Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama s králíčkem na Vodafone

Od: krkovicka* odpovědí: 13 změna:
Všimli jste si že v 16 ti sekundovem spotu reklamy Vodafone tanci králík jak Patrick Swayze na konci filmu Dirty dancing?Dokonce i ta zvedacka s Baby tam je.
doplněno 29.01.12 10:58:

Dodavam video,kdo zna ,ví že mám pravdu a žadná náhoda to určite není *frajer*

doplněno 29.01.12 11:01:

k porovnani

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Taky je tam "užívej si rozkoše,dej si vejce do koše"

ahasver4*
hodnocení

0x

Vy až takhle sledujete reklamy?:)Přiznám se,že jsem si vypěstoval návyk reklamy ignorovat,jakmile televize zvýší hladinu zvuku,je to signál nedívat,nevnímat...:)

hodnocení

0x

Všiml jsem si toho a mám takový dojem, že je to celkem geniální záměr...podle mě chtějí tvůrci docílit toho, aby nám přišla reklama taknějak povědomá, sympatická, nebo jak to říct:) protože se dá předpokládat, že cílová skupina této reklamy, zná hříšný tanec skoro nazpaměť

des*

Mně se jeden čas Maximturbulenc docela líbili a jak je zaslechnu tak zbystřím sluch.

Maxim turbulenc určitě byli a jsou ve své kategorii dobří, nicméně jsem si jistý, že hudební doprovod reklamy mají na svědomí Nightwork..
des*

Správně,zpívají úplně stejně,spletlo mne to.

No vy jste hudební génius. " ...zpívají úplně stejně..." *smich**haha*

krkovicka*
hodnocení

Vy jste genius! Máte určitě pravdu.

hop®
hodnocení

0x

Ano, toto je docela povedená reklama, kvůli které Nightwork upravili svoji původní písničku.

Pro "neznalce"této reklamy uvádím link... ;)

tvspoty.cz/...

doplněno 28.01.12 22:21:

m-journal.cz/...

dzordz*
hodnocení

0x
Marketing 21. století v praxi:
Nevím, jaký výrobek/službu reklama prezentuje.
Nechápu, proč byli před vánoci na billboardech zajíci, tož sú blbí?
Těch pět vteřin reklamy před spuštěním videa na youtube akorát nasere. Ale Alza je ještě o krok dál, mít tak tvůrce po ruce, když tu zničehonic vyskočí ten zelenej šišoun uřvanej, to by si něco vyslechli.
hop®

Dzordz: já jsem taky nechápal, proč inzerujou velikonoční vajca už v adventní době. Proto mne tato reklama donutila, abych ji pozoroval až do konce, tam je to vysvětleno. Podle mne dobrý marketingový tah...

michalzvodafonu
hodnocení

0x
Zdravím, tak tohle je hustý :D. Doufám, že jde i o našeho zákazníka a reklama se líbí. Naši lidé na tohle jen tak nepříjdou :D. Jinak pokud se známe z Vodafonu tak jistě víte kdo to tvoří a sorry tady se musí vykat.
krkovicka*
hodnocení

Michale a kdo to tvoří...jste už prokouknuty, staci čisté mezi řádky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]