Nejste přihlášen/a.
Nejde mi vložit nová otázka - je to nějak omezeno znaky nebo odstavci?
Je to omezeno inteligencí - blbci vkládat nemohou.
Tvoje odpověď přímo vybízí, že spíš ty nebudeš zrovna chytrý člověk, ale asi někdo, kdo se jen nudí a své komplexy si vybíjí takto anonymně na netu...a hlavně nechápe, nerozumí a nezná řešení :P
Pro ostatní - Ptala jsem se zcela oprávněně, protože mám dotaz ve wordu a má asi 5 000 znaků a odesílací formulář na tomto serveru 1) neukazuje informace o počtu znaků 2) není zde žádné info, zda je nebo není nějak omezeno počtem znaků atd 3) zkopírovat mi to z wordu krásně jde, ale pak se mi zobrazí chyba PHP na řádcích 536,537 nebo podobně...
Tak jestli je tu někdo, kdo tomu málo rozumí, nejlépe asi ten, kdo web vytvářel a technicky jej spravuje, zkuste mi říct, čím to je... bylo by smutné, kdyby tu nebyl nikdo rozumný s řešením problému a jen s takovýmito směšnými reakcemi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.