Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tričko - měsíc a půl čekání

Od: mikihans® odpovědí: 13 změna:

Zdravím, už je to tak měsíc a půl co jsem si objednal tričko a nálepku a stále nepřišly :( kde se stala chyba?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Miki, mně taky ne... :( Já jsem za mořem, takže jsem si to nechala poslat k rodičům. Te´d akorát skypujeme a taky mi tvrdí, že to ještě nedošlo.

olaf71*
hodnocení

0x

čekal jsem taky přibližně tak dlouho, tak se připrav, že za chvíli přijde.

hodnocení

0x

Já věřím, že Poradna je solidní podnik a kdo si počká, ten se dočká. Já čekám taky už někdy od léta. Jediné, co mě děsí je, abych do té doby, než mi přijde, náhodou nepřibrala a nebylo mi malé.*smich* Jaga.

hodnocení

0x

určitě dojde... musím se dokopat zajít na poštu a doobjednat chybějící velikosti... :) všichni určo dostanou :)

zítra nabalím, co mám v krabici a v pondělí hodím na poštu, stydím se. komu se v pondělí změní status z objednáno na odesláno, má "dobojováno"

hankauk*
hodnocení

0x

Supééééééééééééééééééééér - odesláno! Tak to si ho můžu nadělit pod stromeček. *hi*Přítel se už těší na samolepku. Na dotaz, zda nevadí, že bude česká, mi řekl, že to je lepší. Nikdo nebude vědět, co to znamená, ale on ano. *smich*

Děkuji, admine. *pusa*

hodnocení

jééé taky odesláno, těším se na tričko i nálepku :) díííííky! *palec*

není zač, poslal jsem všem, kteří neměli velikost 5XL, pro ty jsem je objednal a předběžný termín mám slíbený na 9/12, takže do Vánoc budou a budou maximálně čerstvá :)

hodnocení

áá je doma, tričko je fakt skvělý! dííííííky moc :) *tanec*

krkovicka*
Čekala jsem na sve prvni tričko zhruba 9 týdnů, těšila jsem se že ho budu nosit, jenže v říjnu už byla zima, takze jen na doma,zatím...
olaf71*

já ho měl dnes u zubaře a když ho viděl, tak se mě hned zeptal, jak to má vyvrtat, tak jsem mu poradil dle sebe a je to OK.*placni*

to je zvláštní, já ho nosím téměř denně... už se mi stalo, že kolem mě někdo schválně prošel, aby se kouknul.. někdo mě zastavil, někdo bližší na mě i sáhnul, aby měl lepší výhled, ale nikdy se mi nestalo, že by po mě chtěl někdo radu v souvislosti s tričkem :-D

krkovicka*
Navrhuji aby logo bylo větší, zklamalo mě, že je menší až skoro necitelny.Jinak nálepka jezdí po Praze.

Olafe, měl jste mu poradit, aby se nezdržoval nějakým vrtáním a rovnou TRHAL. *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]