Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, co takhle rozšířit rubriku o bazar? Myslím že má každý něco co už nepotřebuje a jinému by to mohlo posloužit.Myslím součástky ať už elektronické nebo mechanické.
Nabídek inzerce je na netu spousta. Koupíte a prodáte cokoliv. Můžete třeba vyměnit mírně opotřebenou manželku za rovněž opotřebený motor na Š 105. A pokud chce někdo dát či získat něco zdarma, je tu portál: www.nevyhazujto.cz Nabídla jsem zadarmo nové digitální hodiny a zájem byl tak obrovský, že bych jich musela mít asi 15 kusů, abych všechny uspokojila.
Takže bych to opravdu nechala na současné úrovni. Aby z Poradny nevznikly bleší trhy a handrkování o ceny.Jaga.
Vždyť o co jde? Koho by ta rubrika nezajímala, tak by jí nenavštěvoval a kdyby se ani nové inzeráty neobjevovaly v celkovém přehledu, ale jen ve své rubrice, tak by to ostatní nijak neobtěžovalo.
Uvažoval jsem o tom už dřív, už kvůli tomu, že se tu inzeráty stejně objevují. Pokud, tak by to bylo něco velmi širokého pojetí, nejen bazar, ale všobecně všechny inzeráty. Ale zatím jsem k tomu ještě nedozrál. Myslím, že by z toho nebyl velký užitek, i když co já vím
Děkuji že jste odpovídali s rozmyslemi, luji měl jsem na mysli něco malého pro registrované, poptávám hledám.
doplněno 12.01.12 15:40:sys, víte jak by se zvedla návštěvnost?
Já bych to viděl jako jednoduchou stránku nebo vlastně dvě, Nabízím a Hledám. Bez možnosti reakcí přímo na stránce, pouze tlačítka Vyřešeno a Nahlásit. Veškerá další korespondence by byla Vnitřní poštou. Po stisku tlačítka Vyřešeno by se inzerát smazal a tlačítko Nahlásit by sloužilo k ohlídání pravidlel, především Z3, aby tato inzerce nesloužila k výdělečným účelům.
I já jsem o podobné službě v rámci poradny již uvažovala. Je pravda, že díky vnitřní poště mi jeden kolega a jedna kolegyně udělali velikou radost. Jedno se mi podařilo částečně oplatit, u kolegyně zatím ne. A kdo by v rámci inzerátů nechtěl ztratit anonymitu, tak prostě tuto službu nevyužije. To už je na každém, jak se rozhodne. Určitě by to za zkoušku stálo. Já se také přimlouvám.
Za mne jednoznačné NE. Tečka!
Toto je poradna, ne bleší trh, a jak už bylo uvedeno, reklamy či kšeftíky je možno řešit interní poštou, nemám s tímto řešením špatné zkušenosti. Stejně tak jsem se zde (nejen virtuálně) seznámil s člověkem, který vyhovuje mé sexuální orientaci, takže sem Admin dá i seznamku?
Myslím, že zavedením jakékoli inzerce by poradna ztratila na přehlednosti a "stíhatelnosti", jestli mne chápete. Možným řešením by byl inzerovaný odkaz na nějaký "bazar.poradte.cz" nebo "kluk_!hledá_kluka. poradte.cz"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.