Nejste přihlášen/a.
Mohu se admina zeptat kam mi zmizelo 13,slovy třináct dobrých odpovědí?Z 317 na 304...A to jsem tu jen tři měsíce...A v mailu nemám nic o přesunutí tolika odpovědí do Volné diskuze...Děkuji.
Zpravu ve Vnitřní poště jsem obdržel.Sice s ní absolutně nesouhlasím ale vím,že je to to jediné co s tím mohu dělat.
těch 13 se zprávou nesouvisí jak by se mohlo zdát, to co by mohlo se zprávou souviset by bylo daleko bolestivější
ubral jsem 13 hodnocení v odpovědích typu: "", "
", "to bych řek" atd... tam nemá co dělat. Zpravidla bylo hodnocení u tvé jiné odpovědi výš, která byla skutečně radou. Tato malá korekce se týká i jiných, jen v menším rozsahu a část z nich už ani není aktivních, bylo to i hodně do historie.
Sice mi néééníííí jasný jak za 126 dnů může někdo napsat 1593 odpovědí a mít jich 317 ohodnocenejch ale budiž.
Já sice tuhle diskuzi považuji za uzavřenou ale pro luis..Až budeš v invalidním důchodu,zmrzačenej prací a budeš mít 24 hodin čas tu sedět,pak pochopíš..To by mě vážně překvapilo co všechno lidi zajímá...A to jsem si myslel,že tady bude klid...
A zajímavá věc,někomu se nelíbí můj způsob odpovědí,někomu zase jejich řazení,někdo nechápe počet mých příspěvků...Mě vážně těší zájem o jednoho invalidního důchodce...Má ještě někdo nějakou otázku k mé osobě?Ať to vezmun jedním vrzem!
Jo ještě jsem neodpověděl na počet hodnocení jujsovi..V mém věku už mám kamarády jen v domově důchodců,tak jsem je podplatil...
Já si ještě dovolím jednu poznámku - nenechte se otrávit. A jestli vás baví radit a pomáhat lidem, tak vydržte. Je to vlastně dvojí radost - jejich i vaše. Úplný klid tu samozřejmě nikdy nebude. Poradnu navštěvuje hodně lidí - každý má určitý styl, způsob komunikace, vzdělání, zájmy apod. A tak samozřejmě někdy i ta potřebná tolerance zaskřípe. Ale to je přeci normální a je třeba to brát s určitým nadhledem a někdy i s trpělivostí.
Ahasver4, určitě saem to nemyslel ve zlým!.!.!
Jinak já su taky inv. důch. a u kompu sedím každej den několik hodin takže
Já vím,lujs,vidíme se tu do noci..A já si dělám legraci,protože právě lidé jako my tu můžou sedět tak dlouho...Taky přeji hezký den!
ještě to uvedu na pravou míru, Hejkala to trklo, mě to nechalo chladným...Ahasverova působnost se počítá od 8. 7. 2011, tj 171 dnů, ačkoliv je registrovaný 126 dnů... myslím, že už zdejší vědí o co jde (když někdo píše jako neregistrovaný a pak se zaregistruje a systém ho vyhodnotí jako toho samého, přiřadí mu zpětně jeho příspěvky)
Body neřeším, jsem ráda když někdo napíše děkuji za pomoc. Sedím tu díky postižení také celé dny, je to můj kontakt s lidmi a jsem za něj vděčná, pouze když příjde vnučka tak se ji věnuji.
No právě...Jsme na tom stejně.A teď si představte,že Vás ještě někdo bezdůvodně napadne a dokonce podezřívá z připisování bodů...Ale,život je takovej...Jak říkal doktor Železný...život je zlej a dobrou chuť,pokud právě obědváte...
A když už je to moje otázka,admine,mohu poprosit o uzavření otázky?Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.