Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak označit otázku jako zajímavou?

Od: lui* odpovědí: 7 změna:

Zdravím admine a spol. Možná jsem totálně slepej. Ale kdysi jsem tu viděl i tlačítko označit dotaz jako zajímavý, A nějak ho nemůžu teď najít. Prosím nevíte někdo kde je?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Zrovna dnes jsem hledala taky až mi Sysl pomohlo .nahoře u otazky je modrá hvězda, přidat do oblíbených a v Moje poraďte je moje oblíbene.Tam se ukládá.

hodnocení

0x
.doplněno 21.02.12 21:48:krkovička to má v čerstvé paměti... jsem rád...takže jen obrázek bez slovdoplněno 21.02.12 21:51:a přece...Seznam rubrik a v něm Zajímavé otázky - tam jsou ty, které uživatelé jako zajímavé označili
Jak označit otázku jako zajímavou?
lui*
hodnocení

Ježíš já sem vůl. Já si toho vůbec nevšim. Já to nějak podvědomě vnímal jako nějakou reklamu, nebo co, prostě obrázek. A vůbec jsem to nestudoval. Vůbec mě nenapadlo, že je to odkaz. Já furt hledal klasickej odkaz: podtrženej text.

Tak díky.

stále stejně :) označuje se celá otázka, proto je to vždy nahoře u otázky... :)

doplněno 22.02.12 08:23:

pravda, trošku to zaniká, něco s tím provedu... ale blikat to nebude *smich*

doplněno 24.02.12 08:34:

trošku jsem to oživil, možná je to trošku lepší

hop®

Admine, já bych to nechal, snad nejsem sám komu to vyhovuje - možná to jen nějak popsat v "návodu k použití poradny"... ;)

hop®
hodnocení

0x

Je to ještě trošku jinak, ikonky "zajímavé" a "oblíbené" jsou sice vedle sebe, ale mají rozdílný význam.

Zajímavé otázky jsou podle "mého" názoru zajímavé pro všechny a lze je najít v základním menu pro všechny, označování je určitým způsobem limitováno.

Jako "oblíbené" si sám volím témata, která mne zaujala, a lze je zobrazit přes Moji stránku, ostatních kolegů se tento můj osobní výběr netýká.

lui*
hodnocení

Děkuju za vysvětlení. Já si netroufal už po tom Fó-Pá s přehlídnutím, se zeptat na rozdíl. Dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]