Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VELKÉ OBRÁZKY NA PORADTE.CZ

Od: admin® odpovědí: 21 změna:

Od tohoto okamžiku se při vložení obrázku většího než 800px (jedno jestli výšky nebo šířky) uloží obrázek i ve velkém rozlišení (max 1600x1200px) a dostanete se na něj po kliknutí na obrázek u příspěvku.

Můžete to zkusit zde. :)

VELKÉ OBRÁZKY NA PORADTE.CZ

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

SUPER! *palec*

Ale opět bych se přimlouval za nějakou "vychytávku", aby se text dotazu nebo reakce zobrazoval ZÁROVEŇ s přidaným obrázkem, ne dříve. Stále jsou tu odpovědi "nic nevidím", protože je obrázek ještě někde na cestě... ;)

hodnocení

jj, já vím... řešení je moc pracné - nechce se mi *king* *smich*

hop®

Nojo, no... *nevi**smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

*palec**hej*Pro mě SUPER!

mowla*
05.04.13 09:28
hodnocení

0x

Paráda...

*jasne*

hodnocení

0x

Špica, ogare! *palec*

hodnocení

jsem si tak říkal, že kdyby ty obrázky takhle fungovaly už od začátku, tak by si toho nikdo nevážil... takhle je to úplně jiná liga *smich*

luke237
hodnocení

0x
Super funkce! *palec*

Odstrani to desitky problemu, kdy nezkuseni tazatele bojuji s velikosti nahledu, kopirovanim na specialni servery a umistovanim sem jejich odkazu, coz jsou vsechno funkce, ktere bezny uzivatel Poradny moc nezvlada.

Takze jeste jednou *palec*

lidus*
hodnocení

0x

Přeji hezký den a prosím PORAĎTE kde je ta fotka v odkazu "MŮŽETE TO ZKUSIT ZDE" ale kde? V rubrice zvířata "Mám nového psa" je také fotka ale já ji nevidím. Klidně se smějte, netajím se tím, že jsem počítačový analfabet. L

hop®

Liduš, už jsem hlásil Adminovi, snad na tom pracuje...

doplněno 05.04.13 10:53:

... někdy doporučuje při podobných problémech po úpravách několikrát stisknout F5, zkuste...

ladaadal*

Lidu, to vypadá, že máš opravdu nějaký problém. Ta fotka je opět přímo v otázce (tedy v oznámení), a krásně se po kliknutí zvětšuje. Teď jde o to jestli máš problém na svém pc nebo ve spojení s "paraďte".

hop®

Láďo, Liduš není sama, viz vlákno o pejskovi...

doplněno 05.04.13 10:55:

poradte.cz/...

ladaadal*

Já myslel, že u toho pejska to právě taky byla Liduš, které to nechodilo?

hop®

Ano, i Liduš...

luke237
S tou fotkou opravdu neco neni v poradku. Kdyz na to klidnu, tak to pise, ze velky obrazek nebyl nalezen *sok*
luke237
  1. $ wget -s --spider poradte.cz/...
  2. https://www.poradte.cz/picture/2013/1009203o.jpg
  3. => `1009203o.jpg'
  4. Resolving www.poradte.cz... done.
  5. Connecting to www.poradte.cz[88.208.118.65]:80... connected.
  6. HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
  7. ERROR 404: Not Found.
  8. $
výtka
Upozornění od administrátora 05. 04. 2013 11:26:29
s těmi kódy mi děláš radost... alespoň je vidět, že jsem to nedělal zbytečně *palec*
hop®

Mně to funguje...

doplněno 05.04.13 11:04:

...Maxthon...

doplněno 05.04.13 11:06:

MSIE8 - nejde a není ani pejsek... *cert*

ADMINEEEE! *hej*

hodnocení

... a já blbec hledám chybu. Nevadí, že ten obrázek je včerejší a nová funkce funguje někdy od 8:00 dnešního dne? :-D Pravda, mojí chybou šlo na obrázek kliknout - to je opraveno *king*

lidus*
05.04.13 17:22

Díky

ladinpraha*

Ve FF funguje. Teď jsem zkusil v IE a tam to obrázek vůbec neukáže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]