Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamy na poradte.cz?

Od: fidonet* odpovědí: 13 změna:

Nevím co jsem za poslední rok prošvihl, ale bylo zvykem, že registrovaní nemají stránku na poradte.cz posetou samýma reklamama a bannerama? Změnilo se něco, nebo to blbne?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Poradna musí z něčeho žít. Kdo by platil peníze za hosting, elektřinu... reklama je možnost, jak tyto náklady zaplatit. A taky díky reklamám určitě jsou zde odměny pro dobré rádce :)

ad*

Hostingstojí necelých 30 Kč měsíčně. Pro tento server to je 130,- Kč max. za měsíc - v případě VPS. Takže asi tak...

no jestli mi za 130,- dovolíš vytížit server se 4 procesory (Intel(R) Xeon(R) CPU E5506 @ 2.13GHz) a 6GB RAM, tak do toho jdu... neběží tam jen poradte.cz ač zabírá polovinu výkonu.

evzen*

V pohode, to jsem nemohl tusit. Ja ti to klidne povolim, ale na to se musis zeptat provozovatele :)

U koho to hostujes nyni?

on bude i rozdíl srovnávat dedikovaný a managed server, tam je rozdíl asi 2k/měsíčně a je pravda, že tahle smlouva běží 3. rok a ceny se pohnuly domů, takže za rok při nové smlouvě ušetřím 2k... :)

U koho server je se přece dá zjistit snadno, všechno je na internetu :)

solenza*
hodnocení

0x

Já rozhodně reklamy vítám protože je to možnost, jak dále rozvíjet tuto poradnu. Pokud nechceme, aby byla poradna ale i jiné stránky na internetu zpoplatněné, tak reklama na nich být musí. Jinak by nebylo na provoz stránek a ani by nebylo logické provozovat nějaké stránky, pokud by negenerovaly zisk. To platí o každém ekonomickém projektu. Firma také musí prodávat, jinak nemá cenu, aby něco vyráběla, pokud by to majitel nedělal pro radost.

dobrak*
hodnocení

0x

Mi to je jedno kolik reklam tu je ,i když tu chodím často,nikdy se nebudu registrovat,o tričko nestojím a honit si Ego virtuálníma bodama jak někteří tady už vůbec né.Jsem tu na návštěvě a jako takový musím respektovat svého hostitele.Těch reklam je všude už tolik že je ani nevnímám.

aaaaaa*
dobraku, máš u mě 7 bodů ;)

hodnocení

0x

myslím, že není přehnaná, sám v mé registraci mám všechny, abych na to pamatoval :) nebyl jsi tu dlouho a proto vydrž než se dostaneš o jednu příčku výš, mám pocit, že už jí máš, tak se jen odhlaš/přihlaš a je to ;)

fidonet*
hodnocení

já se ptal, abych byl v obraze, zda se něco změnilo.

Sám vím jak to chodí. To co dělám na své stránce je taky mazec. Já vidím všechno, abych měl přehled jak to funguje, a je toho nad hlavu. Uživatel vidí jen pěkný výsledek :)

Jinak všechny po dlouhé době zdravím. Admine taky miluješ ty "keci" nezasvědcených, že hosting je drahý :)? Ale nebudem jim vykládat, z čeho jsme živi :D

Jsem hlavně rád, že to stále funguje. Pořád je škoda, že není vidět, všechny dobré odpovědi, i když je správné, že v ročním zůčtování nejsou započteny. Ale vyhnul bych se tomu, že mi nějaké "chytré pako" dává rady :)

na hosting já prdím, jedu na vlastním serveru... 4jádra XEONu, 6GB RAM... tsss, hosting *smich*

doplněno 20.01.12 21:01:

to jsi mi připomenul jak mě z hostingu vyhodili před 5 lety, že jim vytížím celý server a za 55,- měsíčně se jim to nevyplatí *ua*

fidonet*
hodnocení

jsem si to hned myslel, už tedy dávno, dokonce si myslím, že jsme si to i psali :) Není nad vlastní server :D

doplněno 20.01.12 21:09:

doplněno 20.01.12 21:01:

to jsi mi připomenul jak mě z hostingu vyhodili před 5 lety, že jim vytížím celý server a za 55,- měsíčně se jim to nevyplatí *ua*

Dost dobrý .. jako bych to viděl :)

anabella*
hodnocení

0x

Myslím,že je to pořád stejný taky jsem tu dlouho nebyla,a je to o té doby stejné:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]