Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit příteli k Vánocům?

Od: karoliineckaa* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den :) Chtěla jsem se zeptat, co koupit 16ti letému příteli k Vánocům? Nenapadlo by Vás něco? :) Jezdí na motorce a hraje fotbal. Děkuji všem za odpověď.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co třeba pěknou klíčenku? Podívejte se např. zde :
www.topmoto.cz/Da/...
doplněno 24.11.11 14:06:

Anebo klíčenku přímo s fotem.

lama*
hodnocení

0x

Doporučuji dát samu sebe s mašlí :D

sargo*
hodnocení

0x

Nepíšeš kolik chceš utratit. Nové rukavice vyjdou na něco jiného než rádoby humorné ponožky :-D

Chtěla jsem napsat lehce kousavě "dobrou knihu", ale ono by to možná nebylo tak špatné - tedy, ne knihu, on asi nejspíš moc nečte, ale co předplatné časopisu o motorkách, fotbale, či obojímu naráz? :-D A na první číslo můžeš dát mašličku pod stromeček. :)

karoliineckaa*
hodnocení

No ráda bych se vlezla do 400,-

haluska*

ahoj a co třeba tičko s tvojí fotkou

myse*

no... to by určitě nosil...

spíš třeba kšiltovku se značkou motorky na které jezdí, motorkáři nosí šátky s lebkami...

Zajděte do motorkářského obchodu a obhlídněte co by bylo vhodné...

dzordz*

Tenhle motorkářský nápad mi připomenul jeden naprosto unikátní dárek, který jsem minule zahlédnul na netu - etsy.com/...*hej*

S lepším kurzem by se to s poštovným do čtyř stovek vešlo, takhle je těch $22.5 trochu přes.

karoliineckaa*
hodnocení

Kšiltovku asi ne:D má dlouhé vlasy a čepka je jeho smrt:D

hodnocení

0x

tak t opravdu poporucuji tu masli na nahe telo, to je velice pekny juniverzalni darek. Jak to dale spestrite je na Vas a financne vetsinou i nenarocne

doplněno 28.11.11 15:00:

Ups, to jsem prehledl. Tezko soudit, jak moc jsou aktivni

plechacek*

Tomu chlapci je 16, té dívce bude tipuji stejně, možní i míň, a vy doporučujete takovéhle dárky...ach jo

majsterjoe*

tak v tom pripade LEGO.

fran
hodnocení

0x

Tak něco na tu motorku, ne? Třeba zajímavé zpětné zrdcátko, kožené(?) rukavice...Nejlépe jít s ním "náhodou" kolem obchodu a zeptat se, co se mu líbí. Nebo se vůbec zeptat. Ale určitě nekoupit něco, co by se líbilo vám...u něj by to asi propadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]