Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

jak sem vkládat smajlíky

Od: majorka* odpovědí: 25 změna:
Prosím odpověď pro blbou ženskou. Když rozkliknu vložit smajlík,tak se mi sice otevře okno,ale je prázdné,bez symbolů. Omluva za takhle trapnou otázku.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Používáte určitě IE...Chce to Chroma nebo jiný prohlížeč.

doplněno 12.02.12 17:55:

Nemáte zač,brnkačka...*ua*

majorka*
hodnocení

Jasně. Díky moc. Záhada vyřešena.

pt®
hodnocení

0x

Pokud chcete zde do odpovědi použít smajlíka, rokliknete "odpovědět" a ukáže se tabulka a nad tabulkou jsou ikonky. Jedna ikonka je žlutý smajlík, tu rozkliknete a ozevře se další tabulka plná pohyblivých smajlíků. Vy klikáte na text, klikněte na žlutého smajlíka a je to.;)

sosacek

*andel* - zkouška v IE .. :)

Používám IE 9 a taky nemůžu ťuknout smajlíka.Otevře se prázdné okno a počítač se kousne.

Musím zavřít přes Ctrl Alt Delete.

majorka*
hodnocení

Přesně tak.
ahasver4*

Vypadá to takhle...A v Chromu se ti smajlové v tabulce objeví...

jak sem vkládat smajlíky

hodnocení

0x

Mám IE 8 a problém s tím nemám*frajer*. Takže tím to nebude.*ee*

tesyk*

Mám IE 9 a taky mi to nejde. Ale zas mě to tak netrápí, bez těch pajduláků se celkem dobře obejdu :D

Jasně, k životu je nepotřebuju:), ale je to takové milé zpestření. Jen jsem chtěl říct, že problém asi nebude prohlížečem, jak je výše uváděno.

neprihlasenykartaginec
hodnocení

0x
Tak tenhle smajlik jsem sem dal v Crome ale s použitím IE jádra. Ksyž jsem dal "zobrtazit zkratky smajlíků", s0majlíky se mi ukázaly, ale ale nestačřilo kliknout, musel jsem ho přetáhnout. Ale standardní ikona smajlíků funguje klasicky.

A hele, nefunguje. V přípravě odpovědi se ukazovaly i v textu, ale jak vidno, ve zprávě nejsou.:(

to je v pořádku, přetahovat smajlíky se nesmí, dělá to nepořádek a před týdnem jsem to změnil, aby se odmazalo :-D Nejlepší je používat zkratky pod smajlíky, o tom neotvíracím okně jsem nevěděl, zkusím se na to podívat.

des*

Opravdu to v IE9 nejde.

Ani v kompatibilnim modu? Vyzkousim, ted ho u sebe nemam.
jareek*
Mám IE8 tak schválně sem dám několik smajlíků jestli se zobrazí: To sem zvědavý
doplněno 21.02.12 15:30:

Takže jak je vidět, nezobrazily se

doplněno 21.02.12 15:32:

*smich* A teď?*hej**houpy*

doplněno 21.02.12 15:33:

Už je to dobrý aji s IE8

Napis mi prosim v cem si objevil rozdil, kdy ti to fungovalo a kdy ne, staci do posty. Dekuju
jareek*

Nejprve se objeví okno "Vaše odpověď". V tomto okně se píše text odpovědi, jako třeba já píšu teď. Sjejlíky je možno zadávat dvěma způsoby: 1) Klikne se na text "zobrazit zkratky smajlíků" , načež se se zobrazí tabulka smajlíků, ze které se požadovaný smajlík přetáhne do textu. TENTO ZPUSOB NEFUNGUJE. Smajlík je sice vidět v textovém okně, ale potom se ve skutečnosti nezobrazí. 2) Klikne se na na smajlík, který je zobrazen v horní liště textového okna. Zobrazi se seznam smejlíků, načež klikni na požadovaný smajlík a ten se objevi jak v textu, tak potom ve skutečnosti. Teď tuto operaci udělám, vyberu 3 smajlíky:

*placni*:-P*houpy* Doufám, že tyto 3 smajlíky budou vidět.

Jestli tento popis někomu pomohl, prosím klikněte na "Dobrá odpověď" Děkuji

V IE8 se mi okno se smajlíky ukázalo,takže zkusím a doufám,že se zobrazí.
doplněno 21.02.12 15:26:

Tak ne

doplněno 21.02.12 15:26:

:)

tytyty.. se přece nesmí říkat o ohodnocení nb ve Vzkazech to ani není možné. Osobně preferuju ještě jiný způsob, nechat si zobrazit seznam zkratek smajlíků a vložit přímo tyto zkratky, viz obrazek ;)

jak sem vkládat smajlíky #2
jareek*

Bohuzel jsem si pravidla poradny precetl az ted, uznavam je to moje chyba. Ale podvadet jsem v zadnem pripade nechtel, prece kdyz odpoved pomuze mela by byt ohodnocena.

výtka
Upozornění od administrátora 22. 02. 2012 08:09:09
pravda, ale s touhle nespravedlností se počítá, kdyby nebyla, byla by kritéria vyšší ;)

pecenkav*
hodnocení

0x

Omlouvam se, ale musim to za sebe napsat, je to muj nazor, myslim si, ze je to tady poradna, kde se na neco nekdo pta a nekdo odpovida a ne aby se to tady hemzilo nejakyma priblblyma ksichtikama, nekdy se ani poradne neda poskladat dohromady dotaz, ktery se sklada z deseti smajliku a mezi nama jsou rozhazeny 4 slova. Ja bych je z poradny osobne zrusil.

doplněno 21.02.12 16:24:

mezi nima jsou rozhazeny 4 slova

jareek*

pecenkav: Na jedné straně máš pravdu, je blbost to přehánět tak, aby se v záplavě smajlíků ztratil text. Na druhé straně ale musíš uznat, že pěkně vybraný a umístěný smejlík může zlepšit náladu, nebo dokonce i vyvolat úsměv a to je moc dobrý, nebudeme přece úplně ztrácet smysl pro humor.

*vtip*

majorka*
hodnocení

Koukám,že jsem takovou blbůstkou vyvolala pořádnou diskusi. Smajlíka nedělám,jsem na internetu v mobilu:)

hodnocení

0x

tak i z IE 9 to funguje, jen je potřeba zvolit kompatibilní mod, viz přiložený obrázek. On IE 9 celkem zlobí na více webech, je dobré se to tlačítko naučit používat a občas zvolit, pokud něco nefunguje. V pátek se na to zkusím podívat, zda nejde vymyslet něco aby to fungovalo i bez toho.

PS: restart neni nutný, stačí v okně stisknout F5 a po znovunačtení stránky se z té patové situace dostanete.

doplněno 21.02.12 19:01:

ještě obrázek *smich*

jak sem vkládat smajlíky #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]