Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám problém s ohodnocenými odpověďmi. Když dám šipku na můj nick třba u nějaké odpovědi, zobrazí se že mám 80 odpovědí celkem, z toho 1 ohodnocená. Jenže na mé stránce v záložce Ohodnocené odpovědi mám 3, jedna z nich je hodnocena dokonce 2krát. Proč se mi tedy nezobrazí 4 odpovědi v tom obdélníčku pod mým nickem?
Děkuji předem.
Protože se neaktualizují současně. Na vaší stránce může být třeba [aktualizace: 29. 12. 2011 | 16:16:01], zatímco to vyskakovací okno je obrázek, poradte.cz/..., který se aktualizuje jen občas, v noci a nad ránem. Aktuálně dnes ráno v 5.24.
.
Viz poradte.cz/...
Jestli správnš chápu pravidla, tak je to takto: Jako ohodnocené se ti započítají jenom ty odpovědi, které dostaly dva body. V ohodnocených odpovědích sice vidíš, že odpověď dostala bod, ale pokud nedostane druhý, tak se to nepočítá. Nesmíš si plést body a ohodnocené otázky. Jedna ohodnocená otázka = dva body v ní.
Aha, nedorozumění, on byl myšlen počet řádků v poradte.cz/.... Takže je to tak, jak říkají ostatní.
Já jsem mluvil o poradte.cz/..., tam ten počet s okénkem souhlasí, jen se to o pár hodin rozchází.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.