Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
a mám dotaz na sys nebo admina. V poslední době, když vložím příspěvek, zavřu otázku, znovu ji otevřu a zvolím skočit na nejnovější odpověď, skáče to na moji odpověď. Myslím, že dřív to nedělalo. Přijde mi to zbytečné, aby mi to ukázalo moji odpověď. Myslím, a nejsem si jistý, že dřív to bylo nějak lepší, smysluplnější, ale opravdu přiznávám, že si nejsem jistý.
0x
Dobrý den, a kam by to mělo skočit, když ta Vaše odpověď je nejnovější? Je to v pořádku - to by musel v tom okamžiku napsat někdo další příspěvek (a ten by byl novější). Zdravím!
doplněno 13.05.17 18:18:
nikdo - snad proto, že na stránce došlo ke změně a systém neřeší, kdo nový příspěvek vložil.
No dobře, to bych ještě chápal, ale proč když si dám přehled otázek, tak to ukazuje novou odpověď(ten červený obdélníček NOVÁ, za názvem otázky), i když je to ta moje odpověď?
doplněno 13.05.17 18:30:
No, ale vede to, možná nepatrně, ke zvýšení zátěže serveru. Protože vidím nová odpověď, tak klik na otázku, načteme ji, druhý klik na nejnovější otázku, o skok na ni, se asi stará prohlížeč, nevím. A zjištení, že je to moje odpověď, tak zavřít záložku. Asi je to blbina, já nevím, kolika lidem, se to stává, a co to znamená pro server, nejspíš nic. Asi kdyby to vadilo, tak by s tím admin něco udělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.