Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
V hodnostech je napsáno:
hodnost | počet ohodnocených odpovědí | % ohodnocených | |
rektor | 220 | 22% | |
děkan | 150 | 18% | |
profesor | 100 | 15% | |
docent | 80 | 12% | |
kandidát věd | 60 | 10% | |
doktor | 45 | 8% | |
magistr | 20 | 6% | |
bakalář | 5 | 5% | |
student | 0 | 0% |
Já mám 6 ohodnocených odpovědí a jsem pořád student, jak to?
Děkuji předem za odpovědi.
všimni si , že třeba Martinaa na čele má přes 500 hodnocení, už by teda mohla být i 2x rektor, ale protože má jen něco přes 12 %, je stále jen docent...
% hodnocených je poměr mezi celkovým počtem odpovědí a počtem ohodnocených odpovědí... teda těm rádcům, kteří se věnují tazatelům a neustále se ptají třeba na podrobnosti, doplňují svoje odpovědi, v jedné otázce reagují mnohokrát, než tazateli poradí nebo pomohou, těm klesá procento, i když jejich odpovědi a rady jsou kvalitní... většinou...
je pravdou, že po určitém čase ztráveném tu na poradně hodně uživatelů přestane na hodnocení, procenta, umístění v TOP a pod. koukat, přikládají větší váhu těm vydařeným radám a poděkování od potřebných...
Ahoj Prcku, gratuluji!
Ale nejásej předčasně, stačí pár neohdnocených odpovědí, a může Tě to vrátit zpět na studenta!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.