Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje ee!

Od: adrianaa* odpovědí: 5 změna:

Nejde mi vložit nová otázka - je to nějak omezeno znaky nebo odstavci?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spravce
hodnocení

0x

Je to omezeno inteligencí - blbci vkládat nemohou.

výtka
Upozornění od sys hejkal 13. 11. 2011 04:56:22
máš pravdu! je to omezeno inteligencí...za tvoje příspěvky, kterými porušuješ pravidla poradny pod různými nicky, už ani ty nebudeš moci vkládat!
adrianaa*
hodnocení

Tvoje odpověď přímo vybízí, že spíš ty nebudeš zrovna chytrý člověk, ale asi někdo, kdo se jen nudí a své komplexy si vybíjí takto anonymně na netu...a hlavně nechápe, nerozumí a nezná řešení :P

Pro ostatní - Ptala jsem se zcela oprávněně, protože mám dotaz ve wordu a má asi 5 000 znaků a odesílací formulář na tomto serveru 1) neukazuje informace o počtu znaků 2) není zde žádné info, zda je nebo není nějak omezeno počtem znaků atd 3) zkopírovat mi to z wordu krásně jde, ale pak se mi zobrazí chyba PHP na řádcích 536,537 nebo podobně...

Tak jestli je tu někdo, kdo tomu málo rozumí, nejlépe asi ten, kdo web vytvářel a technicky jej spravuje, zkuste mi říct, čím to je... bylo by smutné, kdyby tu nebyl nikdo rozumný s řešením problému a jen s takovýmito směšnými reakcemi ;)

des*

Co to napsat v html?

dzordz*

Ve wordu to přes ctrl+A, ctrl+C všechno zkopírujte, otevřete poznámkový blok, přes ctrl+V vložte, zkontrolujte, že zalamování řádků není povolené (objevily by se vám tu pak odentrování navíc), v bloku znovu všechno vyberte ctrl+A a zkopírujte ctrl+C, přepněte sem a vložte ctrl+V.

adrianaa*
hodnocení

Díky ;) pomohlo... taková maličkost a funguje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]