Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Chtěla jsem se zeptat, co koupit 16ti letému příteli k Vánocům? Nenapadlo by Vás něco?
Jezdí na motorce a hraje fotbal. Děkuji všem za odpověď.
Co třeba pěknou klíčenku? Podívejte se např. zde :
www.topmoto.cz/Da/...
doplněno 24.11.11 14:06:
Anebo klíčenku přímo s fotem.
Nepíšeš kolik chceš utratit. Nové rukavice vyjdou na něco jiného než rádoby humorné ponožky
Chtěla jsem napsat lehce kousavě "dobrou knihu", ale ono by to možná nebylo tak špatné - tedy, ne knihu, on asi nejspíš moc nečte, ale co předplatné časopisu o motorkách, fotbale, či obojímu naráz? A na první číslo můžeš dát mašličku pod stromeček.
no... to by určitě nosil...
spíš třeba kšiltovku se značkou motorky na které jezdí, motorkáři nosí šátky s lebkami...
Zajděte do motorkářského obchodu a obhlídněte co by bylo vhodné...
Tenhle motorkářský nápad mi připomenul jeden naprosto unikátní dárek, který jsem minule zahlédnul na netu - etsy.com/...
S lepším kurzem by se to s poštovným do čtyř stovek vešlo, takhle je těch $22.5 trochu přes.
tak t opravdu poporucuji tu masli na nahe telo, to je velice pekny juniverzalni darek. Jak to dale spestrite je na Vas a financne vetsinou i nenarocne
doplněno 28.11.11 15:00:Ups, to jsem prehledl. Tezko soudit, jak moc jsou aktivni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.