Nejste přihlášen/a.
Od tohoto okamžiku se při vložení obrázku většího než 800px (jedno jestli výšky nebo šířky) uloží obrázek i ve velkém rozlišení (max 1600x1200px) a dostanete se na něj po kliknutí na obrázek u příspěvku.
Můžete to zkusit zde.
SUPER!
Ale opět bych se přimlouval za nějakou "vychytávku", aby se text dotazu nebo reakce zobrazoval ZÁROVEŇ s přidaným obrázkem, ne dříve. Stále jsou tu odpovědi "nic nevidím", protože je obrázek ještě někde na cestě...
Přeji hezký den a prosím PORAĎTE kde je ta fotka v odkazu "MŮŽETE TO ZKUSIT ZDE" ale kde? V rubrice zvířata "Mám nového psa" je také fotka ale já ji nevidím. Klidně se smějte, netajím se tím, že jsem počítačový analfabet. L
Liduš, už jsem hlásil Adminovi, snad na tom pracuje...
doplněno 05.04.13 10:53:... někdy doporučuje při podobných problémech po úpravách několikrát stisknout F5, zkuste...
Lidu, to vypadá, že máš opravdu nějaký problém. Ta fotka je opět přímo v otázce (tedy v oznámení), a krásně se po kliknutí zvětšuje. Teď jde o to jestli máš problém na svém pc nebo ve spojení s "paraďte".
$ wget -s --spider poradte.cz/... https://www.poradte.cz/picture/2013/1009203o.jpg => `1009203o.jpg' Resolving www.poradte.cz... done. Connecting to www.poradte.cz[88.208.118.65]:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found ERROR 404: Not Found. $
Mně to funguje...
doplněno 05.04.13 11:04:...Maxthon...
doplněno 05.04.13 11:06: MSIE8 - nejde a není ani pejsek...
ADMINEEEE!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.