Nejste přihlášen/a.
Měl bych takový podnět a omlouvám se, jestli už to tu někde bylo a přehlédl jsem to. Jde o to, že spousta dotazů končí otevřeně. Vymyslím si promitivní příklad: Otázka: "Proč mi bliká žárovka? Odpověď: Máte vadnou žárovku, patici, nebo vypínač, nebo se jedná o blinkr a je to v pořádku. " No, někdy je tazatel rozumný a nakonec do vlákna napíše, čím to bylo, ale většinou spíš ne, což se týká hlavně příležitostných uživatelů, kteří sem přišli jen aby se na něco zeptali a už se nevrátí. Když pak někdo v ve starých otázkách hledá odpověď na podobný problém, nemusí se dozvědět jak to dopadlo, stejně tak ti, co tazateli odpovídají, jistě uvítají, když se potvrdí, nebo vyvrátí jejich názor a získají tak další zkušenost.
Proto by nemuselo být špatné, kdyby zadavatel otázky měl možnost stisknout tlačítko, kterým by otázku označil za vyřešenou (to vzájemné bodování není dost jednoznačné), s tím, že by ho systém vybídl k rekapitulaci (šlo by samozřejmě ignorovat). Pokud by otázka nebyla označena jako vyřešená, systém by poslal po x dnech tazateli mail s textem "Vaši před 14 dny položenou otázku jste dosud neoznačil za zodpovězenou. Jestliže jste byl s odpověďmi spokojen, prosíme vás o označení otázky jako zodpovězené (html odkaz). Pokud vaše otázka správně zodpovězena nebyla a vy jste se zatím odpovědi dobral jinou cestou, prosíme vás v zájmu uživatelů o doplnění těchto informací do vlákna. Děkujeme Vše poradte.cz" Prostě něco jako na jiných fórech vlákna označená "Solved", kde uživatel ví, že je uvnitř použitelná odpověď/řešení.
Ano
v anketě jsem hlasoval (samozřejmě "ano") a zdůrazním to ještě tímto komentářem. Já sem např. chodím nejen se ptát popř. něco poradit, ale i se poučit a nabrat zkušenosti. Z tohoto důvodu bych uvedený návrh velmi podpořil a hlavně to, aby sem tazatel vždy napsal jestli a jak byla věc vyřešena tzn. co zafungovalo popř. co ne. Zkušenosti (vlastní i cizí) jsou k nezaplacení....
Mě se to zdá jako dobrý nápad, zároveň i otázku nějak graficky odlišit, jako, že byla vyřešena.. supr!
Hmm.. ben(e) má(te) pravdu, tak by to mohli odkliknout sami dobře ohodnocení rádcové, nebo syslové - v otázce by bylo tlačítko - otázka byla zodpovězena a po 5- ti odkliknutí by se označila..
Hehe, no práce - stránky se mají vyvýjet, zlepšovat, modernizovat.. tak já už zase mlčím
Ano
Taky se zajímám, zda tazatel uspěl na základě odpovědí, nebo ne, popřípadě zda to vzdal... @tomkk dotáhl jste to až k možnému řešení...
Ne
Dobrý den, pokud jsem to správně pochopil, tak by to vyžadovalo ještě dodatečnou aktivitu tazatele - a to je přesně to, co on už neudělá. Jeho maximum je často položení dotazu, ale poděkování, doplnění informací (často na žádost rádců) nebo oznámení o vyřešení, to už je pro něho úkol nadlidský. A dělají to často i rádci registrovaní (a když se jich doplněním ve své odpovědi zeptáte, tak mlčí). Takže nápad dobrý, ale dle mého názoru těžko uskutečnitelný - lidi takto nevychováte. Zdravím!
ria - hlavně nenavrhujte něco, co by mělo sys přidělávat práci . Ostatně, to nemá rád nikdo.
Ne, je to jen o lidech, jejich inteligenci, komunikativnosti a vychování.
tomkk - jste asi ortodoxní optimista a to je hezké. Tak, ať Vám to ještě dlouho vydrží.
Jasně, že část z nich se na to vyprdne, ale myslím, že velkou část z nich to prostě jen nenapadne a po připomenutí to udělají. Můj odhad je, že z aktivních uživatelů to 40% udělá hned, druhých 40% po připomenutí. Z těch co jen prošli to procento bude menší, ale i tak by to mohlo být přínosem.
Vedlejším plusem by bylo to, že část z těch co by jinak jen prošli, by to mohlo na sever znovu upozornit, něco by je tu zaujalo a stali vy se z nich třeba aktivní přispěvatelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.