Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje oprava příspěvku?

Od: suzymon® odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jestli je třeba možné když si ihned po odeslání příspěvku uvědomím, že jsem něco jinak pochopila a vyskočí to na mne až když to odešlu a přečtu si to po sobě. Je tam možnost opravy příspěvku a když na to kliknu můžu klidně celý text vymazat a napsat jiný. To chápu, ale je také možné to jen vymazat, nic už nenapsat? Co se potom objeví? Ta moje původní blbá odpověď, nebo nic? Byla bych raději za to nic. Ale nejsem si tím jistá. Díky za vysvětlení.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otevřít editaci příspěvku můžeš do 2 minut od napsání, upravovat ho můžeš max. do pěti minut od napsání. Pak se uzavře. Možnost editace do dvou minut je v odeslaném příspěvku vlevo dole.

Pokud ho chceš vymazat celý, nedokáži ti přesně odpovědět, ale když vymažeš text, napiš tam třeba jen tři nějaké symboly (např. - - -) a příspěvek se takto uloží, jen s těmi symboly.

pohanka*
hodnocení

0x

Kdysi se mi to stalo, rozmyslela jsem si příspěvek a vymazala ho, ale vyskočila průpovídka ...text je příliš krátký...Tedy jak správně píše satam, něco málo tam naťukat, nebo dát smajlíka *klik*.

hodnocení

0x

pro smazání stačí text opravit např na "vloženo omylem" a ideálně nahlásit sama sebe, abychom to se sys časem smazali...

hodnocení

Tak děkuji všem, ten omyl bude nejjednodužší. :)

sebod*

Suzy. Víš koho já neustále syslíkům nahlašuji? Sebe *smich*

hodnocení

:-D Nojo, no. I to se stane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]