Nejste přihlášen/a.
Dobry den.koupilam si boty a po chvyle nošeni jsem pocytila žě mne tlače na prst.Podivalam se do vnitr a tam šev se rozešel.
Dalam do reklamace.Po mesice mne žekly,že mnela sem s tou vadou koupyt.A daji mne 300 kč,nic stim udelat nemohou,ani opravyt.
Z rozsudkem ne souhlasim. Co mam delat? Dekuju.
I když to k otázce s botami nepomůže, nemohu se udržet a musím odpovědět na tu poslední otázku: Co mám dělat?
Odpověď: KOUPIT SI PRAVIDLA ČESKÉHO PRAVOPISU A AŽ DO NOVÉHO ROKU POCTIVĚ STUDOVAT ČEŠTINU. Možná i déle. Tolik hrubek ve dvou řádcích jsem ještě nikdy neviděla!Jaga.
Nepíšete, co ty boty stály, máte možnost je nechat opravit, vyměnit či vrátit proti kupní ceně. Pokud stály 300 Kč, berte 300 Kč. Jinak na boty je záruka 24 měsíců! Přečtěte si Občanský zákoník ...
Pokud stáky více, tak bych jim je omlátil o hlavu! Ale jestli reklamaci neuznají, měl by se vyjádřit znalec (to není zadarmo) a pak to dát k soudu, jestli to za ty prachy stojí, Ještě je možno si stěžovat na SOS spotřebitele aj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.