Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Statistika uživatelů vs. druh písma

Od: ben® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mohl by, prosím, někdo vysvětlit, proč se ve Statistice uživatelů zobrazují některé nicky uživatelů normálním písmem a jiné kurzívou? Vím, že zvýrazněné (tlusté) písmo mají sys, ale proč je tam i ta kurzíva netuším. Děkuji Vám za odpovědi a zdravím!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Myslím že kurzíva označuje připojení z mobilu...

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za možné vysvětlení - to by mne nenapadlo, že to je takto "vymakané".

Zdravím!

doplněno 13.06.13 00:49:

ladinpraha - podle vysvětlení jste se jednou přihlásil z PC a potom z mobilu. Nebo ne?

doplněno 13.06.13 00:55:

Aha, tak ta kurzíva není připojení z mobilu, ale mobilní verze poradny i v PC. Nebo to funguje i v tom mobilu a mobilní verze v PC stejně.

potvrzuji, zkusil jsem normální i mobilní verzi a je to tak jak říkáš :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak by mě zajímalo, co vidíte vy.

doplněno 13.06.13 00:51:

Ne, nemám chytrý mobil. Mám otevřená dvě okna ve FF. V jednom normál, v druhém mobilní verzi.

Statistika uživatelů vs. druh písma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]