Nejste přihlášen/a.
Nevím co jsem za poslední rok prošvihl, ale bylo zvykem, že registrovaní nemají stránku na poradte.cz posetou samýma reklamama a bannerama? Změnilo se něco, nebo to blbne?
Poradna musí z něčeho žít. Kdo by platil peníze za hosting, elektřinu... reklama je možnost, jak tyto náklady zaplatit. A taky díky reklamám určitě jsou zde odměny pro dobré rádce
Hostingstojí necelých 30 Kč měsíčně. Pro tento server to je 130,- Kč max. za měsíc - v případě VPS. Takže asi tak...
no jestli mi za 130,- dovolíš vytížit server se 4 procesory (Intel(R) Xeon(R) CPU E5506 @ 2.13GHz) a 6GB RAM, tak do toho jdu... neběží tam jen poradte.cz ač zabírá polovinu výkonu.
V pohode, to jsem nemohl tusit. Ja ti to klidne povolim, ale na to se musis zeptat provozovatele
U koho to hostujes nyni?
Já rozhodně reklamy vítám protože je to možnost, jak dále rozvíjet tuto poradnu. Pokud nechceme, aby byla poradna ale i jiné stránky na internetu zpoplatněné, tak reklama na nich být musí. Jinak by nebylo na provoz stránek a ani by nebylo logické provozovat nějaké stránky, pokud by negenerovaly zisk. To platí o každém ekonomickém projektu. Firma také musí prodávat, jinak nemá cenu, aby něco vyráběla, pokud by to majitel nedělal pro radost.
myslím, že není přehnaná, sám v mé registraci mám všechny, abych na to pamatoval nebyl jsi tu dlouho a proto vydrž než se dostaneš o jednu příčku výš, mám pocit, že už jí máš, tak se jen odhlaš/přihlaš a je to
já se ptal, abych byl v obraze, zda se něco změnilo.
Sám vím jak to chodí. To co dělám na své stránce je taky mazec. Já vidím všechno, abych měl přehled jak to funguje, a je toho nad hlavu. Uživatel vidí jen pěkný výsledek
Jinak všechny po dlouhé době zdravím. Admine taky miluješ ty "keci" nezasvědcených, že hosting je drahý ? Ale nebudem jim vykládat, z čeho jsme živi :D
Jsem hlavně rád, že to stále funguje. Pořád je škoda, že není vidět, všechny dobré odpovědi, i když je správné, že v ročním zůčtování nejsou započteny. Ale vyhnul bych se tomu, že mi nějaké "chytré pako" dává rady
na hosting já prdím, jedu na vlastním serveru... 4jádra XEONu, 6GB RAM... tsss, hosting
to jsi mi připomenul jak mě z hostingu vyhodili před 5 lety, že jim vytížím celý server a za 55,- měsíčně se jim to nevyplatí
jsem si to hned myslel, už tedy dávno, dokonce si myslím, že jsme si to i psali Není nad vlastní server :D
doplněno 20.01.12 21:01:
to jsi mi připomenul jak mě z hostingu vyhodili před 5 lety, že jim vytížím celý server a za 55,- měsíčně se jim to nevyplatí
Dost dobrý .. jako bych to viděl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.