Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesouhlasim z rozsudkem reklamace

Od: ludicka1 odpovědí: 7 změna:

Dobry den.koupilam si boty a po chvyle nošeni jsem pocytila žě mne tlače na prst.Podivalam se do vnitr a tam šev se rozešel.

Dalam do reklamace.Po mesice mne žekly,že mnela sem s tou vadou koupyt.A daji mne 300 kč,nic stim udelat nemohou,ani opravyt.

Z rozsudkem ne souhlasim. Co mam delat? Dekuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Pokud vas neupozorní na vadu neupozrní před nakupemje jedno že jste to koupila s vadou.Pokud boty byli draší trval bych dal na reklamaci(i soudně)

hodnocení

0x

I když to k otázce s botami nepomůže, nemohu se udržet a musím odpovědět na tu poslední otázku: Co mám dělat?

Odpověď: KOUPIT SI PRAVIDLA ČESKÉHO PRAVOPISU A AŽ DO NOVÉHO ROKU POCTIVĚ STUDOVAT ČEŠTINU. Možná i déle. Tolik hrubek ve dvou řádcích jsem ještě nikdy neviděla!*cert*Jaga.

buss

Cizinci to nebudu vyčítat, napíšete to i Ch. Poullain, která je tady destíky let a také neumí řádně česky?

polulinapermanenta

Chtěla bych vás vidět, jestli byste uspěla třeba v polském diktátu.

buss
hodnocení

0x

Nepíšete, co ty boty stály, máte možnost je nechat opravit, vyměnit či vrátit proti kupní ceně. Pokud stály 300 Kč, berte 300 Kč. Jinak na boty je záruka 24 měsíců! Přečtěte si Občanský zákoník ...
Pokud stáky více, tak bych jim je omlátil o hlavu! Ale jestli reklamaci neuznají, měl by se vyjádřit znalec (to není zadarmo) a pak to dát k soudu, jestli to za ty prachy stojí, Ještě je možno si stěžovat na SOS spotřebitele aj.

jamamba*
hodnocení

0x

pokud jste boty kupovala s vadou, být takto označeny a pokud nebyly, chtějte vrátit peníze tzn. odstupte od smlouvy

polulinapermanenta
hodnocení

0x

Zajděte do obchodu, kde jste boty kupovala, připomeňte se a pak jim doporučte, ať se na další den hezky oblečou, že přijede natáčet nova případ do občanského juda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]