Nejste přihlášen/a.
Pokud chcete zde do odpovědi použít smajlíka, rokliknete "odpovědět" a ukáže se tabulka a nad tabulkou jsou ikonky. Jedna ikonka je žlutý smajlík, tu rozkliknete a ozevře se další tabulka plná pohyblivých smajlíků. Vy klikáte na text, klikněte na žlutého smajlíka a je to.
to je v pořádku, přetahovat smajlíky se nesmí, dělá to nepořádek a před týdnem jsem to změnil, aby se odmazalo Nejlepší je používat zkratky pod smajlíky, o tom neotvíracím okně jsem nevěděl, zkusím se na to podívat.
Takže jak je vidět, nezobrazily se
doplněno 21.02.12 15:32: A teď?
Už je to dobrý aji s IE8
Nejprve se objeví okno "Vaše odpověď". V tomto okně se píše text odpovědi, jako třeba já píšu teď. Sjejlíky je možno zadávat dvěma způsoby: 1) Klikne se na text "zobrazit zkratky smajlíků" , načež se se zobrazí tabulka smajlíků, ze které se požadovaný smajlík přetáhne do textu. TENTO ZPUSOB NEFUNGUJE. Smajlík je sice vidět v textovém okně, ale potom se ve skutečnosti nezobrazí. 2) Klikne se na na smajlík, který je zobrazen v horní liště textového okna. Zobrazi se seznam smejlíků, načež klikni na požadovaný smajlík a ten se objevi jak v textu, tak potom ve skutečnosti. Teď tuto operaci udělám, vyberu 3 smajlíky:
Doufám, že tyto 3 smajlíky budou vidět.
Jestli tento popis někomu pomohl, prosím klikněte na "Dobrá odpověď" Děkuji
Tak ne
doplněno 21.02.12 15:26:tytyty.. se přece nesmí říkat o ohodnocení nb ve Vzkazech to ani není možné. Osobně preferuju ještě jiný způsob, nechat si zobrazit seznam zkratek smajlíků a vložit přímo tyto zkratky, viz obrazek
Bohuzel jsem si pravidla poradny precetl az ted, uznavam je to moje chyba. Ale podvadet jsem v zadnem pripade nechtel, prece kdyz odpoved pomuze mela by byt ohodnocena.
Omlouvam se, ale musim to za sebe napsat, je to muj nazor, myslim si, ze je to tady poradna, kde se na neco nekdo pta a nekdo odpovida a ne aby se to tady hemzilo nejakyma priblblyma ksichtikama, nekdy se ani poradne neda poskladat dohromady dotaz, ktery se sklada z deseti smajliku a mezi nama jsou rozhazeny 4 slova. Ja bych je z poradny osobne zrusil.
doplněno 21.02.12 16:24:mezi nima jsou rozhazeny 4 slova
pecenkav: Na jedné straně máš pravdu, je blbost to přehánět tak, aby se v záplavě smajlíků ztratil text. Na druhé straně ale musíš uznat, že pěkně vybraný a umístěný smejlík může zlepšit náladu, nebo dokonce i vyvolat úsměv a to je moc dobrý, nebudeme přece úplně ztrácet smysl pro humor.
tak i z IE 9 to funguje, jen je potřeba zvolit kompatibilní mod, viz přiložený obrázek. On IE 9 celkem zlobí na více webech, je dobré se to tlačítko naučit používat a občas zvolit, pokud něco nefunguje. V pátek se na to zkusím podívat, zda nejde vymyslet něco aby to fungovalo i bez toho.
PS: restart neni nutný, stačí v okně stisknout F5 a po znovunačtení stránky se z té patové situace dostanete.
doplněno 21.02.12 19:01: ještě obrázek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.