Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoručuju sa mi odkazy z Porate.cz

Od: mkat* odpovědí: 18 změna:

Preco sa mi prestali doručovat odkazy z poradni?Mam problem ja ,alebo je to na servery?Maily mi dochadzaju bežne,aj z inych forov.V nastaveni som nič nerobil,tak neviem.Odkazy mi prestali chodit asi od začiatku roka.

Dakujem Mkat

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

U mě je to OK.

mkat*
hodnocení

Ani teraz mmi neprišlo upozornenie upozornenie.*bum*

doplněno 09.01.12 13:55:

V nastaveni mam zaškrtnute preposielanie pošty aj zobrazovanie nahladu.

hm*
hodnocení

0x

"Nevylíhnul" se třeba u Vaší mailové schránky nějaký filtr, který by maily z poradte.cz likvidoval nebo někam přeposílal? Nebo nemáte nějakou nezvyklou adresu? Taky mám jednu, o které mi občas např. eshopy tvrdí, že je neplatná a ať zadám správnou.

mkat*
hodnocení

no nechapem to ,teraz som zistil že mi nechodia maily aj z Poradte SK.Prečo len tieto poradne so mnou "nedebatujú"? Adresu mam Zoznam.sk.

ahasver4*

Tak už nechodí ani mě.Né že by to vadilo...:)

doplněno 16.01.12 10:22:

A taky jsem na nastavení mailu ani nešáhnul.Třeba je to jen nějaká technická prkotina...:)

mě se snad nikdy nestalo, že by mi to nepřišlo... někdy možná s obr zpožděním, ale přišlo. Jsou to jen stroje, takže možná technická záhada se vyloučit nedá...

zkuste ještě dole v téhle otázce vťukat mail a přihlásit dodatečně, ať máte jistotu, že jste nezpomněl jen zaškrtnout odběr odpovědí apd. Předpokládám, že jiné maily chodí - stává se mi, že tohle někdo reklamuje a ani mu nejde doručil mail, protože má plnou schránku :-D

Taky bylo nebylo špatné zjistit, kdo má @zoznam.sk jestli mu to chodí, nikde není psáno, že tyhle maily jejich server odmítá, kvůli tomu, že jich chodí např velké množství. U @seznam.cz se to dřív také stávalo, ale to je už hodně dlouho.

ahasver4*

Určitě,já neříkám,že to třeba nedojde ale jinak mi zpráva přicházela okamžitě...Schránka bez omezení se nemůže naplnit...:)Ale jak píši,na světě jsou vážnější problémy...:)

ahasver4*
hodnocení

0x

Žába na prameni odstraněna!Už to chodí...*ua*

mkat*
hodnocení

0x

No ,mne zatiaľ nie.*plac*

záhada nevyřešena, jednotlivý mail dojde, otázky jsou přihlášeny (ve velkém počtu) a při tom nic... co SPAM?

mkat*
hodnocení

0x

Na posledy prijate spravy su z 31. 12. 2011.Začinam si zvykať.

mkat*
hodnocení

0x

Stale nechodia.Pride ,len vtedy ked sa otazka preklada z rubriky do rubriky.*plac*

to je hodně divný, obě chodí z mailu echo(zavinac)poradte.cz a našel jsem záznam, že na tvůj mail opravdu odcházejí... jedině že bys měl nastavený nějaký filtr... zkus si pořídit jiný mail (ideálně na jiné doméně), jen jako zkušební...

hop®

Přesun mezi rubrikami chodí jako presun(zavinac)poradte.cz, nebo ne? ;)

máš pravdu, našel jsem u sebe nějakou starou zprávu a já to přece tak před rokem měnil *smich*

hop®

Jj, já vím :)

doplněno 24.02.12 22:14:

...že jsi to odděloval, proto jsem si na to vzpomněl. A teď koukám do doručené pošty, opravdu to tak funguje...

mkat*
hodnocení

0x

Zaujimave dnes som dostal jeden oznam :Odpoved z poradte.cz - Motor s pracky se zadrhava.

Nič som neupravoval.No zatial prišla len jedna,uvidime či sa to už rozbehne.*slunce*

mkat*
hodnocení

0x

Zaujimave minuly tyžden v stredu ,alebo vo štvrtok mi začaly spravy riadne chodiť.S počitačom som nič nerobil.No na druhy den zase nič.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]