Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer/ pro den -Dobrý den.
Po našem družstevním domě chodili mladí lidé dávali k podpisu smlouvy od ČESKÉ ENERGETICKÉ CENTRUM JIH S.R.O.
že prý budem stále pod ČEZ. Tak jsem v rychlosti nepochopil,že jsem podepsal asi něco špatně? Nemáte někdo z Vás zkušenosti s touto firmou? Děkuji za odpověďi.
Copak nesledujete TV? Jáko vám i mě řekl prodejce, že nejde o novou smlouvu...pak jsem idiot přečetla ty papíry co jsem podepsala, vzala jsem si lupu jelikož písmo je skoro neviditelné a zděsila se. Ještě ten den volala prodejci a dozvěděla se než práskl telefonem co všechno jsem. Napsala hned, že od smlouvy odstupuji a poslala to emailem a dopisem doporučeně, pak už se jen modlila jelikož hned druhý den bylo v TV jaké mají lidé se společností, jejími prodejci, problémy. Čekala jsem měsíc a za tu dobu stále posíla emaily, mají to úžasně vyřešené. Pošlete a v zápětí máte odpověď, že se problém řeší. Poslední můj dopis byl řekněme ostřejší a do týdne přišlo zrušení smlouvy. Pro jistotu jsem ještě zavolala na EON a ptala se zda je vše v pořádku a jsem stále jejich zákazník. Od té doby to dělám tak jako jsem to dělala předtím než na mě manžel útočil, že jsem zlá baba, otevřu dveře, děkuji nic nechci, pokud má moc řečí tak chci papír ke čtení (ještě žádný mi ho nedal) a pokud ještě stále nejde zavírám dveře s tím, že volám městskou jelikož do baráku jsem je nepustila a obtěžují mě.
doplněno 03.02.12 22:52:Ještě doplním, že do 14 dnů ale myslím, že dokonce do 30 máte právo písemně od smlouvy odstoupit.
Rodiče mají u "společnosti" ČESKÉ ENERGETICKÉ CENTRUM smlouvu na plyn a snad i na elektriku a od září loňského roku ještě neposlali přeplatek cca. 6500,- Kč. Úspora 200,- Kč za rok, ale starosti za 6500,-. Jediné zbývá snížit zálohy a nechť se tato pofiderní společnost probere z podvodného jednání (a vyrazit to z nich takto).V černých ovcích nebo občanském judu již tyto společnosti jsou probírány, takže je to tak na hromadnou žalobu...Upřímě-je to "pražská" společnost, takže se dá tušit podraz jak prase. Být Vámi, tak od nich odejdu-ale je to můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.