Nejste přihlášen/a.
Před pár minutami jsem nasadil na Poradte.cz novou verzi systému - slovenskou V ideálním případě nebudete pozorovat žádnou změnu, možná nějaké drobné vylepšení (které si už nepamatuju), v horším případě někde uvidíte slovenský překlad nebo chybičku... ty mi prosím hlaste, ale snad se nic neobjeví.
K tomuto kroku jsem musel přistoupit, protože často dělám nějaké drobné úpravy a udržovat 2 systémy v tom samém stavu je poněkud náročné, takže jsem přešel na společné soubory...
samozřejmě to neznamená, že byste na české verzi našli slovenskou...používají společné soubory, ale stále jsou oddělené, nejde tedy přepínat jazyk apd. Dodělám ještě možnost jednoduchého přepnutí na poradte.sk ale to je vše
pro sebe si myslím,že by kolikrát byly zajímavé dotazy i odpovědi na ně jak pro Čechy tak i pro Slováky.Tady nevidím jazykovou bariéru.Co si myslíte vy?
Odkaz na registraci nefunguje (>>> pozadovaná strana neexistuje <<<).
Zrovna včera, nejspíš tedy před změnami, jsem si všimnul ještě jedné věci. Pravá část strany má čtyři oddíly: přihlášení a informace o uživateli; vyhledávání; top; logo fb a zbytek. Na některých stránkách (konkrétně /moje-stranka/, /nastaveni/, /ohodnocene-odpovedi/, /hodnosti/ a heslo.php) však je jen první oddíl - přihlášení, zbylé tři tam nejsou. Nevím, možná to je úmyslně. Navíc ještě na stránce /ohodnocene-odpovedi/ chybějí pod ikonou uživatele vložená čísla o počtu odpovědí, je tam pouze "odpovědí , hodnocených ".
No a poslední věc, což ale může být pouze můj subjektivní dojem, zdá se mi, že se dneska stránky v prohlížeči zobrazují trochu pomaleji.
opraveno, to druhe takhle bylo odjakziva, ale uz to je v poradku
pomalejsi dojem mozna vyvolava to, ze pracuju v administraci a obcas se mi povede vytizit server trosku vic... takze funi a nevenuje se tolik ostatnim pozadavkum ale uz pomalu koncim
díky
Občas se mi nezobrazuje nick posledního reagujcího (pod časem poslední odpovědi).
V záložce IE bývá "Odpověď / Poradte.sk"
A ta klávesnice...
A vůbec...
Což takhle nasadit původní funkční českou verzi na slovensko? ...
Dobrý den, nechci hlásit žádnou chybu, jen svoji. Ve slovenské verzi jsem dělala nějakou úpravu a něco se stalo s heslem, nebo výpadek, nevím. Nemohu se přihlásit. Hlásí, že je něco špatně. Dá se s tím něco udělat? Děkuji Viky
Dobrý den. Dnes se mi přestalo zobrazovat veškeré info o uživatelích. Při kliknutí na nick, se mi zobrazuje info ve slovenštině, ale pouze jen u těch, kteří jsou zaregistrováni na poradte.sk. U ostatních se mi nezobrazuje nic. Je něco špatně? Děkuji.
máte pravdu, nevím proč ale dnes neprobehlo generovani statistik, pustil jsem je ted rucne a zrovna to probiha. S prechodem na novou verzi to nesouvisi, je to shoda nahod. Ale nepovedlo se mi, aby se mi zobrazovaly statistiky ze slovenske verze tady v ceske...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.