Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se připojit na Poradte.cz

Od: venkovan* odpovědí: 8 změna:

Venkovan. Vzkaz pro Administrátora této stránky. Pane, někteří účastníci mi volali, že se na poraďte.cz nemohou v současné době vůbec připojit. Dotaz: Prosím, není u Vás náhodou v současné době nějaký technický problém? Děkuji, Admina zdraví Venkovan.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
na přání autora otázky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pida007*
hodnocení

0x

Je zajimave, ze vy jste se pripojil. Problem danych ucastniku, bude asi mezi monitorem a zidli, nebo v nastaveni blokace teto stranky na jejich pracovnim pc.

venkovan*
hodnocení

Zdravím. Souhlasím, první předpoklad důvodu nepřipojení na konkrétní stránku je, že možnou chybu je třeba hledat nejprve v počítači uživatele. Protože na počítači uživatele chyba nalezena nebyla, byl vznesen dotaz. Zdravím, Venkovan.

hodnocení

0x

Připojení jako vždy 100%, nestává se tady, že by byl probléms připojením. vám se to taky podařilo...:)

ahasver4*

coteda,no...Už se mi párkrát stalo,že se nešlo připojit...Netrvalo to nikdy dlouho ale stalo se...:)

hodnocení

0x

to je otázka hlavně na ostatní, samozřejmě se občas stane, že nejde pár vteřin a pak naskočí, ale už dlouho nepamatuju nějaký výrazný výpadek (déle než minutu apd), graf napovídá tomu, že vše klape na jedničku :)

doplněno 01.02.12 13:20:

ten horní vrchol je 3/4 výkonu serveru, takže také ne maximum :)

Nelze se připojit na Poradte.cz
hop®

Jé, Admine, a já myslel, že to je Tvoje EKG, když zjistíš, že Ti opět píšu... *smich*

venkovan*
hodnocení

Pánové, děkuji Vám a Adminu za Vaše vyjádření. Nakonec jsem byl nucen přízvat k věci odborníka, který zjistil, že chyba je u firmy poskytující Internetové připojení, v tomto případě A-net Liberec. S touto firmou mám osobně velice špatné zkušenosti a to nikoliv s rychlostí připojení, které poskytují, ta vcelku odpovídá slíbenému, ale s jejich jednáním v případě chyby na straně poskytovatele. Věc je již v pořádku. Prosím, Administrátora, aby tuto diskuzi uzavřel, pro mě je již dále bezpředmětná, neboť problém byl již odstraněn. Děkuji Všem, zdraví Venkovan.

ok, budeme si stěžovat na nekalou soutěž, že nás diskriminují *smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]