Nejste přihlášen/a.
Před rokem jsme hledala telefonování u dobrovolných hasičů. Po roce bych ráda napsala své zkušenosti . Velmi smutné zkušenosti. Sepisování smlouvy je hororem , jakákoli chyba se neodpouští, i když se splete operátor, vůbec je to nezajímá. Omluva žádná. Pokud se zpozdíte , okamžitě následuje penále. Blokace telefonu , opět penále. Naprostá neochota udělat něco navíc. Zmeškané hovory u O2 stačí zavolat a okamžitě to zařídí., problém s internetem u 02 žádný problém , zavolá technik , poradí. U Hermodu se na vás vykašlou a ani vám nezavolají. Operátorka si se mnou domluvila schůzku, já přišla včas, ani se neobtěžovala omluvit se. Z její strany to byl asi žert. Jsem velmi zklamaná z těchto služeb. Zlatý Tmobil a O2. U O2 mám firemní telefon. Takže mohu srovnávat. Služby Hermodu jako šedivého operátora jsou katastrofální, pro mě velké zklamání. Potřebuji přepsat něco na faktuře. Asi si to raději přepíšu sama, protože se bojím co zas bude.
Mám srovnání s anglickým a německým operátorem, protože hodně cestuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.