Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se vůbec dostat do žádné rubriky

Od: suzymon® odpovědí: 11 změna:

Zdravím, je nějaký problém u všech, nebo to mám jenom já? 4 minuty čekám na to, aby se mi otevřela otázka a nic. Prostě to nejde. Normálně jsem koukala na otázky do kterých jsem odpověděla a byly tam nové reakce také od jiných, chtěla jsem se kouknout a opravdu se mi ani jedna otázka neotevřela. Kolečko se pořád točí, ale otázka se netevírá. je to problém u mého počítače, nebo je nějaký výpadek. Děkuji. Snad se to mezi tím, než jsem tohle dopsala, srovnalo. Jdu se podívat. Já jen abych zbytečně u toho neseděla. Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Suzy, jsem na tom stejně :)

hodnocení

Ahoj Sebod. Já čekala určitě několik minut než se tahle moje otázka vůbec objevila. kolečko se pořád točí a točí a nic. Už jsem od šla pryč a pak to najednou naskočilo. Už to dneska večer vypnu. Ale nevím kde je problém, může to být i jinde. Mně napsali z O2, že mi zadarmo zrychlili do vánoc počítač na nevím kolik těch "sajrajtů", ale já teda žádné zlepšení nepozoruji. Je to jako předtím. Takže jestli si myslí, že jim sednu na lep a že se pak nechám ukecat na nějaké to jejich "vylepšení", tak to se teda sakra pletou. A už se těším až mi budou volat, jak se mi to líbilo. To si smlsnu. Já vím že ty chudáci holky co volají za to nemůžou, ale já za to nemůžu tuplem...

hodnocení

0x

Taky, vzala jsem čáru, teď to celkem jde, ale před půl hoďkou síla *ee*

hodnocení

0x

Nejede Google, admini mají poradnu asi na nějakém jejich serveru. Teď už to jede, asi se přepli jinam. Tak jsem dostal vysvětlení, že to zbrzdila nějaká analýza google.

jejeje
hodnocení

0x

Taky s tím mám problém, vypadá na tvrdou cenzuru *smich*

hodnocení

0x

Chtěla jsem restartovat pc, byla to doba, kolečko se točilo a nic *ee*

hodnocení

0x

Úplně stejně )) ale nyní už v pohodě ))

hodnocení

0x
Něco se objevilo
svetandroida.cz/...

jarina
hodnocení

0x

Když otevřeš Developer tools (Ctrl, Shift I, nebo F12) , Tab Network, není tam nějaký zdržovač? Opera 12 měla takovou pěknou funkci, že měla status bar, který skutečně ukazoval relevantní informace při načítání stránek.

patronka*
hodnocení

0x

Porucha byla zřejmě značná, ale už by to snad mělo fungovat : novinky.cz/... Mně nešla vůbec wifi, takže ani Smart TV, na které jsem sledovala včerejší program :(

hodnocení

Tak všem děkuji. Já to včera vypnula. K počítači jsem se za celý den dostala až teď. Teď zrovna o tom mluví v televizi. Že to byl nějaký mimořádný výpadek, velmi silný a prý to způsobil nějaký zaměstnanec, nebo ti "hekři". Nevím jak se to píše. Taky by už na to mohli vymyslet české slovo. Tak jsem zvědavá jak to budou vysvětlovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]