Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolubojovník(ci) při hubnutí

Od: barbucha® odpovědí: 15 změna:

Zdravím,

hledám spolubojovnice či spolubojovníky při hubnutí, kontakt přes internet. Stávající spolubojovnice to vzdala a mě jaksi opustila motivace. Předem se těším na odezvy.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že paní nepotřebuje rady, jak zhubnout, ale někoho, s kým by se navzájem "hecovala" a podporovala. Prostě aby v tom nebyla sama. Já mám vůli na prd, takže tak nějak hubnout zatím nehodlám, ale barbucha asi doufá, že se někdo jiný ozve.;)

bobca*

..tak se nejdřív mrkněte na stránky toho HUBNUTÍ..Podpory je tam ažaž.Proč reagujete na něco co není určeno Vám..

hodnocení

Vystihla jste to přesně *palec*

lidus*
hodnocení

2x

Nedejte se! Já se tu na poraďte nechala vyprovokovat k nekouření a na rozdíl od toho co to způsobyl, já nekouřím, zatím. Ne, že bych ráda nějaké kilo neshodila ale v mém věku a zdravotním stavu už mě nebaví se týrat a rotoped je krásný věšák na oblečení.

skye*
hodnocení

0x

Já jsem si dnes zakoupila rotoped, v pondělí ho budu mít doma. A od pondělka začínám cvičit na ruce a břicho *dril*

hodnocení

Rotoped doma mám, takže není problém. Jde ale taky o stravu. Můžeme třeba na mail nebo icq?

skye*

Nezlobte se, ale napsala jsem to jen tak, sice je to pravda, ale hubnout hodláme s manželem, tak podporu mám. Ale držím Vám palce, ať pro ten boj brzy někoho získáte!

Manžel musí zhubnout před operací kyčle /TEP/. Chodí do metabolické poradny, dostal jídelníček, s paní doktorkou konzultuje, co smí a co ne, v jaké úpravě. Poradila i speciální druhy koření, to nám to dalo, než jsme je sehnali. Chodí tam 1 x měsíčně, vždy jednou za 2 měsíce má rozbor krve, aby s hubnutím tělo nepřicházelo o některé živiny. Shodil zatím 9 kilo, já jen tiše závidím. Jaga.

Možná, že by také stálo za to, poradit se s lékařem přes výživu.*placni*

Ahoj Jago. A proč to nejíš také? Když to dokáže on, tak Ty také.

bobca*
hodnocení

0x

Zdravím,celý život bojuju..Našla jsem si "Hubnutí-zdravě jen s běžnými potravinami,není to drahé..při dodržování kg "letěla" dolů,necvičím takže jen práce v létě zahrada.Z původních 91 za 2 měsíce 15 kg dole..Začala jsem vloni v březnu..při lonské úrodě ovoce jsem dodržovala jen "lehce" tj častěji jíst a pít /ne chlastat/,dařilo se mi nepřibrat..pak ale konec práce venku,jen PC a gauč..návrat k blbýmu stravování a 6 kg nahoře..Závěr za ty dlouhý roky: dokud nepřepne "hlava" výsledky se neudrží.Pročtětě si to výše uvedené,podpory je tam moře,ale jak říkám PŘEPNOUT NATRVALO!stojí to za to..já na to jdu znovu začátkem března a nedám se..

hodnocení

Taky zdravím, díky za nápovědu, ale jak je již uvedeno v příspěvku níže - já vím jak hubnout, jen potřebuju někoho do party.

bobca*

..myslela jsem to tak,že byste tam mezi "námi"hubnulkami mohla najít spřízněné duše..*cteni**nevi**modla**uspech*

koblizek007*
hodnocení

0x

Zdravím , milá barbucho, jdu do toho s Vámi *placni* . Pokud tedy ještě nabídka platí. Pokoříme ta kila a ukážeme,že nejsme žádná máslíčka. A ve dvou se to vždycky lépe táhne. Před 4 měsíci jsem přestala kouřit a zatím držím, tak snad i ta kila půjdou dolů. Ach jo,je to celoživotní boj *dril*. Rotoped nemám, ale koupila jsem si trampolínu a za chvíli už se zase bude dát plavat . Tak pokud to myslíte vážně, ozvěte se mi na klihova@seznam.cz. Těším se. Ahoj I.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Já chci taky... Máme v červnu svadbu, tak se mi to hodí.

hodnocení

Ahoj, jasan, kontaktuj mě na mailu b.hegrova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]