Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trestné oznámení

Od: mates1802* odpovědí: 9 změna:

Zdravím Všechny podvedené touto osobou zdeno zdeno capslock452@seznam.cz, pro upřesnění: dosud se mi přihlásili tyto lidé- Matěj Studený Zbislav 4000kč, Michal Votruba Nýřany2000kč, Másilková Martina Senožaty1930kč, Petr Fořt Přeštice4000kč, Jaroslav Kreisinger Žamberk 5900kč, pokud máte ještě někdo zájem se přidat k hromadnému trestnímu oznámení, které budu podávat ve středu, tak se mi co nejdřív ozvěte mates1802@seznam.cz

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

0x

nejak sem nepochopil tuhle adresu zdeno zdeno capslock452@seznam.cz

mates1802*
hodnocení

Pod tímto meilem se vydává tato osoba zdenozdeno meil capslock452@seznam.cz

michalov*
hodnocení

0x

"Trestné oznámení" je oznámení,za které Vás někdo potrestá. ;) Za to "trestní oznámení",to je něco jiného. To "oznamujete,že se stalo něco trestného". ;) No mě to nedalo.Patrně se jedná o překlep.Obě písmenka jsou na klávesnici hned vedle sebe.

sitekerav
hodnocení

0x

Páni podvedeni tak tento s prominutím parchat je velmi vychytrali! Já jsem přišla o 26000kč ,které jsem mu odeslala . Poslal mi na e-mail tolik důkazu o tom že není podvodník . Nemá českou národnost jelikož mi to pověděli u soudu kde jsem byla znám i jeho adresu! Soud jsem s ním mněla minulý měsíc vyhrál ho mněl dostatek informaci a vše úplně sedělo u soudu .

Držím Vám palce počitala jsem částku 17830 :( to snad není možné . Pokud máte zájem odešlu Vám nějaké informace

Co prodaval? Nebo spíš na co vas nachytal .

sitekerav

Koupila jsem si kuchynkou linku na zakázku a pro dceru kuchynku*zed*

mates1802*
hodnocení

Dobrý den prosím ozvěte se mi Másilková Martina tel 776107656 děkuji

hodnocení

0x

Nemyslím si, že je vhodné zveřejňovat jména a bydliště lidí, kteří se s důvěrou na vás obrátili. Můžete jen přispět k tomu, že si na ně někdo ve tmě počká a vysvětlí jim, aby to nedělali! *hej*Za varování před konkrétní osobou nebo firmou však děkuji.

mat1802

Jste snad taky poškozená? Pokud ne, tak se do toho laskavě nepletˇte, UVEDENO JE PO VZÁJEMNÉ DOMLUVĚ!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]