Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novinky Poradte.cz - editor, maily

Od: admin® odpovědí: 23 změna:

Po dlouhé době jsem přistoupil k aktualizaci editoru, který lépe zvládá nové prohlížeče. Věřím, že tím ubyde problémů a nevzniknou nové :)

Druhá novinka se týká odesílání mailů resp upozornění na novou odpověď. Těchto mailů už bylo strašně moc, že servery začaly blokovat náš server a tím pádem občas došlo k tomu, že jste nějaký mail nedostali. Nyní se maily posílají každých 60 minut, hromadně. Nepřijdou tedy 3 maily, ale jeden a v něm 3 upozornění. Tuto frekvenci si můžete nastavit v nastavení po přihlášení.

Nyní je na výběr po minutách: 10 (jen pro hodnost magistr a výše), 20, 30, 60. Brzy přidám ještě 5 min pro hodnost CSc a výše. Vzniká tak tedy nová motivace... ale předpokládám, že i frekvence 20 min je dostatečná. ;)

doplněno 02.03.12 16:22:

od 16 hod už nepřijde žádný jednotlivý mail jako upozornění na novou odpověď, aktivace proběhla 16:21, takže další vlna mailů je 16:30 (zatím jen já mám nastaveno každých 10 min *smich*) a vy co si to nezměníte dostanete své maily v 17:00 :)

doplněno 02.03.12 16:25:

abych nezapomněl, neregistrovaní mají interval každých 60 minut a maily se jim odesílají v xx:45

doplněno 09.03.12 09:05:

doplněna volba poslání každé 2, 4 nebo 24 hodin. Jednou denně se posílá v 7:05, to mě přijde takový rozumný čas :)

doplněno 16.03.12 07:47:

ještě malá úprava: od půlnoci do šesti do rána se maily neposílají, kdo má nastaveno jednou denně přijde mu mail v 7:35 :)

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Přeji dobrý den,Admine.Novinek není nikdy dost...:)Jen se zeptám,pomohlo by poradně kdybychom si ta upozornění na novou odpověď povypínali?Já to zase nepovažuji za až tak důležité,vědět o každém,,šustnutí,,...

hodnocení

to je už fuk :) věřím, že to používá ten, kdo to ocení :)

ahasver4*

Pravda.Mělo mě to napadnout...

hodnocení

0x

To je paráda..:)

Sice jako majitel google mejlu to už nepoznám ale spoustu lidí to určitě potěší...

Editor super, konečně to lze použít plnohodnotně ve webkitu safari na mobilních platformách :)

Vzhledově mi to připomíná přechod Win98-WinXP :)

doplněno 02.03.12 17:02:

ahasver4

Nepomhlo, leda by to vypli úplně všichni což by ale bylo k ničemu...

ahasver4*

Jsem se jen ptal hangar...odpověď na každou otázku..:)Tak mě to zajímalo,jinak ty novinky jasně vítám...

hodnocení

pochválenej jsem vždycky rád *palec*

Dobrý den. Přestalo mi fungovat odesílání smajlíků, nevkládají se mi. Může být chyba v tom, že používám prohlížeč IE? Děkuji.

hodnocení

Jak je vkladate a jak se to projevuje?
doplněno 02.03.12 18:52: Jaky je to prohlizec?
doplněno 02.03.12 19:36: Tak tuhle kombinaci nevyzkousim... takze se smajlik vubec neobjevi nebo nesmysly? Zkuste ho vlozit i sem...
maverick myslel ocividne tu upravu mailu...

Kliknu na ikonu smajlíka, vyberu si, kterého chci a ten se mi i ukáže. Odešlu a namísto smajlíka se objeví text. Omlouvám se, jestli to vysvětluji hloupě.

doplněno 02.03.12 19:12:

"maverick" - pokud ta poznámka platila mně, pak jí moc nerozumím, ale nevadí... Jinak pro Admina - prohlížeč IE 8 pro win.XP. Ale omlouvám se, jen jsem se zeptala. O čas okrádat nikoho nechci. Prohlížeč mohu zkusit klidně jiný. Díky.

doplněno 02.03.12 19:42:

Takže zkouška vložení smajlíka:*zed*

doplněno 02.03.12 20:15:

Také se nezdařilo...

hodnocení

už by to mělo klapat, můžete prubnout... já to zkouším teď z IE 9 *slunce*

Tak děkuji mockrát.*pusa*

doplněno 02.03.12 21:09:

Funguje, hurááá!*hej*...

hodnocení

0x

Jednou to přijít muselo ;)

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Admine!

Editor zatím dobrý, budu testovat, potom buď chválit nebo prudit. án;)

Co se týká smajlíků, některé nepoužívám a nekteré mi tam chybí, ale k tomu už se vracet nebudu... *nevi*

A co se týká upozornění, pokud vkládám otázku, zásadně ruším defaultní zaškrtnutí. Buď tady stejně jsem a nové rady na můj dotaz hned čtu a případně komentuji či upřesňuji, a nebo prostě nejsem u počítače. A to, že mi přijde SMSka že mám z poradte nový upozorňující mail mi v tom případě nijak nepomůže. Pokud se na něco zeptám a něco řeším, stejně můj první prohlížený web je poradte.cz. Pokud ho náhodou zapomenu zrušit, akorát jsem sám na sebe nas*rán.

Možná by za účelem omezení zbytečných odchozích mailů stačilo defaultně dát neodesílání, každý by si mohl požadované upozornění zaškrtnout!

To mi spíš vadí nemožnost vkládání obrázků v doplněních odpovědí! Pokud chci v dotazu vložit dva obrázky, musím si na původní dotaz odpovědět. A když někdo reaguje na původní dotaz, oba obrázky to roztrhne od sebe a je v tom nepřehledný bordel. A fakt občas nemám čas ani náladu dávat dvě fotky do jednoho .jpg ... *bzum*

doplněno 02.03.12 23:46:

co je ten "án" v prvním řádku? ;)

doplněno 02.03.12 23:47:

... sám se zeptám, sám si odpovím, asi můj překlep... *hi*

hodnocení

0x

Se změnou jsem asi zaznamenal , že když označím vše jako přečtené, tak po čase se kouknu na hlavní stránce na označení "nové". Vidím co se za poslední chvilku změnilo, ale když kouknu do rubriky do kterých jsem přispěl, tak tam vidím nové, ale na hlavní straně mě nesvíti jako nové...

to je tak OK?

hodnocení

to je nová záhada, ale s novinkama to nesouvisí :)

hodnocení

zdá se, že to byla změna k lepšímu. Většina lidí si interval nezměnila a nechala si 60 min. Uvažuju, že dám ještě možnost 2, 4 a 24 hodin. Neušetřilo se tím tolik mailů, kolik jsem čekal, zatím jich chodí polovina tzn, že v průmerů jsou v jednom mailu dva.
Pro mě stejně je to lepší, že nemám v poště tolik mailů a je to přehlednější :)

Já osobně jsem pro 4 h. je to tak akorát... a ušetří to určitě víc než relativně krátkých 60 min.

Jen by dle mého názoru neuškodilo kdyby byl v mejlu nadpis otázky trošku větším písmem či jinak zvýrazněn, připadá mi to malinko méně přehledné... ale možná mi jen slábne zrak *smich*

hodnocení

s designem si pohrát můžeme, to není problém :) ještě chci udělat, že se maily nebudou posílat přesně v jedné vteřině jako teď, to je nešikovné... zítra na to mrknu, tak to možná bude dopoledne zlobit :-D

lidus*

Zdravím, zas jakási novota pro mě dinosaura netuším k čemu. Lze zasílání zrušit, nemyslím všechno, pokud dám otázku tak o odpověď stojím. Pro mě je to k ničemu, možná časem zjistím, že k něčemu mi to je ale zatím to vnímám jako pro vás práci navíc.

já jsem nadšený z toho, že nemám za půl hodiny 20 mailů, ale jen jeden s 20-ti odpovědí. Pro mě je to tak velká výhoda, že jsem si to ani nedokázal představit. Za mě je to plus :)

hop®

Souhlasím, dobře to Admin vymyslel! Taky plus pro Admina. *palec*

Mám nastavený jeden den a je to ideální!

Ono stačilo používat 10 let a méně staré technologie emailových poskytovatelů.. tj google, myslím i mail od Microsoftu...

Většina solidních poskytovatelů má možnosti nastavení kde lze 20 meilů z jedné adresy eliminovat...

Ale co vím seznam,centrum a jemu podobní k nim nepatří... v r.2012 nemají prakticky funkční IMAP protokol :D

doplněno 14.03.12 15:22:

On je asi úplně každý meil klient lepší než outlok :D

Ča vyzkoušet něco nového co jde s dobou..

Jinak kdo chtěl mohl se příhlásit do testu nového meilu a ač je to zkopčený gmail je to povedené...

Novinky Poradte.cz - editor, maily

to je pravda, ale ani Outlook to neumí seskupovat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]