Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už je to tak měsíc a půl co jsem si objednal tričko a nálepku a stále nepřišly kde se stala chyba?
Supééééééééééééééééééééér - odesláno! Tak to si ho můžu nadělit pod stromeček. Přítel se už těší na samolepku. Na dotaz, zda nevadí, že bude česká, mi řekl, že to je lepší. Nikdo nebude vědět, co to znamená, ale on ano.
Děkuji, admine.
není zač, poslal jsem všem, kteří neměli velikost 5XL, pro ty jsem je objednal a předběžný termín mám slíbený na 9/12, takže do Vánoc budou a budou maximálně čerstvá
já ho měl dnes u zubaře a když ho viděl, tak se mě hned zeptal, jak to má vyvrtat, tak jsem mu poradil dle sebe a je to OK.
to je zvláštní, já ho nosím téměř denně... už se mi stalo, že kolem mě někdo schválně prošel, aby se kouknul.. někdo mě zastavil, někdo bližší na mě i sáhnul, aby měl lepší výhled, ale nikdy se mi nestalo, že by po mě chtěl někdo radu v souvislosti s tričkem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.