Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová verze Poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 15 změna:

Před pár minutami jsem nasadil na Poradte.cz novou verzi systému - slovenskou :) V ideálním případě nebudete pozorovat žádnou změnu, možná nějaké drobné vylepšení (které si už nepamatuju), v horším případě někde uvidíte slovenský překlad nebo chybičku... ty mi prosím hlaste, ale snad se nic neobjeví.

K tomuto kroku jsem musel přistoupit, protože často dělám nějaké drobné úpravy a udržovat 2 systémy v tom samém stavu je poněkud náročné, takže jsem přešel na společné soubory... :)

doplněno 03.12.11 08:21:

samozřejmě to neznamená, že byste na české verzi našli slovenskou...používají společné soubory, ale stále jsou oddělené, nejde tedy přepínat jazyk apd. Dodělám ještě možnost jednoduchého přepnutí na poradte.sk ale to je vše :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

babizna
hodnocení

0x

pro sebe si myslím,že by kolikrát byly zajímavé dotazy i odpovědi na ně jak pro Čechy tak i pro Slováky.Tady nevidím jazykovou bariéru.Co si myslíte vy?

výtka
Upozornění od administrátora 03. 12. 2011 09:57:51
tohle už tu bylo tolikrát rozebráno, že na to už nebudu reagovat

Nevím jestli je chyba u mě ale nemůžu ohodnotit dobrou odpověď.

Dole na liště se mi zobrazí: Na stránce se vyskytla chyba.

hodnocení

jj, byla tam chyba, je opravena, díky moc za nahlášení

dzordz*
hodnocení

0x

Odkaz na registraci nefunguje (>>> pozadovaná strana neexistuje <<<).

Zrovna včera, nejspíš tedy před změnami, jsem si všimnul ještě jedné věci. Pravá část strany má čtyři oddíly: přihlášení a informace o uživateli; vyhledávání; top; logo fb a zbytek. Na některých stránkách (konkrétně /moje-stranka/, /nastaveni/, /ohodnocene-odpovedi/, /hodnosti/ a heslo.php) však je jen první oddíl - přihlášení, zbylé tři tam nejsou. Nevím, možná to je úmyslně. Navíc ještě na stránce /ohodnocene-odpovedi/ chybějí pod ikonou uživatele vložená čísla o počtu odpovědí, je tam pouze "odpovědí , hodnocených ".

No a poslední věc, což ale může být pouze můj subjektivní dojem, zdá se mi, že se dneska stránky v prohlížeči zobrazují trochu pomaleji.

hodnocení

opraveno, to druhe takhle bylo odjakziva, ale uz to je v poradku :)

pomalejsi dojem mozna vyvolava to, ze pracuju v administraci a obcas se mi povede vytizit server trosku vic... takze funi a nevenuje se tolik ostatnim pozadavkum :) ale uz pomalu koncim :-D

díky

krkovicka*
Mám dotaz.myslíte i na mobilní verzi?
hodnocení

v jakem smyslu? funguje snad jak česká tam slovenská

krkovicka*
Ocenila bych tlačítko "nahlásit"v mobilní.verzi. ohledně slovenské verze musí se přepnout nebo automaticky sem i tam putují dotazy slováků a nás cechu?
doplněno 03.12.11 16:26: Žádnou změnu v mobilní verzi nevidím tak jako vaše červené podtržení nových příspěvků.jen se ptám.možná je to složitý.nevím.

hop®
hodnocení

0x

Občas se mi nezobrazuje nick posledního reagujcího (pod časem poslední odpovědi).

V záložce IE bývá "Odpověď / Poradte.sk"

A ta klávesnice...

A vůbec... :(

Což takhle nasadit původní funkční českou verzi na slovensko? ...

hodnocení

opraveno, díky... a vůbec :)

hodnocení

0x

Dobrý den, nechci hlásit žádnou chybu, jen svoji. Ve slovenské verzi jsem dělala nějakou úpravu a něco se stalo s heslem, nebo výpadek, nevím. Nemohu se přihlásit. Hlásí, že je něco špatně. Dá se s tím něco udělat? Děkuji Viky

výtka
Upozornění od administrátora 04. 12. 2011 06:10:35
vždy se dá něco dělat, dokonce i sama můžete: poradte.sk/...

Děkuji, vše je OK. Viky

hodnocení

0x

Dobrý den. Dnes se mi přestalo zobrazovat veškeré info o uživatelích. Při kliknutí na nick, se mi zobrazuje info ve slovenštině, ale pouze jen u těch, kteří jsou zaregistrováni na poradte.sk. U ostatních se mi nezobrazuje nic. Je něco špatně? Děkuji.

hodnocení

máte pravdu, nevím proč ale dnes neprobehlo generovani statistik, pustil jsem je ted rucne a zrovna to probiha. S prechodem na novou verzi to nesouvisi, je to shoda nahod. Ale nepovedlo se mi, aby se mi zobrazovaly statistiky ze slovenske verze tady v ceske... :)

Už to je v pořádku, jen u sys "Spider" mám slovenskou verzi s délkou registrace 22 dnů. :) Ale u jiných se to už spravilo.

doplněno 04.12.11 21:05:

A teď už je to v pořádku všechno.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]