Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva nicky z jednoho pocitace

Od: pecenkav* odpovědí: 34 změna:

Proc nejdou pouzivat dva nicky z jednoho pocitace, v mem pripade treba moje druha polovicka chce polozit nejaky dotaz a ja nechci, aby se ty jeji zensky dotazy resily preze me, me nezajimaj dotazy ohledne deti a ji zase moje technicky veci, tak proc by nemohla byt prihlasena sama za sebe a ja v dalsim okne na sebe, ale musim se odhlasit a pak teprve to veme jeji nick, to nejde jinak a nebo to delam spatne?

Chapu, ze se najdou i zberaci bodu, ale nejsou vsichni stejni.

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

z jednoho PC nemůžete mít 2 různá přihlášení najednou... copak to jde např na mailu? Je to možné pouze v případě 2 různých prohlížečů.

pecenkav*
hodnocení

ale jde to, ted treba jedu na IRC a v pohode

plechacek*
hodnocení

0x

Jak snadné řešení. Spusťte si ještě jeden prohůžeč, ale jiný, než ten první. Například používáte google chrome, tak jako druhý si spustíte třeba Mozzilu Firefox a na každém prohlížeči může být přihlášen jiný uživatel. A ještě to mají vychytané tak, že nemůžete hodnotit odpověď toho druhého z jedné IP adresy:)

Pěkný den

petr123*
hodnocení

0x

Jak bylo řečeno tak každý ať používá jiný prohlížeč (IE, Chome, Firefox, Seamonkey, Opera...), případně se dají rovnou nastavit dva různé uživatelské účty v počítači a bylo by to úplně bez problémů.

des*

Myslím že to není pravda,hlídání odpovědí je v rámci IP adresy.Moje IP je společná pro JMKraj a už jsem se setkal s tím že nemohu dát bod někomu,ikdyž ho vůbec neznám.

pt®
hodnocení

0x

"pecenkav", jak Vám již další poradili. Opravdu zde jsou i takoví, co mají i tři nicky.

doplněno 19.01.12 10:10:

Co tři nicky, daleko více.

ahasver4*

A k čemu to je?Víc nicků.Body?Nejkrásnější ohodnocení je přece...děkuji,od tazatele...Ale jsme ..lidé různé...to je pravda.:)

doplněno 19.01.12 11:20:

Ale,čistě z technického hlediska,stalo se mi,že jsem se přihlásil na PC někde jinde a nemohl jsem hodnotit.A vidím tu jeden nick,kterému se mi také nepovedlo dát kladný bod...:)Věřím,že jsou to jen ojedinělé problémy...:)Znovu opakuji,že body mě netrápí...To,děkuji od tazatele,Vám prosvětlí den...:)

dobrovolniknavolnenoze*

U jakého nicku se Vám nepodařilo udělit kladný bod?

ahasver4*

dobrovolníknavolnenoze,to není důležité :).Důležité je,že pomáháme.

je tam více podmínek, kdy hodnocení nelze udělit, nechám si to jako tajemství, aby to nebylo tak snadno přečůratelné :-D

ahasver4*

To je dobře!:)Ani na mučení nevyzradit!*ua*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Podle mě by to mělo jít bez ohledu na prohlížeč. Dva registrované nicky, dvě e-mailové adresy. Pouze vždy odhlásit a přihlásit se druhým nickem. Ale rozhodující slovo by měl říct admin.

dobrovolniknavolnenoze*

v otázce je ale přesně dáno, že chtějí být přihlášeni oba ve stejný okamžik pod svým nickem. Takže bez odhlašování

abno to samozřejmě jde, šlo o to neodhlašování

hop®
hodnocení

0x

K jedné klávesnici se stejně dva lidé těžko vejdou. Myslím, že není tak velký problém před zvednutím zadele ze židle kliknout na "Odhlásit" a po usednutí přihlásit - jen můj názor... *nevi*

hodnocení

0x

já to vidím takto:

v tomto vláknu přispívají z jedné IP adresy a z jednoho počítače DVAodlišné nicky, oba dokonce registrované...

takže to jde...

výtka
Upozornění od administrátora 19. 01. 2012 15:09:05
ono šlo o to, aby mohl být přihlášen v jednom prohlížeči na 2 účtech najednou... což není možné.
pecenkav*

A to je zajimavy, ze pri nastartovani poradny ve druhem okne sem prihlaseny ja v obou, pri odhlaseni z jednoho, abych tam mohl prihlasit tu moji me to automaticky odhlasi i v tom druhem okne, takze z meho pohledu to nejde, je to vazany bud na IP, nebo na MAC a nebo na oboji. Vzdyt by stacilo zablokovat bodovani na stejny IP.

doplněno 19.01.12 16:46:

Nerad bych si do systemu poustel dalsi prohlizec, kdyz na vsechno staci jeden.

pt®

Už to tady bylo. V rodině víc rádců a každý svůj nick.

je to tak prostě technicky nutné, nelze to jinak, funguje takhle doslova celý internet... pokud máte např. na seznam.cz 2 maily, také vám v jednom prohlížeči nedovolí 2 nezávislé přihlášení... s tím se buď smíříte nebo smíříte :)

doplněno 19.01.12 20:37:

tak možná jsem se nachytal *smich* mám jeden mail převedený na nový, takže to nevyzkouším... tak jinak: 8 let to nikomu nevadilo, měnit to nehodlám ;) Používáme přihlášení přes cookies a tam to nejde jinak.

pecenkav*

Spatna odpoved admine, ted sem si kvuli tobe zalozil na seznamu dalsi mail a mam je oba otevrene, kazdy v jinem okne. takze mezi nima muzu preskakovat a odpovidat bez odhlasovani a opetovneho prihlasovani.

doplněno 19.01.12 20:26:

jeden mail je na pecenkav a druhy na pecenkav1

Dva nicky z jednoho pocitace
pecenkav*

Omlouvam se ti, nenachytal ses, tvarilo se to jako ze to jede, ale po preskoceni do vedlejsiho okna to slo, po preskoceni zpatky uz se to prehodilo na ten samy mail, takze pak byly uz oba stejny. O nic nejde, ale nepripada mi normalni, abych treba prikladne ja odpovidal na dotazy ohledne zenskych problemu a veci kolem deti, to vypada pak asi dost divne a zenskym by se to nemuselo libit, ze jim do toho keca nejakej chlap.

stejne jakko se prohazuji lidi u PC, stejne tak je spravne se odhlasit a prihlasit... pokud ne vlastni win profil, pak alespon na vlastni strance, jinak bys stejne jednou prisel na to, ze sis vzal spatny nick... :) pro mě je odhlásit/prihlasit diky ulozenemu heslu v prohlizeci otazka 5-8sec.

1jara*

Dobrý večer, někteří rádcové odjedou na chatu či chalupu, tam se přihlásí se pod jiným zaregistrovaným jménem, zvesela si odklikají odpovědi. Nikdo nic nepozná, páč mají jiné internetové připojení.

ladinpraha*

Tak jim to přej, když je to uspokojí.

pecenkav*
hodnocení

O tom to ale neni, tomu se zabranit neda, ale prece nemuze byt problem zablokovat posilani bodu se stejny MAC a nebo IP adresy na tu samou.

ladinpraha*

Jenom zkusím - jsem teď přihlášen z PC i NB, zatím se to tváří, že můžu přispět z obou.

PC - příspěvek 1.

ladinpraha*

NB - příspěvek 2.

doplněno 20.01.12 19:07:

Tak jak to vidím, jde to z obojího najednou. Ale druhý nick si registrovat nehodlám.

pecenkav*
hodnocení

To je sice hezky, ale nevim, co s tim chces naznacit, mimo toho, ze je uz skoro uchylny mit zapnuty dva pocitace vedle sebe.

ahasver4*

To mě pobavilo,já mám kolikrát i tři...To už asi mám dost...Ale na moji omluvu,dva třeba opravuji...:)

ladinpraha*

Nic, jenom jsem zkoušel. Protože mi v noťasu něco dobíhalo a mezitím jsem zapnul stolní. čekal jsem, že mě to z jednoho z nich odhlásí.

hop®

Myslím, že tady šlo původně o různé nicky...

aaaaaa*
hodnocení

0x
nejjednoduší je, nepřihlašovat se vůbec. Aj, pak vlastně nenaskakují puntiky. Tak se přihlašuj.
pecenkav*
hodnocení

Nevim jak ty, ale ja se za sebe nestydim, tak nevim, proc bych se sebe mel delat pokazdy nekoho jinyho.

aaaaaa*

nejde o stud, hlásit se můžeš i bez přihlášení pořád stejně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]