Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, co takhle rozšířit rubriku o bazar? Myslím že má každý něco co už nepotřebuje a jinému by to mohlo posloužit.Myslím součástky ať už elektronické nebo mechanické.
Nabídek inzerce je na netu spousta. Koupíte a prodáte cokoliv. Můžete třeba vyměnit mírně opotřebenou manželku za rovněž opotřebený motor na Š 105. A pokud chce někdo dát či získat něco zdarma, je tu portál: www.nevyhazujto.cz Nabídla jsem zadarmo nové digitální hodiny a zájem byl tak obrovský, že bych jich musela mít asi 15 kusů, abych všechny uspokojila.
Takže bych to opravdu nechala na současné úrovni. Aby z Poradny nevznikly bleší trhy a handrkování o ceny.
Jaga.
Vždyť o co jde? Koho by ta rubrika nezajímala, tak by jí nenavštěvoval a kdyby se ani nové inzeráty neobjevovaly v celkovém přehledu, ale jen ve své rubrice, tak by to ostatní nijak neobtěžovalo.
Uvažoval jsem o tom už dřív, už kvůli tomu, že se tu inzeráty stejně objevují. Pokud, tak by to bylo něco velmi širokého pojetí, nejen bazar, ale všobecně všechny inzeráty. Ale zatím jsem k tomu ještě nedozrál. Myslím, že by z toho nebyl velký užitek, i když co já vím
Děkuji že jste odpovídali s rozmyslemi, luji měl jsem na mysli něco malého pro registrované, poptávám hledám.
doplněno 12.01.12 15:40:sys, víte jak by se zvedla návštěvnost?
Já bych to viděl jako jednoduchou stránku nebo vlastně dvě, Nabízím a Hledám. Bez možnosti reakcí přímo na stránce, pouze tlačítka Vyřešeno a Nahlásit. Veškerá další korespondence by byla Vnitřní poštou. Po stisku tlačítka Vyřešeno by se inzerát smazal a tlačítko Nahlásit by sloužilo k ohlídání pravidlel, především Z3, aby tato inzerce nesloužila k výdělečným účelům.
I já jsem o podobné službě v rámci poradny již uvažovala. Je pravda, že díky vnitřní poště mi jeden kolega a jedna kolegyně udělali velikou radost. Jedno se mi podařilo částečně oplatit, u kolegyně zatím ne.
A kdo by v rámci inzerátů nechtěl ztratit anonymitu, tak prostě tuto službu nevyužije. To už je na každém, jak se rozhodne. Určitě by to za zkoušku stálo. Já se také přimlouvám. ![]()
Za mne jednoznačné NE. Tečka!
Toto je poradna, ne bleší trh, a jak už bylo uvedeno, reklamy či kšeftíky je možno řešit interní poštou, nemám s tímto řešením špatné zkušenosti. Stejně tak jsem se zde (nejen virtuálně) seznámil s člověkem, který vyhovuje mé sexuální orientaci, takže sem Admin dá i seznamku?
Myslím, že zavedením jakékoli inzerce by poradna ztratila na přehlednosti a "stíhatelnosti", jestli mne chápete. Možným řešením by byl inzerovaný odkaz na nějaký "bazar.poradte.cz" nebo "kluk_!hledá_kluka. poradte.cz"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.