeho se týkal) a ti co odpovídali se dohadovali jestli je pisatel dítě nebo senilní senior, že za interpunkčními znaménky nedělá mezery.
Děkuji za odpovď.
Dobrý den, nemohu to najít, ale admin to zde někde vysvětloval - psaní ob řádek je prý nepřehledné a zbytečně text roztahuje. Takže, je to záměrná úprava zdejšího editoru. Já se někdy musím do textu vracet (pomocí Opravit příspěvek) třeba třikrát, než to alespoň trochu srovnám. A při vložení více odkazů jsou tyto namačkány třeba na jeden řádek, tak je nutno zase opravovat a "entrovat". Jedná se tedy o vylepšení a není to chyba. Zdravím!
promon - to vylepšení není můj názor, ale myslím, že takto to cítí admin. No, on nám to snad vysvětlí.
Ovšem, napsat příspěvek a vložit ho "akurátně" je nyní větší švanda a trvá to i déle.
Přesně - jakákoliv úprava textu, odstavce, kurzíva a pod se vše po stlačení Vložit scukne do garafiky prastarých esemesek.
Nechci být za rýpala, jsem tu registrovaný - už snad dost dlouho - a taky mě to silně ,,kaká´´
Jo až teď čtu bena - ono je to vylepšení...
A pak že tu není sranda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.