Nejste přihlášen/a.
Odvolám se na "hokejkovou" definici paní Suzymon, a zeptám se, jak v případě. že mám odpověď ohodnocenou dvěma body zjistím, jestli mám jednu modrou hokejku nebo dvě zelené. Díky za odpověď!
P.S.: Admine, maxthon funguje, ale neodstranil jsem příčinu problému, pouze následky, což mne plně neuspokojilo...
modrouhokejku odzelenépoznáš... modrou dává tazatel a má hodnotu 2, zelenou dává registrovaný jiný rádce a má hodnotu 1...
a hokejky najdeš u tvého příspěvku vpravo dole...
Hejkale, to vím, ale u svého příspěvku vpravo dole zcela logicky nemám volbu "dobrá odpověď", ovšem tím tam ani v případě ohodnocení žádnou hokejku nevidím!
máš pravdu, teď jsem nad tím chvíli špekuloval, co vlastně píšeš, až jsem to pochopil... nikdo z uživatelů u svých odpovědí nevidí, kdo ho hodnotil... nemyslím jmenovitě, ale či tazatel, nebo jiní uživatelé... zkusím k tvé poznámce pár slov s adminem, jeho názor...
u jiných uživatelů vidíme jen počet hodnocení vlevo a vpravo barvu hokejky.. pokud je modrá, hodnotil tazatel, pokud zelená, ostatní.. předpokládám, že při více hodnoceních( teda 3x a více) má přednost barva modrá tazatelova...
je dobře, že nevíme, kdo nás hodnotil... někdy nám ale ta chybějící modrá hokejka zvedne tlak, když se tazatel ani neobtěžuje za vyčerpávající odpověďi ohodnotit nebo aspoň zareagovat, říci děkuji, pomohlo to...
ohodnotili nás druzí, kteří tu odpověď nepotřebovali, ale berou ji jako dobrou, pomáhající... díky jim za to...
správně ti to suzymon vysvětlila...
je pravda, že to tu rozpitváváme pro někoho možná zbytečně, ale pokud aspoň jeden nový uživatel pochopí systém, nebylo to zbytečné...
Hejkale, už mi bylo nabídnuto i řešení poprosit nějakého kolegu, aby se na moji odpověď podíval.
I se Suzy jsme si vnitřní poštou (než byla její reakce zveřejněna) problém vysvětlili.
Jinak můj dotaz byl opravdu jen dotaz, nikoli žádost o jakékoliv odtajnění hodnocení odpovědí!
A Admina zbytečně moc neztěžuj, už takhle má několik restů, na které jsem ho upozornil...
Ahoj Hope! Také jsem se touto otázkou v nedávné minulosti zabývala. Vydedukovala jsem si to takto. Jestliže má tazatel právo, ohodnotit Tvou odpověď jenom jednou, tak se objeví modrá hokejka a dva body. Tudíž všechny ostatní hokejky-body, jsou zelené, udílené ostatními rádci. Takže stačí odpočítat ty dva body, to je modrá hokejka a třeba dalších pět bodů, máš od jiných rádců. To už se ale myslím nijak nezobrazuje. A také nevím, jestli je mé vysvětlení správné.
Související dotaz: Dnes jsem narazil na to, že po ohodnocení patnácté odpovědi během posledních 24 hodin (což bylo u mě někdy dnes po půlnoci nebo nad ránem, už nešlo hodnotit další) nelze hodnotit dobré odpovědi ani ve své vlastní otázce. Bylo by možné a žádoucí ty tři modré hokejky vyjmout z tohoto omezení, aby je tazatelé mohli uplatnit kdykoli?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.