Nejste přihlášen/a.
Venkovan. Vzkaz pro Administrátora této stránky. Pane, někteří účastníci mi volali, že se na poraďte.cz nemohou v současné době vůbec připojit. Dotaz: Prosím, není u Vás náhodou v současné době nějaký technický problém? Děkuji, Admina zdraví Venkovan.
Je zajimave, ze vy jste se pripojil. Problem danych ucastniku, bude asi mezi monitorem a zidli, nebo v nastaveni blokace teto stranky na jejich pracovnim pc.
Pánové, děkuji Vám a Adminu za Vaše vyjádření. Nakonec jsem byl nucen přízvat k věci odborníka, který zjistil, že chyba je u firmy poskytující Internetové připojení, v tomto případě A-net Liberec. S touto firmou mám osobně velice špatné zkušenosti a to nikoliv s rychlostí připojení, které poskytují, ta vcelku odpovídá slíbenému, ale s jejich jednáním v případě chyby na straně poskytovatele. Věc je již v pořádku. Prosím, Administrátora, aby tuto diskuzi uzavřel, pro mě je již dále bezpředmětná, neboť problém byl již odstraněn. Děkuji Všem, zdraví Venkovan.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.