Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový rok 2012

Od: spider® odpovědí: 16 změna:

Přeji stránkám Poradte.cz i všem jejim Poradcům a návštěvníkům vše nejlepší do Nového roku. Doufám, že rok 2012 nebude našim posledním ...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
tobe taky vse nej... my se nedame, mayum neverime *smich*

ahasver4*
hodnocení

0x

Totéž přeji i já.Mějte všichni krásný a úspěšný rok!*andel*

hodnocení

0x

Já se k přání připojuji a všem přeji pevné zdraví, pohodu a štěstí na lidi. :)

hodnocení

0x

Pripojuji prani v novem roce,vsem hlavne zdravi,hodne radosti ,osobnich spokojenosti.Juglans

hodnocení

0x
Přátelé i já se připojuji s přáním všeho nejlepšího v novém roce a spoustu dobrých rad a nápadů.

hodnocení

0x

připojuji se s přáním... mimo jiné přeji úspěšné řešení všech životních situací... ať je rok 2012 dobrým rokem pro nás všechny...

01.01.12 00:36
hodnocení

0x

PF 2012

Nový rok 2012

hodnocení

0x

Všem poradcům a všem lidem hodně zdraví štěstí a lásky přeje Coteda.

ladinpraha*
01.01.12 00:40
hodnocení

0x

.

Nový rok 2012 #2

kdokoliv*
hodnocení

0x

Všem úspěch, pohodu, přátele, zdraví a s tím vzhůru do tohoto roku 2012.

1jara*

Do nového roku to co si přejeme!

Nový rok 2012 #3

karel1711*
01.01.12 11:24
hodnocení

0x
:) doufejme

hodnocení

0x

Také vám všem tady i všem lidem dobré vůle přeji vše NEJ*slunce**pusa*

claire*
hodnocení

0x

Já také přeji našemu Poradte.cz a Vám, milí a vážení kolegové, ať se Vám, nám rok 2012 vydaří a ať si ho užijeme, jako kdyby měl být poslední ;) Ale nebude, nebude *hej**slunce**ua**pusa*

hodnocení

0x

Spidere, stihl jsi to krásně :)
Všem rádcům vše nejlepší ;)

lidus*
hodnocení

0x

Také všem přeji vše dobré a především zdaví, věřte mi, že když to nemáte tak pytel zlata je vám k ničemu. Mayum věřím- nepsali o konci světa ale o tom, že prozříme a najdeme pokoru která nám chybí. Tak a´t se nám to podaří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]