Nejste přihlášen/a.
Kadeřnice 1. ročník,(je mi 22 let), hledá ženy KTERÉHOKOLI VĚKU ke stříhání vlasů do školní provozovny v rámci výuky stříhání ( od ÚNORA). Nebojte se zubů atd., na vše dohlíží naše mistrová. Jsem z Frýdku-Místku, tak prosím jen Moravskoslezský kraj.
doplněno 13.01.12 10:20:Prosím odpusťte si rady typu: Navštivte dům s pečovatelskou službou, poněvadž tu dotyčnou musím "dotáhnout" k nám do školní provozovny. A taky rady typu, že mám stříhat muže, když se potřebuju naučit stříhat delší vlasy a muži delší vlasy moc nenosí. Děkuji.
Ptáte se na ženy na stříhání, dobře. Proč to nezkusíte, první stříhat muže? Muži potřebují stříhat vlasy často, neradi chodí k holiči. Nevím, zda máte nějakou restauraci, Domluvte se s paní mistrovou, zajděte večer do hospody a udělejte anketu. Mladá pěkná učnice s paní mistrovou, nabídne zdarma pánům ostříhání. Když se naučíte stříhat muže, rozkřikne se to a najednou budete mít i ženy. Samozřejmě můžete mužům nabízet, že ostříháte i jejich manželky, nebo přítelkyně, zdarma.
Takovou radu si můžete strčit za klobouk. Asi potřebuju delší vlasy, když požaduji ženy a dívky a ne muže, kteří to většinou dlouhé nenosí. A do hospod nechodím, nesnáším zakouřené prostředí a alkohol a už vůbec ne s nadřízenými (mistrova), zásadně nemíchám přáteské kontakty s pracovními.
Já myslím, že s takovým přístupem nikoho nenajdeš. Tady jsou lidi, co se ti snaží poradit a pomoct ti jen tak z dobré vůle, takže si myslím, že tvoje úsečné odpovědi a ještě ve stylu "to si můžete strčit za klobouk" nejsou zrovna vhodné.
Já rozlišuji lidi, kteří se snaží opravdu pomoct a ty, kteří jen žoviálně kesají o hospodách a o pivku. O lidi druhého typu opravdu nestojím.
je větší problém ostříhat muže ,,,jsem kadeřnice i pánská,,,chci se zeptat. Vy dnes nemáte učňovskou provozovnu? Chodilo tam hodně žen i mužů za levnější peníz,,,odkud jste?
doplněno 13.01.12 16:31:je vám 22let to jenějak moc na učenku,,,já se učila 3 roky k tomu ještě vlásenkářku a a líčení herců a byla jsem vyučena jak píši za 3 roky v necelýcj 18 letech.
Máme učňovskou provozovnu na Střední škole gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku.Ve Frýdku také bydlím. Ale musíme si vodit modely jako svoje přátelé, známé, někoho z rodiny...V mém případě je to těžké,přátele nemám, známí by nešli a z rodiny mám jen rodiče. Mám 22 let protože už mám jeden učnák hotový - rodinnou školu,ten jsem dokončila v 18,5 letech a pak ještě nástavba na maturitu 2 roky. Tu jsem skončila státní ve 21 letech.Tak proto už jsem tak stará
Škoda, že nejsi od Pardubic, dodala bych Ti 3 až 10 hlav. Jinak opravdu domovy důchodců či pečovatelské domy by to jistě rády uvítaly. Když babička ležela v LDN, chodila tam kadeřnice a byla dosti drahá. A těm babičkám na lůžkách navíc nijak nevadilo, zda tam nějaký ten zub bude. Hlavně že jim to nepadalo do očí.
Proto bych oslovila podobná zařízení, staří lidé by měli jistě radost a navíc i pochopení pro nějakou chybičku.Jaga.
Sohlasím naprosto s Dery. Každý rádce to jistě myslí dobře, nechce škodit, chce pomoci. A odpověď typu "strčte si to za klobouk" odrovná i sebevstícnější radily.
Když mi někdo na mou otázku poradil, věnoval se tomu, ztratil určitý čas, ráda jsem poděkovala. A to i tehdy, když mi odpověď třeba příliš nepomohla. Proto ani já nemám ráda takové urputné tazatele, kteří říkají "strčte si to..." A možná, že ani ten klobouk nemají na mysli. Kdo ví, kam všude si tu radu máme strčit.
Proto - ženské, pozor! Nervní holička by Vám mohla třeba i ustřihnout ucho! Raději si zaplaťte v nějaké seriózní provozovně, máte to beze strachu a bez bolesti! Jaga.
Asi bych tam nešla, i když to je zadarmo a mám v současné době vlasy jako šnytlík. Kdoví, co by mě tam při takovém přístupu čekalo.
Zpráva pro babu jagu: Závist jen nejlepší formou uznání a jen tak pro úplnost, když jsem napsala uživateli "kvik" klobouk, tak myslím klobouk, protože jsem slušně vychovaná a sprostě zásadně nemluvím. Nejste s uživatelem "kvik" příbuzná, že se ho tak zastáváte? Rada typu běžte na pivko s mistrovou, jak mi napsal uživatel kvik, je mlácení prázdné slámy, jako by podle něho všichni mladí lidé pili alkohol a milovali hospody!
Nemám ve zvyku se dohadovat při nějaké radě, nebo odpovědi. Nechápu, proč mi někdo podsouvá, jít na pivko apod. Pro mne Anketa, znamená nabídka nějakého produktu, zboží, zjistit, jaký názor má dotyčný na určitou službu. Ankety, jak vám chutná, to a to jídlo, jak se vám pere s práškem apod. máte ve všech větších obchodech. Ani ve snu, jsem nikde nepsala o pivku a pod. Nevěděla jsem, jaké je stáří učnice, proto, jsem navrhla, domluvit se s paní mistrovou a udělat anketu v hospodě. Promiňte, netušila jsem, jaké může vzniknout nedorozumění, ze slova " Anketa. "
Anketa(zfranc.enquete[ankét], průzkum, šetření) je nesystematický průzkum názorů dotazem u obvykle malé skupiny respondentů, kteří nesplňují statistická kritéria.
Možnosti a omezení
Význam ankety může být zejména v zajímavosti odpovědí, které jsou proto obvykle zveřejňovány v plném znění a umožňují kvalitativní zkoumání. Výsledky však nelze pokládat za reprezentativní a jakékoli kvantitativní zpracování včetně vyjadřování v procentech je velmi problematické. Anketa vyjadřuje pouze názory dotázaných, které nelze zobecňovat, neboť výběr respondentů není reprezentativní respondenty jsou buď známé osobnosti nebo odborníci, které autor ankety sám vybral, lidé, kteří se sami přihlásili (bloggeři, dopisy redakci a pod.), anebo lidé, kteří se náhodou vyskytli na nějakém místě a redaktor jim položil anketní otázky.
Naproti tomu odborně prováděné průzkumy mínění veřejnosti nebo nějaké skupiny, které lze kvantitativně (statisticky) zpracovávat a zobecňovat, vyžadují daleko větší počet respondentů (stovky až tisíce) a pečlivý výběr tak, aby soubor respondentů vykazoval podobné charakteristiky (například věk, pohlaví, vzdělání, postavení a pod.) jako celek zkoumané skupiny.
Chodila jsem na střední školu poblíž školy s kadeřnickým učilištěm. Vždycky jednou za čas k nám do školy o přestávce přišla nějaká děvčata, jestli by se někdo nešel nechat stříhat. Mezi studentkami se vždycky našel někdo, kdo potřeboval sestřih, neměl peníze a měl třeba volnou hodinu. Takže doporučuji obejít střední školy v okolí.
Koukám, že odpovědí, o které nestojíte je tu přehršel... Aspoň se zde seznámíte s českou náturou...
Jestli Vás bude nějak motivovat... Jsou kluby žen, podnikatelské, zájmové... Protáhněte internet či společenskou rubriku tam někde u Vás na udělejte jim nabídku. Ale nabídku zpracujte pečlivě, vkusně , nevtíravě... Při cenách za kadeřnici, kdy jít s 1.000,- Kč tak tedy nic moc, mohly by to dámy uvítat. Každá managerka chce vypadat, chce se lišit.. a také nemůže rozhazovat, to se dělá zase kvůli lidem, aby se blejskly...
Držím palce a zlomte vaz!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.