Nejste přihlášen/a.
Preco sa mi prestali doručovat odkazy z poradni?Mam problem ja ,alebo je to na servery?Maily mi dochadzaju bežne,aj z inych forov.V nastaveni som nič nerobil,tak neviem.Odkazy mi prestali chodit asi od začiatku roka.
Dakujem Mkat
no nechapem to ,teraz som zistil že mi nechodia maily aj z Poradte SK.Prečo len tieto poradne so mnou "nedebatujú"? Adresu mam Zoznam.sk.
Tak už nechodí ani mě.Né že by to vadilo...
A taky jsem na nastavení mailu ani nešáhnul.Třeba je to jen nějaká technická prkotina...
mě se snad nikdy nestalo, že by mi to nepřišlo... někdy možná s obr zpožděním, ale přišlo. Jsou to jen stroje, takže možná technická záhada se vyloučit nedá...
zkuste ještě dole v téhle otázce vťukat mail a přihlásit dodatečně, ať máte jistotu, že jste nezpomněl jen zaškrtnout odběr odpovědí apd. Předpokládám, že jiné maily chodí - stává se mi, že tohle někdo reklamuje a ani mu nejde doručil mail, protože má plnou schránku
Taky bylo nebylo špatné zjistit, kdo má @zoznam.sk jestli mu to chodí, nikde není psáno, že tyhle maily jejich server odmítá, kvůli tomu, že jich chodí např velké množství. U @seznam.cz se to dřív také stávalo, ale to je už hodně dlouho.
to je hodně divný, obě chodí z mailu echo(zavinac)poradte.cz a našel jsem záznam, že na tvůj mail opravdu odcházejí... jedině že bys měl nastavený nějaký filtr... zkus si pořídit jiný mail (ideálně na jiné doméně), jen jako zkušební...
Jj, já vím
...že jsi to odděloval, proto jsem si na to vzpomněl. A teď koukám do doručené pošty, opravdu to tak funguje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.