Nejste přihlášen/a.
Zdravím Všechny podvedené touto osobou zdeno zdeno capslock452@seznam.cz, pro upřesnění: dosud se mi přihlásili tyto lidé- Matěj Studený Zbislav 4000kč, Michal Votruba Nýřany2000kč, Másilková Martina Senožaty1930kč, Petr Fořt Přeštice4000kč, Jaroslav Kreisinger Žamberk 5900kč, pokud máte ještě někdo zájem se přidat k hromadnému trestnímu oznámení, které budu podávat ve středu, tak se mi co nejdřív ozvěte mates1802@seznam.cz
Páni podvedeni tak tento s prominutím parchat je velmi vychytrali! Já jsem přišla o 26000kč ,které jsem mu odeslala . Poslal mi na e-mail tolik důkazu o tom že není podvodník . Nemá českou národnost jelikož mi to pověděli u soudu kde jsem byla znám i jeho adresu! Soud jsem s ním mněla minulý měsíc vyhrál ho mněl dostatek informaci a vše úplně sedělo u soudu .
Držím Vám palce počitala jsem částku 17830 to snad není možné . Pokud máte zájem odešlu Vám nějaké informace
Nemyslím si, že je vhodné zveřejňovat jména a bydliště lidí, kteří se s důvěrou na vás obrátili. Můžete jen přispět k tomu, že si na ně někdo ve tmě počká a vysvětlí jim, aby to nedělali! Za varování před konkrétní osobou nebo firmou však děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.