Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROČ MÁLO HODNOTÍMe?

Od: admin® odpovědí: 91 změna:

Dobrý den,
mám pro všechny jednoduchou otázku. PROČ MÁLO HODNOTÍTE?

Chtěl bych, abychom více hodnotili správné odpovědi. Pomozte mi najít důvod, proč není hodnocení více. Viz anketa a směle připojte i vaše poznatky do odpovědí.

Děkuji *palec2*

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Uzavírám tuto otázku, protože verze 2.0 je na spadnutí a nechci, aby se její případné hodnocení vkládalo do této jen mírně související otázky. Ve vhodný čas k tomu založím novou otázku/oznámení.

91 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jiný důvod viz odpověď

Většina "externích" tazatelů ani nepostřehne, že lze dobrou odpověď ohodnotit. Že by někdo neohodnotil úmyslně se mi nezdá. Soudím podle sebe.

doplněno 10.01.18 13:06:

@wamp: Rád (i nerad) souhlasím*palec2*

doplněno 10.01.18 13:11:

@72mona3:Škoda, že nelze hodnotit. Takže máš ode mě velké +.

hodnocení

Podle statistik autoři otázek hodnotí poměrně slušně. Jasně, že by to mělo být mnohem více, ale jejich neznalost si můžeme vzájemně vynahradit. A nyní chci zjistit proč to tak není. :)

Pokud se nebudeš zlobit, můžu na tebe říct, že jsi jeden z těch kteří hodnocení dokáží dopřát... ale i tak prosím přidat. *smich2*

Jiný důvod viz odpověď

Děkuji za "pochvalu". Snažím se podle mého vědomí a hlavně: SVĚDOMÍ!

Jiný důvod viz odpověď

Admine,ja dosť vymažem svoje odpovede,lebo zapochybujem o svojej odpovedi a neodošlem ju.Tým pádom sa stáva to,že hoci je nieča odpoveď na 100 % perfekná,tak ja nemám vedomosť či je to tak a tak bod väčšinou dostane ten,čomu aj ja rozumiem a tak je ich málo.

hodnocení

0x

Jiný důvod viz odpověď

Dobrý den.Sama o tom již dlouhou dobu přemýšlím.Jsem zde již nějaký ten pátek,dříve se odpovědi hodnotily jedna radost.Poslední cca rok je to čím dál tím horší,tudíž Váš dotaz je absolutně na místě .Proč tomu tak je? *nevi*U mě asi tak,že nezávidím,to v prvé řadě,ale zvykám si na to,že mne nehodnotí ostatní,tudíž ani já nehodnotím.Je to smutné,ale je to tak :(doplněno 10.01.18 13:57: satam® Děkuji *palec*

Dělám to přesně opačně. Pokud vidím výbornou odpověď bez hodnocení, ohodnotím za tazatele já. Mnohdy se stane, že tazatel nevnímá možnost hodnocení rady a napíše prostě děkuji. Tam, pokud to postřehnu, opět doplním hodnocení. Přijde mi to fér, ale jeden je málo. Proto se málo hodnotí!

hodnocení

To je špatný důvod. Vždycky je dobré začít u sebe a doufat, že ostatní se přidají.

Uznávám, že částečně jsem také brzda, ačkoliv můj hlas má větší váhu a proto s ním nakládám více obezřetně.

Během měsíce hodnotilo 212 uživatelů v celkovém součtu 3836 hodnocení, průměrné hodnocení je tedy 18x měsíčně. To mi přijde opravdu málo. Jako vhodné miminum se mi zdá, aby každý hodnotil denně 3 odpovědi, optimum možná 10.

JJ. Rovněž to vnímám jako jakousi spojitou nádobu. V "cizích otázkách" dostávám i dávám čím dál méně bodů. Žíly mi to netrhá. že by takhle dlouho trval útlum po zrušení "žebříčku" se mi ale nezdá. Odpověď na otázku "proč?" tedy neznám. Na druhou stranu ve "svých otázkách" se snažím hodnotit vždy (někdy je výtěžnost získaných infornmací na bodu mrazu, pak se to fakt nedá).

doplněno 10.01.18 13:31:

Pokud bych měl vybrat z uvedených možností, tak je to u mě kombinace 2 + 4 (byť ta 4 je hodně ošklivě definovaná, je to tak)

72mona3*
hodnocení

0x

Já tedy hodnotím. Neřídím se ostatními, stejně jako v životě (když oni ne tak já taky!). To by bylo k ničemu. M.

doplněno 10.01.18 13:53:

Možná nás tento dotaz více probere a budeme v hodnocení aktivnější. Naschvál, jestli bude dneska boom v hodnocení *smich*

hodnocení

No bylo by to fajn. Chystám nějaké změny, abychom hodnocení trochu nastartovali. Přiznejme si, že nás všechny těší.

Stránka /ohodnocene-odpovedi/ je 9. nejnavštěvovanější stránka na Poradte. Tak si udělejme radost :)

hodnocení

0x

Já se přiznám, asi neboduji dost. Ale jeden důvod mám - a myslím, že je pořádný. Já se prostě necítím "pověřená" hodnotit, co je správné! Když je mi téma jasné a vyznám se v něm, slibuji, že budu hodnotit víc. Ale mnoho dotazů čtu právě proto, abych se z nich něco dozvěděla o právu (nedávno se mi to velice vyplatilo), technice, přírodě... a tam přece hodnotit nemůžu.

hodnocení

Ano, to je rozumný důvod. Taky častu čtu čemu moc nerozumím a proto to čtu... tam se také zdráhám hodnotit, abych nehodnotil něco co je mimo a jen se mi líbí, že to vypadá, že by to mohlo být správně. :)

Myslím, že popel si může sypat většina z nás. Možná bychom si měli udělat TOP nejvíce přejících uživatelů. :-D

culdabulda1*
hodnocení

0x

odpovím otázkou - proč je povoleno tak málo možností (3-krát) hodnocení správné odpovědi?!

Zejména ve Volné diskuzi je to nesmysl, protože body z této rubriky se nezapočítávají do celkového bodového "zisku" rádce, takže - když se rádce dostane pod hranici 10 % - má následně omezený i počet odpovědí ! , což je někdy nepříjemné a vede i k nepřehlednosti diskuze - mluvím tedy hlavně o diskuzi volné.

doplněno 10.01.18 13:48:

ve stejné otázce? - pokud ano, tak pardon, nevšimla jsem si .

hodnocení

Lze hodnotit 20 odpovědí denně resp za 24 hodin. Takže?

doplněno 10.01.18 13:52:

ano, v rámci jedné otázky je maximum 3. To změníme...

hodnocení

0x

Šetřím si hodnocení pro ty NEJ (malý limit)

Pokud chci odpovědět a někdo mne předstihne s právě stejnou či téměř shodnou odpovědí, dám bod a nechám to být... Ale ne vždy se dá souhlasit doslovně...

Jako tazatel si nechávám aspoň jedno hodnocení pro případ, že někdo napíše precizní reakci, dá si s tím práci a nebo je ověřena rada v praxi.

doplněno 10.01.18 14:03:

No abych doplnil - původní registrace a snaha poradit byla hlavně kvůli dobrému andělu... pak už se z toho stal jen zvyk. A je pravdou, že sám se velmi často mrknu na ohodnocené dotazy - ale spíše z důvodu nějaké té "radosti", že jsem někomu poradil správně. Nebo že se mnou v tom názoru souhlasí další rádci.

Ono to trochu udržuje moji aktivitu. Byť ne vždy může být chápána jako pozitivní pro tazatele ...

doplněno 10.01.18 14:12:

Už tu kdysi po zrušení akce byla debata a psal jste tuším něco o složitosti ekonomiky - evidence darů... Ale nebyl jsem sám, koho mrzelo ukončení této akce...

Jako "marketingový tah" - podpora - by to asi mělo určitou hodnotu. Člověk někdy rád pomůže "zdarma" tak, že někdo jiný "platí" *smich*

hodnocení

Ano, to doplnění přesně vystihuje k čemu je hodnocení dobré a proč bychom jim neměli tolik šetřit. Vždyť nás to nic nestojí...

Překvapuje mě ten Dobrý anděl... asi by stálo za úvahu ho vrátit.

doplněno 10.01.18 14:25:

Proč jsem to musel zrušit vím přesně :-D Bylo to opravdu tak, že bylo daleko více adblocku a zároveň to byl i celkově špatný rok i z hlediska návštěvnosti...

iz*

Také mi bylo líto, že Dobrý anděl skončil, ale bylo mi jasné, že k tomu byly pádné důvody.

hodnocení

0x

Jiný důvod viz odpověď

Hodnotím tehdy, když si myslím, že je to správně. A mám problém, když nemůžu takto ocenit více odpovědí než 2 (nebo se pletu?).

Moje chyba = ta, že když podle titulku usoudím, že se mě to netýká - "nevím, o čem je řeč", tak k té otázce často ani nevstupuju. A tedy ani nehodnotím.

doplněno 10.01.18 14:13:

Tak asi víc než 2, myslela jsem si to špatně.

hodnocení

Limit jsou 3 v jedné otázce nebo 20 hodnocení za 24 hodin.

Myslím, že limit v rámci jedné otázky navýšíme na 10 a bude tedy jen čistě ilustrativní. :)

iz*

Nebylo dříve těch hodnocení jenom 15 během 24 hodin?

Zkraje jsem hodnotila víc, až když jsem několikrát narazila "na strop", jsem hodnocením začala šetřit.

Několikrát jsem narazila i na "Váše hodnocení tvoří moc vysoký podíl v hodnocení uživatele" (nebo v tom smyslu).

Ale i to mi přijde logické → přestože se neznáme osobně, poznáme po nějaké době názory dalších uživatelů a hodnotíme (alespoň já to tak mám) ty, s nimiž se shodneme. Chápu ale, že by to mohlo některé uživatele svádět k vzájemnému "bodování".

Takže hodnotím jen to, s čím se mohu zototožnit, nebo (méně často) vtipnou odpověď. (Hodnotím výrazně méně než dříve.)

hodnocení

Zda to bylo dříve 15 to už nevím. Limit 20 je už dlouho. :)

Ten vysoký podíl se opravdu hlídá. Co nechceme je vznik nějakých komand, kteří si budou vzájemně nahrávat. Samozřejmě to občas postihne i nevinné a i přirozený vznik vazeb, že si s někým sednu a co jeho odpověď to má slova. Všechno tohle to eliminuje v zájmu spravedlivějšího hodnocení.

Dříve jste hodnotila více, ale stále jste nadprůměr, takže moc díky. *palec2*

sebod*

naprostý souhlas s ivzez. Dříve mi nedělalo problém ohodnotit v jedné odpovědi třeba pět i více odpovědí. Pak začalo platit pravidlo 3 a dost a já si body křečkuju. *smich*. A přesně jak píše ivzez, občas se mi objevilo " Vaše hodnocení tvoří..." a to mě také tak nějak odradilo dávat body. Ale chápu to pravidlo a respektuji. Osobně skoro nedávám body v nějakých "vztahových" otázkách. Naopak dávám body v odborných otázkách, protože tam těch bodů rádce moc nedostane. No a proto na mě občas vyběhne ona hláška "Vaše hodnocení tvoří..."

hodnocení

0x

Za sebe musím říct, že na hodnocení zde mám docela rozporuplný názor. Asi by to chtělo začít tím, k čemu takové hodnocení vlastně je. Smysl by mělo, kdyby zvýšilo váhu obsahově kvalitních odpovědí. Jenže všichni máme stejně velkou váhu hlasu (krom tazatele), bez ohledu na profesní znalosti, zkušenosti, počet odpovědí, věk.. navíc hlas je anonymní. Prostě si představme, že jsme třeba na operačním sále a chirurg-amatér se přítomných bezradně ptá "Řezat či neřezat?" A hlasovat můžou přítomné malé děti, uklízečka, šofér, jiný pacient, instalatér, co tam opravuje topení.. :) Prostě v nynějším stavu to tuto funkci moc plnit nemůže. Spíš se to podobá demokracii a stávajícímu volebnímu systému, který z principu naši společnost vede do háje.
Takže reálně zde často rozdáváme hlasy také podle toho, jak je nám odpověď sympatická, jak je vtipná.. A přitom nemusí být ani správná. Někdo má zpětnou vazbu, a nehodnotí oblast, ve které si není jistý, někdo to klidně oboduje podle sympatií. Takže udělení bodu lze často spíš chápat jako poplácání odpovídajícího po zádech, bez nějakého serióznějšího významu.
Ono to hodnocení má i negativní aspekt (stejně jako v politice), že šlověk může buď na psat pravdu, a dostane málo bodů, nebo napsat líbivý blábol (nebo korigovanou pravdu) jdoucí s proudem a dostane bodů plno.

Takže pokud vám vadí, že málo bodujeme, tak fakt tedy asi spíš admine napište, co od toho hodnocení vlastně očekáváte a třeba se dá něco vymyslet. Provozovatel serveru by asi rád kdyby to plnilo tu funkci, že to podpoří lidí k více odpovědím a více návštěvám, je to tak?
Pokud by to mělo plnit fukci kvalifikovaného zvýšení váhy odpovědi mezi těmi méně kvalitními, musel by princip hodnocení vypadat jinak.

hodnocení

Souhlasím. Snad jsme všichni natolik soudní, že líbivou ale odpověď k ničemu poznáme. Stejně tak poznáme blábol.

A také musíme vzít v podtaz, že jsme amatérská poradna a nehrajeme si na to, že máme patent na rozum. Všechno toto je nutno brát tak jak je. I tak má hodnocení smysl a proto bych rád, aby se zvýšilo.

Návštěvám to nepomůže. Drtivou většinu návštěv tvoří návštěvy z vyhledávání a těmto uživatelům je hodnocení asi jedno. Jedno jim nebude, pokud ohodnocené odpovědi budeme zvýrazňovat a usnadníme jim v nich orientaci. Hlavní přínos vidím v motivaci rádců, že se jim dostane uznání. :)

anonym0

tomkk to popsal presne. Staci se podivat kolik vylozene spatnych odpovedi ma hodnoceni vetsi nez 0. Lide jim pak mozna prikladaji vetsi vahu, coz je spatne.

Zvyraznenim se stav jeste podpori. Mozna se zvedne prehlednost a tim i navstevnost, ale kvalite to neprida. Takze pokud jde o zvyseni navstevnosti a libivosti, tak to splni svuj ucel. Jestli je potreba lechtat ego radcu, aby byli vice videt a vice prispivali, tak to ucel take splni. Pokud jde ale o zvyseni kvality nalezene odpovedi, tak to tomu nic moc neprida. Radcove kvuli tomu nezacnou byt chytrejsi a lepe radit. Jak pisete je to amaterska poradna a hlavnim prinosem ma byt motivace radcu.

Jiný důvod viz odpověď

A já naopak s tomkk nesouhlasím. Samozřejmě že existují excesy a výjimky, ale myslím, že převážně platí, že více hodnocení = lepší odpověď. Jistěže ne vždy, ale jsem přesvědčený, že většinou ano.

blanka33*
hodnocení

0x

Dobrý den, já si myslím, že hodnotím docela dost. Samozřejmě, že se mi občas stane, že na hodnocení zapomenu, ale když je nějaká odpověď správná, nebo s ní souhlasím a nebo mi pomohla, ráda ji ohodnotím *palec2*.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, omlouvám se, ale nestačím se divit. Vždy, když zde propukla diskuze o bodování, tak se tam snad každý kasal, že mu o body nejde a u některých jsem měl až dojem, že jim přidělené body vadí. A kdo takovou diskuzi rozpoutal, tak byl označen za honiče bodů a toto téma zde bylo skoro tabu. A jinak - poděkování od tazatele je fajn, ale body potěší také. Problém vidím v tom, že ta pohyblivá lišta (k bodování nabádající) zmizí při dalším příchodu tazatele - on už ji potom ani nevidí. A za nebodováním cizích / jiných příspěvků vidím konkurenční boj . Zdravím!

doplněno 10.01.18 15:31:

admin - v tom případě se omlouvám ještě jednou. Asi jsem nepochopil problematiku, která se zde řeší.

doplněno 10.01.18 15:38:

admin - díky za vysvětlení. Asi si sedím na káblu, ale později to snad už pochopím .

hodnocení

*tyty* Slovo bod či bodování zde je pomalu zakázané. Nevyjadřuje přesně to oč tu jde. ;)

Ale jinak musim @ben vyzvednout, že jeho přidělování hodnocení je velmi nadprůměrné a je tedy hodně přející. Díky!

doplněno 10.01.18 15:35:

Řeší se zde hodnocení odpovědí, nikoliv jejich bodování. Cílem je označit správné a dobré odpovědi, nikoliv přidělit body jejich majiteli. :) Je to velký rozdíl. :-D

Bene, přesně tohle jsem zde také napsala. I když trochu jinými slovy. Ale podstata byla stejná. Já si také pamatuji na ty debaty o kterých mluvíte. Já jsem vždy kladné ohodnocení odpovědí chápala jako poděkování.

Ale je také faktem, že někdy tazatel nechce slyšet dobrou odpověď, ale takovou, která se mu líbí a kterou vlastně předpokládá. Něco jako: "jasně, to co děláš je v naprostém pořádku, pokračuj v tom". A běda, jestli někdo napíše byť dobrou odpověď na danou otázku, ale tazatel si to vezme jako výtku. To se hned načuří a začne se ohrazovat. Ale tam ho naštestí pak mohou ohodnotit ostatní, kteří si odpověď přečtou a ztotožní se s ní.

Jinak já jsem teda zvědavá na ty novoty, které zde admin slibuje. Jen abych se v tom dokázala orientovat...*smich*

still10k*
hodnocení

0x

Snažím se hodnotit, ale ne vždy si vzpomenu. Někdy ani nepřispěji k dotazu, jen ohodnotím správnou odpověď a jdu dál.

Jsem k systému hodnocení velmi kritický. Na webu tohoto zaměření je to IMHO podružná věc. Jediné co má smysl, je hodnocení od tazatele, že mu odpověď pomohla, ostatní je zbytečné. Znám situaci na podobném webu odpovedi, kde se hodnocení stalo alfou a omegou tamější komunity. Ve výsledném efektu to na serveru udržuje opravdu příšerné typy lidí.

.

Tady na poradně je stav tak akorát, je tu skvělá komunita moudrých lidí a syslů, proto sem rád chodím. Systém hodnocení tady není priorita. Až do teď jsem si myslel, že je to byl záměr admina, nu teď už si to nemyslím po tomto dotazu. Ale chci opravdu poprosit, neměňte to. Jestli se tu začnou pohybovat taková individua, jako na odpovedi, tak to tu balím

*plac*

hodnocení

Diplomaticky se nebudu ke stavu jinde vyjadřovat. Tu si myslím, že to vedeme zcela odlišně a hodnocení to může jen podpořit nikoliv zhatit. Už díky tomu, že se zrušil TOP uživatelů a hodnocení jako takové tím velmi kleslo. Ale jak zaznělo výše, chci ho použít k tomu, aby se jím zvýraznily správné odpovědi. :)

still10k*

Pokud by se vám to nějakým záhadným způsobem povedlo, pak by to trochu užitečné bylo. Uznávám, že probírat se tunou balastu (z pohledu tazatele) může být pro někoho otravné. Ale myslím si, že ten kdo opravdu potřebuje pomoc a radu, probere se i balastem a najde si tam svoji odpověď. Někdy totiž není ta objektivně nejsprávnější odpověď ta nejlepší pro tazatele. Člověk může být sebevíc empatický, ale z pár vět se špatně poznává charakter, duševní stav a rozpoložení. Proto je IMHO lepší, když správnou odpověď napíše více lidí svými vlastními slovy, tím se zvýší pravděpodobnost, že si mezi nimi tazatel najde tu svou odpověď, kterou pochopí a převezme za svou. Pokud se ale bude "topovat" jedna, může to vést k tomu, že si tazatel ani neprojde ostatní odpovědi, neohodnotí je, přispěvatelé budou frustrováni, když si s odpovědí dali práci a přemýšlení. Rádci se ani nebudou snažit něco napsat, když uvidí že již nějaká odpověď je topována. Ztratí se tím myšlenka komunitní pomoci, kdy si tazatel může na svůj dotaz přečíst odpovědi různých formátů, zaměření, objektivní i subjektivní, z různých úhlů pohledu, nebo i debatu znalých lidí. To vše je veskrze pozitivní a vede to k předání vědomostí a zkušeností nejen ke konkrétnímu dotazu, ale i věcem souvisejícím. A může to obohatit i samotné rádce :)

Podle mého názoru jakékoliv podnícení hodnocení zde na webu povede k destrukci odborné komunity. Lidé jsou jen lidé, s tím nic nenaděláte.

doplněno 10.01.18 16:15:

Ssprávná odpověď může přijít až po několika dnech od člověka, který nechodí na poradnu každý den 20x. A za tu dobu už může být nějaká odpověď v threadu topována jako správná, i když není tak správná, jako ta poslední. Málokdo se bude 20x vracet do stejného vlákna jen proto, aby hodnotil i další odpovědi. Tím se stane systém topování odpovědí kotraproduktivní, kdy upozadí správnou odpověď na úkor té nejrychlejší "jakobysprávné".

hodnocení

0x

Hodnotím jen max správné a málokdo si to zaslouží

Podle Tvych tabulek hodnotim nejspis hodne malo, ale podle mne je to tak akorat. Hodnotim jednoduse tehdy, kdyz mam pocit, ze si to nekdo za danou odpoved zaslouzi. Jak mam z meho pohledu hodnotit vic, pokud dle meho uvazeni odpoved vporadku neni? Jedine to tam frkat od boku, coz klidne muzu, pokud je to skutecne to co chces.

scv®

Přesně takhle to vidím také. A také tu pozoruji to, co píše @adetouk níže.. a to celou dobu, co jsem tu registrovaný.

.

"Váš počet hodnocení je velmi velmi velmi nízký" - "Hodnoťte však spravedlivě a pouze ty odpovědi, které si to zaslouží."

Tak co by podle admina bylo lepší - kvantita nebo kvalita? Vzájemně se to trochu vylučuje. Nehodnotím ze známosti či na oplátku, nehodnotím odpovědi, které se zvrhnou v off-topic diskuzní kroužek a nehodnotím nehodnotné odpovědi, nehledě na to, kolik pozdravů, domněnek nebo smajlíků obsahují. Také tu nejsem každý den a celý den, abych četl vše a nemám takové znalosti, abych hodnotil odpovědi napříč všemi kategoriemi... Navíc uživatelů, kterým stačí vidět určitý nick a už odklikávají hodnocení, tu je podle mě dostatek.

72mona3*
...Navíc uživatelů, kterým stačí vidět určitý nick a už odklikávají hodnocení, tu je podle mě dostatek... Opravdu? Kteří to jsou? Jak je poznám? To jako fakt? *alene*
scv®

"Jak je poznám? To jako fakt?" Ano, to jako fakt. Stačí číst odpovědi a nezapomínat na to, co bylo v původní otázce ;)

Nebo Vám přijde normální, že někteří uživatelé mnohdy odpovídají tak všeobecně, až je to tazateli prakticky k ničemu a přitom jsou ostatními ohodnoceni, jako by přišli s geniální odpovědí, která by zřejmě dokázala mimo jiné i nastolit světový mír? Z hlediska principu hodnocení to nedává smysl. Hodnocené mají být odpovědi, ne uživatelé. Ale často to funguje obráceně - ukecaný a komunitou oblíbený uživatel dostane hodnocení i za slabé či nicneříkající odpovědi, zatímco neregistrovaný návštěvník nedostane nic nebo možná 1 bod, i když odpoví výborně.

A to radši ani nechci mluvit o tom, když si nějaký rýpal místo smysluplné odpovědi pouze rýpne a přidá k tomu i zavádějící informace, které mohou být tazateli i na škodu. Pokud nerýpne tak moc, že je jeho odpověď smazána, tak za ni přesto někdy i dostane body. A ti, kteří se to pak snaží uvést na pravou míru, jsou naopak smazáni, když neodolají rýpnout si do rýpala, který to začal... zřejmě tu občas funguje jakési nepsané pravidlo "víc dní na poradně = má víc pravdu" *nevi* Opět proti smyslu hodnocení.

Pestrá komunita je paradoxně jeden z prvků, který je schopen podobné weby docela slušně rozložit nebo je poslat jiným směrem, než jaký si admin představoval. A pak obvykle přijde rázná reorganizace...

hodnocení

Tak na to mám geniální meducínu. Místo jména uživatele se bude zobrazovat jen číslo jeho registrace a navíc každý den se bude měnit. *smich2* To by byl mazec! Pak by se skutečně hodnotily pouze odpovědi nikoliv lidé.

scv®

To zní dobře... :) "Uživatel q9d4ecolpqp0u94b Vám dnes udělil bod! Zítra se Vám zase odečte a můžete začít znovu.." *smich*

72mona3*

O tom, co mi přijde a nepřijde normální bychom si tu mohli dlouze povídat *smich* Ale děkuji za vysvětlení. Všichni si tu všímáme jistých "nespravedlností", ovšem s tím, jak hodnotí ostatní (a proč) nic nelze udělat. Odpovídám tu jen sama za sebe a pokud má někdo potřebu rozhazovat bodíky ze známosti (ovšem smysl toho mi uniká, když z toho nelze profitovat), tak to bude dělat pořád, ať je systém jakýkoliv. A dokázat Taky se mi nelíbí, že ohodnoceny jsou mnohdy odpovědi jen proto, že jsou víc údernější, byť vlastně identické...ovšem od toho bychom tu měli být my, aby jsme ohodnotili ty opomíjené (popřípadě upozornili na nepravosti). A tazatel by měl být ten, který oddělí zrno od plev (proto je jejich souhlas zbarven jinak). Jenže ani tazatelé toto mnohdy nedělají, tak se nesmíme divit, že ostatní zvlčí.

doplněno 11.01.18 16:19:

Koukám, že se mi ztratil konec věty *zed*

...A dokázat to nelze, leda bychom přišli o anonymitu a po kliknutí na hodnocení by se ukázali hodnotící...

hodnocení

NN, ne každá rubrika má tolik dobrých hodnocení, aby se tabulka naplnila. Jde samozřejmě i o oblast zájmů toho kterého uživatele. :)
doplněno 10.01.18 22:35: Ono taky nejde o to naplnit měsíční stav za den nebo týden. 2 nebo 3 dobré odpovědi za 24h dokáže najít dost uživatelů a to bohatě stačí. :) Samozřejmě jde o to, kolik kdo prochází otázek. :)

hodnocení

0x

PBPJK!Hodnotím pouze takové odpovědi,které mi pomohly nebo o kterých si myslím,že jsou správné.Nemůžu přece hodnotit odpověď,když nevím,jestli má odpovídající pravdu.Přiznám se,že jsem nabyl dojmu,že existují takzvaní "univerzální"rádci,kteří musí odpovídat za každou cenu i když kolikrát o dané otázce nemají ani páru,ale asi se potřebují zviditelnit.Nebo píší prakticky totožnou odpověď na otázku,která již byla několikrát odpovězena rádci před nimi,Nebo někteří odpovídají na něco ,na co se tazatel neptá...Např. tazatel napíše,aby mu napsal někdo,kdo má osobní zkušenost a ozve se někdo,kdo jen papouškuje to,co někde slyšel ,co JPP.Takoví rádci ve mně budí nedůvěru a nemůžu je hodnotit.Naproti tomu zde existují fundovaní rádci,kteří mají přehled o daných otázkách.Poznají se hlavně podle toho,že t.zv."nestrkají čumák"všude .SPB!

Přesně tak. Vadí mi i odpovědi lidí, kteří přesně znají tazatele z těch pár vět. Někdo napíše "Jak mám vyměnit kotel" a už jsou tam odpovědi "Myslím, že jste ve skutečnosti velmi líný člověk..." a podobně. A dostávají hodnocení. Odpovídá pět lidí, furt dokola ke všem otázkám. Vždycky buď tisíc smajlíků, hodnocení tazatele nebo něco podobného. Jasné, @ben to dělá třeba taky, ale humornou formou a jeho odpovědi aspoň mají většinou nějaký smysl (takže není vada to, že je někdo aktivní u otázek, ale co to vlastně píše).

Vadí mi, že na něco odpovím a tazatel a všichni okolo mou odpověď ignorují, ale potom někdo napíše to samé, co já, a hned mu lítají hodnocení.

Hodnotím, když se opravdu nad odpovědí zastavím a řeknu si "Jo..tohle je přesné! Toto je pravda!" Bohužel jsou tady většinou ony "Myslím, že jste..."/"Měl byste si vážit maminky, mě už umřela, nevíte jak dlouho bude ještě na světě" (u dotazů typu "matka mi krade peníze na chlast"). Druhá část jsou opravdu odborné věci z hlediska práva nebo podobně, v tom se zase nevyznám tolik, abych nějakou odpověď hodnotila.

Když jsem já tazatel, tak většinou čekám (a někdy to trvá dlouho) než se věc vyřeší, a teprve potom hodnotím podle toho, co mi nejvíc pomohlo/byla nejvíc pravda.

ben®

Dobrý den, Vaši kritiku beru, ale uznejte, že rozesmáte "žluťásky" nepoužívám často, resp. používám jen jeden druh (a to většinou proto, aby to napsané někdo nevzal vážně a nevyvolalo to zbytečnou reakci). A pokud jde o moralizování místo rady, tak si dám ještě větší pozor (dávám si ho už nyní). Zdravím!

doplněno 11.01.18 11:53:

kolikoli - aha, vidíte. Tomu se říká nepochopení či špatný výklad psaného textu. Spolu s neschopností myšlenku udržet a neschopností myšlenku opustit asi další příznak stáří .

Bene, myslela jsem to tak, že není problém, že někdo píše všude, ale jak píše všude. Přečti si to znovu, vždyť tebe právě obhajuju *smich*

lucie*

adetouk- S tím s vámi souhlasím,vidím to podobně.

Jetště bych dodala,že mě by se líbila inovace mínusových bodů.Když jsem vložila dotaz,ocenila jsem rady některých,ale vyskytnou se i takoví co neradí,jen uráží nebo jsou rádoby vtipní.např.zadala jsem dotaz ohledně auta,probrali jsme to a zdůvodňovala jsem proč tenhle typ rodinného auta potřebujeme,že neberu jen děti,ale občas i staré tety na nákup...a dostalo se mi (od stálého rádce)odpovědi,at si koupím autobus a vezmu i babičky.

Tyhle urážlivé,zbytečné příspěvky by měly dostávat mínusy.Tím by byla jasná kvalita rádce.

hodnocení

0x
Když bych měl být konstruktivní, tak o dvou souvisejících věcech k vylepšení bych věděl.
1. Když někdo zareaguje přímo na moji odpověď (ne jen do vlákna otázky), vyskočí mi na to někde upozornění? Možná už to tu je, ale přehlédl jsem to.
2. Rozmohl se tu takový "nešvar", vkládat následující odpověď ve vlákně jako přílepek do starší odpovědi, aby se nezhoršovalo skóre. Při jedné odpovědi to ještě jde, ale když se z toho vyvine delší konverzace, je vlákno hlavně pro třetí osobu zcela nečitelné. S tímto by taky určitě šlo něco dělat.
doplněno 11.01.18 10:51: 3. Taky by mohlo mít smysl, kdyby si rádce mohl v profilu vyznačit jeden dva obor/y ve kterých je profesionál, případně kterými se zabývá vážněji jako koníčkem. Jistě, bylo by to závislé na naší poctivosti, ale osobně bych tomu asi přikládal větší váhu, než nynějšímu ukazovátku bodů.
hodnocení

1) jen pokud tě někdo jmenuje a nejsi zatím v konverzaci... jinak se spíše očekává, že otázky kde si přispěl sleduješ.

2) je to omezeno tuším na 3 doplnění. Ano je to nešvar a často je nadužívaný a také mě to zlobí. V nové verzi dojde k přehlednění a nebude se tolik využívat, podle mého. To se uvidí.

Většina nikoho nejmenuje, protože to ani neumí používat a je to pracné, hlavně třeba na mobilu. Takže podle mě to nefunguje. Mohlo by se to oznamovat symbolem v "do kterých jste přispěli" jen jiným, než to červené kolečko. Umím si i představit, že by někdo chtěl vygenerovat mail.

Já bych byla ráda, kdyby šlo přestat sledovat otázky, do kterých jsem přispěla (když to vyberu). Mám pak celou stránku červených koleček u otázek, kde jsem napsala jenom nějakou blbinu a už není třeba to dál sledovat. Potom už se ani nenamáhám to znovu otevírat a kontrolovat, nebo ještě navíc hodnotit.

pecenkav*

Otázky, do kterých jsem přispěl mě nějak moc nezajímají, svojí radu už jsem předal a pokud to tazatele neuspokojilo a zakládá si sbírku rad a stejně si to udělá po svém, tak už nereaguju.

To o těch blbinách není zrovna dobré, jenom se tím zbytečně prodlužuje řada odpovědí, navíc v tomto případě úplně zbytečných, tady by se mělo radit a ne zakládat diskuzní kroužky, ale takových "rádců" je tady celkem dost a to i mezi sysama

Už nade mnou naznačili problém s rádci, kteří o problému nic nevědí, jenom si něco myslí, nebo něco slyšeli a nebo se něco někde dočetli, to nejsou správné odpovědi, buď vím jistě a nebo nereaguju, maximálně v případě že se sám na tu samou věc potřebuju zeptat, pak se přidám a doplním otázku.

A ty mínusy tady chybí hodně.

Já to myslím třeba u diskuzí "jaká je vaše nejoblíbenější písnička" a tak, ve volné diskuzi především. Člověk tam chce poslat jeden odkaz, dát inspiraci, ale nechci, aby mi to otravovalo po zbytek existence sekci "diskuze, do kterých jsem přispěla". Nejlépe kdyby šlo i nastavit něco jako "upozornit jenom když někdo reaguje na mě" :D

S tím zbytkem souhlasím.

patronka*
hodnocení

0x

Hodnotila bych, jenže se nemůžu z prohlížeče Microsoft Edge přihlásit jako @patronka, tak jsem to vzdala. Jako patronkaa hodnotit nemůžu :(

Jiný důvod viz odpověď

Patronko, volba prohlížeče by na to neměla mít vliv. Chyba bude někde jinde.

hodnocení

ten Edge se zřejmě rve s javascriptem, který v té buňce je. Zkusím to dát zítra pryč jestli se to zlepší. Jinak bych mohl zatím doporučit překliknout se na mobilní verzi, přihlásit se a vrátit se zpět do normální (volba na konci strany). Celkem by mě zajímalo zda by to @patronka pomohlo.

doplněno 11.01.18 14:09:

Moje chyba, ono je to i v mobilní verzi, pardon. Ale díky za snahu to zkusit. Vyřešíme to večer nebo zítra. Nechápu že ten Edge to tak mate...

patronka*

Překlikla jsem na mobilní verzi a ani to mi neumožnilo přihlásit se.

PROČ MÁLO HODNOTÍMe?

Tak, ale to není prohlížečem. Máte špatně heslo nebo přihlašovací email ;).

patronka*

Nic nemám špatně. Z IE 11 jsem se stejným způsobem normálně přihlásila :)

Tak to bych spíš doporučila používat jiný prohlížeč, třeba Chrome nebo tak něco.

culdabulda1*

patronka

- už jsem Vám jednou radila (mně to taky někdo poradil - už si nepamatuju jeho nick - ale znovu mu moc děkuju ! ) - nejdříve heslo a pak teprve nick a přihlásit !

doplněno 11.01.18 15:52:

- mně to takhle funguje pořád - ale asi to je prohlížečem - když použiju Explorer míslo Microsoft Edge - tak to jde normálně.

patronka*

Tenkrát mi to skutečně pomohlo, teď už mi to nejde...:)

Co promazat cookies? To taky řeší hodně problémů.

patronka*

Mám ještě jednu zajímavost - teď jsem se bez problémů přihlásila na Nb, kde mám taky Win 10 64 bit a taky používám Edge. Před několika dny jsem vyzkoušela hru od Špidly, na stolním PC nic a tady funguje, Nic jsem sama nenastavovala, jen na PC je víc aktualizací ( mám ho déle )

hodnocení

Už jsem udělal změnu, mohlo by to zabrat. Dejte vědět, díky.

patronka*

Díky, jsem přihlášena ! *slunce*

culdabulda1*

už mi to taky funguje - díky.

hodnocení

0x

Snažím se hodnotit dobré odpovědi, které pomůžou dobře se rozhodnout. Ale stále častěji se setkávám s tím, že hodně lidí se sem chodí jen vykecat, dělat důležitými nebo radit v něčem, o čem nemají ani páru. A těch pár, před jejichž radami klobouk dolů, ti už tu kvalitu nezachrání.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nevím, proč málo hodnotíme. Já hodnotím většinou jen tehdy, když žádnou jinou odpověď sama na otázku nemám a některá již uvedená se mi líbí. Jinak se snažím odpovídat v rámci možností raději sama.

hodnocení

0x

Jiný důvod viz odpověď

Já to mám tak, že souhlasím, ale jdu dále, zapomenu udělit bod. *alene* Polepším se.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud mám mluvit za sebe , tak já málo hodnotím. Myslím si, že mne nepřísluší hodnotit druhé. Každý se tu snaží nějak pomoci. Někdo je tu z dobrého pocitu pomoct, někdo z nudy, zahánění samoty, důležitosti ,.. já se tím odreagovávám od papírování na pc které moc nemusím a občas je to pro mne návod si o nějakém problému který se tu řeší i něco vyhledat a trošku se vzdělat. Vím, že za hodnocení se dostávají i nějaká trička . Já osobně o ně zájem nemám. Do kolonky ohodnocených odpovědí jenom nakouknu, abych věděl jestli někdo zareagoval na moji odpověď. Toť vše. Ale rozhodovat co je dobré a co špatné ...každý problém má více řešení.

nikdo*
hodnocení

0x

To vím naprosto jistě. Za prvé, jsou otázky, kdy by zasloužilo body rádců víc, jen tři které můžu.
Za druhé je spousta odpovědí, kterým nerozumím, a hodnotit intuicí, asi není to pravé. A tak člověk občas přihodí nějakou svoji zkušenost, alespoň.
Za třetí v rubrikách kterým rozumím, elektronika, částečně počítače, pekařina atd, zas mě to několikrát hodnotit nenechalo s tím, že hodnotím stále stejné rádce. No jo, ale jak nehodnotit stejné rádce, když těch dobrých třeba přes elektroniku tu zas tak moc není.
U mě to vedlo k tomu, že se hodnocení vyhýbám, a hodnotím jen, když mně odpověď opravdu zaujme jako fundovaná, se znalostí věci.
Možná by se našly ještě jiné důvody, ale ty nebudou tak důležité, když si na ně takhle "z voleje" nevzpomenu.

doplněno 12.01.18 21:08:

Hejkale, admin se ptal, tak dostal odpověď. Já si nestěžoval. Jak to je, tak to je.

výtka
Upozornění od sys hejkal 11. 01. 2018 23:20:57
Přečti si
NOVINKA V HODNOCENÍ od admina
Stojí tam také :počet hodnocení v jedné otázce je navýšen na 10 (původně 3)

hodnocení

0x
Proč vlastně je hodnocení anonymní? Pokud má mít nějakou váhu, tak by přece bylo lepší vědět, jestli správnost odpovědi potvrdil nějaký začátečník, nebo někdo, kdo má v daném oboru vysoké skóre. Nebylo by pak ani nutné, aby "zasloužilí" členové měli body dva. Prostě by se vidělo, že třeba právnickou otázku bodovala babka kecalka, nebo Honzíček školáček a nemá to moc velkou váhu. Ono to zdvojení bodů moc nedává smysl právě proto, že to nezohledňuje obor. Současně by neanonymita hodnocení zprůhlednila to, co tu některé žere, že prý se tu nějací kámoši bodují navzájem.

hodnocení

0x

Dobrý večer. Tak já, pokud založím otázku a lidé se mi snaží pomoci, tak jejich snahu hodnotím VŽDYCKY. Mnohokrát se mi stalo, že jsem byla nucena se omlouvat, že nemám víc možností než ty 3 a tak jsem alespoň děkovala slovy. Nebo jsem se podívala, jestli mezi tím neohodnotil odpovědi které mi pomohly, někdo jiný a dala jsem body tomu, který ohodnocení od druhých neměl, aby to bylo vyvážené. Vždycky jsem razila mínění, že hodnocení má svůj smysl, protože to člověka potěší. Ale pamatuji si také, že se zde pak mnohokrát ozývalo, že vlastně to hodnocení nepovažují za důležité, jelikož kvůli tomu to nedělají a že se nehoní za nijakým tričkem a že ti, kteří sbírají body kvůli tričku jsou vlastně politování hodní. To co tady píši je pravda a jestli někdo chce, tak si to může dohledat. Já jsem oponovala, protože jsem nebyla a nejsem přesvědčená, že by lidé chtěli mermocí nějaké tričko, ale že to hodnocení má jiný účel. Jednoduše radost z toho, že někomu evidentně dobře poradil. Několikrát se mi stalo, že když jsem viděla, že tazatel ani neuznal za vhodné ohodnotit dobrou odpověď, udělala jsem to já a upozornila na to. Na to se ozvalo od jiných, že do čeho se pletu a že tazatel není povinen hodnotit a že se třeba ke své otázce už ani nevrátil. Takže jsem nakonec dostala já přes prsty. Tím pádem jsem od toho pak pomalu ustupovala, protože je fakt, že nemám hasit co mne nepálí. Pokud vidím, že někdo v jiných otázkách hodnotil dobře, tak to samozřejmě také ocením a kliknu na "dobrá odpověď". Ale je pravda, že třeba zrovna já patřím mezi ty, kteří hodnotí v poslední době málo. Jenomže to je proto, že nemám čas sem chodit na dlouhou dobu a nestačím všechno přečíst. A ne všude se ztotožňuji s odpověďmi. Za to se omlouvám. Ale třeba dnes se mi stalo, že jsem v dobré víře odpověděla do jedné otázky. ptal se tam jeden uživatel, že nemůže otevřít "interbanking". Ve chvíli, kdy já odpovídala, byla otázka bez odpovědi. Z otázky nebylo jasné, jak starý je tazatel, jestli s s touto službou začíná, nebo je to jinak. tak jsem to brala podle sebe a domnívala se, že třeba nějak špatně kliká na stránku a snažila se mu vysvětlit jak to dělám já. No a jeden ze syslů mi napsal, abych se nesnažila odpovědět za každou cenu, když vlastně nedávám žádnou radu. To mne dost mrzelo, protože to není můj styl. Já jsem se snažila jenom poradit tak jak jsem uměla a určitě to nebylo kvůli tomu, abych mermomocí odpověděla. Také jsem zde totiž četla otázku od jedné paní, která se interbankingu obávala a nevěděla jak na to, protože byla trochu starší. A já přece nevidím kdo se ptá, jestli je to starší člověk, nebo mladý, který se vyzná. Nemusel mne tedy sysel hned praštit přes prsty a udělat ze mne "lovkyni" bodů, nebo jak to bylo myšleno. Protože zrovna nedávno jsem zde četla, že zde jsou rádci, kteří prý nic nevědí a přesto usilovně odpovídají na každou otázku jenom proto, aby odpověděli. Jenomže to teda opravdu můj případ není.

Takže já se omlouvám, že nemám splněno v hodnocení ostatních rádců a budu se to snažit napravit. Ale jak říkám, nestačím za tu dobu, co se sem jdu podívat, všechno přečíst.

culdabulda1*
hodnocení

0x

proč je vlastně zavrženíhodné, když někdo chce tričko anebo pochvalu?!

doplněno 14.01.18 13:10:

Suzy

- řekla bych, že všechno, co člověk dělá, dělá s vidinou úspěchu, zisku, anebo alespoň pochvaly . Nikdo se nesnaží o to, aby dostal vynadáno, anebo byl opovrhnutý!

Navíc lze tuto Poradnu chápat i jako hru, či soutěž - zavedením bodování, či drobných výher (trička aj,..) se tento pohled přímo nabízí - proč se tedy za to stydět, nebo dokonce omlouvat?

72mona3*

To taky nechápu. *nevi* Neodpovídám pro body samotné, ale jsem ráda, když něco vůbec vím *smich* Mě prostě body i jen obyčejné poděkování nebo *palec* hodně potěší. A nemám důvod se za to stydět. M.

an*

Myslím, že každého bodík potěší. Už jen proto, že vidí, že jeho odpověď někdo četl. Hodnotila bych víc, bohužel mám malý limit. :)

Culdo, to já také nevím. Ale vzpomínám si na debaty, které se zde už několikrát v minulosti odehrávaly. Někteří se v nich ptali, jak druzí vnímají hodnocení příspěvků a jestli jim záleží na tom, jestli dostanou body, nebo ne. No bylo hodně těch, co ihned reagovali s tím, že jim na nějakých bodech vůbec nezáleží, že kvůli tomu to nedělají, že nejsou lovci triček, protože když potřebují triko, tak si ho koupí a tak dál. Mne to tenkrát hodně překvapilo a napsala jsem, že třeba mně na tom hodnocení záleží, protože mi to dělá radost. A že mi udělaly radost i ta trička. A tenkrát byla taková hezká samolepka na auto, tu jsem teda já tady věnovala jinému rádci, který po ní toužil. Já stejně auto nemám. Ale byla moc hezká. A já si na ty debaty pamatuji, protože lidí s tím samým názorem který mám já, bylo tenkrát hodně málo. Až jsem si připadala skoro jako "prašivá ovce". :-D No a teď, asi proto, že tuto otázku založil sám admin, tak najednou se všechno otočilo. Nebo že by zde nebyli stejní uživatelé? Je teda pravda, že od té doby někteří odešli a jiní přibyli.

hm*
hodnocení

0x

Na otázku odpovím otázkou: A proč bych měl hodnotit víc?

Prostě hodnotím tak, jak mi to přijde rozumné. Někdy otevřu otázku, první odpověď je správná (podle mě), má už dvě hodnocení, tak není potřeba (zbytečně) přihodnocovat, a ani nemusím číst další odpovědi. Hotovo.

A taky si vybírám otázky. Dřív jsem četl i školní a vztahové (sex), teď už obvykle ne. Po tisící za někoho řešit domácí úkol nebo *tragédii* "je mi 13 a půl a opustil mě nejúžasnější kluk na světě, co mám dělat?", ..., takže nečtu a tím pádem ani nehodnotím, i kdyby byla dobrá nehodnocená odpověď.

amo
Kdyz polozim nebo narazim na otazku, ktera mne zajima stejne jako tazatele, vitam vicenasobne ohodnoceni nektere odpovedi, protoze je to vetsi jistota spravne rady, kdyz ji oboduje vice radcu, nebo zopakuje podobnou radu svymi slovy, pripadne neco doplni. Ráda oboduji kazdeho z nich :)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nejvíce se mi líbí, když někdo ohodnotí slovy, ano, tohle je správná odpověď a já s ní souhlasím. Ale kliknout na dobrá odpověď už nedokáží. A jinak já hodnotím podle odbornosti.

hodnocení

Zbarvení aktuálního měsíce jsem udělal proporčně k tomu, kolik dnů měsíce uběhlo. Aby někdo neměl pocit, že hodnocení např 2018-01 by měl mít už zelené dnes... teď už ho skutečně zelené mít může, protože se k dnešnímu dnu počítá půlka limitu (30,5/15).

hodnocení

0x

Jiný důvod viz odpověď

Můj problém je v tom, že nejlepší odpovědi mám já, ale dávat sám sobě hodnocení přece nebudu *frajer**palec*

eulalie*

*smich2* Jsem se tak dlouho nenasmála, Jethro. *smich*

ben®

Dobrý den, citace z dávných časů: "Pamatuj, ne pýcha, ale skromnost zdobí bolševika." . Zdravím!

Jiný důvod viz odpověď

"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."

Jára Cimrman

culdabulda1*
18.01.18 12:32

dobrý ! *palec*

len*
hodnocení

0x

Místo "správné" odpovědi bych spíš použil obrat cenné nebo moudré odpovědi... Co je správné, z pohledu tazatele i přispívajícího, je mnohem složitější a subjektivnější...

Obecně se mi zdá, že skutečně cenných odpovědí tu bývá jako šafránu. Jeden z nejhorších nešvarů je, že si to tu mnozí pletou s chatem. Příspěvky nereagují na původní dotaz, ale zvrhávají se v diskuzi ( až urážky ) mezi ( dvěma a více ) přispěvateli. Občas i za nápadné pasivity správců. Škoda...

hodnocení

Tohle všechno elegantně řeší nová verze poradny... Už se těším. :-D

No a co se týká správců, tak na jedn straně jsou hnáni k odpovědnosti za skryté příspěvky a na druhé straně za ty ponechané. Každý ten balanc najde jinde. Co je pro jednoho moc, pro druhého málo. Je to opravdu těžké. Ale počkejme pár dnů na Poradte 2.0 a uvidíme, co se vyvrbí "samo".

PROČ MÁLO HODNOTÍMe? #2
hm*

Mám se začít bát?

Šetřím si hodnocení pro ty NEJ (malý limit)

001001010010010101101010111011001101001010100010101001011001010100101010001110110110100010110101

mimochodem - když jsem na mobilním poraďte, dávám 1 bod, když na PC, jsou to 2 body... je to správně? Jestli jsem to přehlédl v předchozích komentářích, pak se omlouvám

výtka
Upozornění od administrátora 19. 01. 2018 11:04:48
nn, to by nebylo správně. Všechno hodnocení jde přes jeden skript, takže by to mělo být stejné. Pokud není, budu si muset půjčit něčí registraci a kouknout na to. Pač u mě dobrý. :)
72mona3*

Vy se divíte, že se o něčem diskutuje i v otázkách mimo volnou diskuzi? Já ne. Pokud někdo napíše (dle mého pohledu) hovadinu, no tak prostě budu reagovat. A pokud mám pocit, že už je něco přes čáru, nic mi nebrání nevhodné příspěvky nahlásit.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]