Nejste přihlášen/a.
Hold,je to těžký,člověk by tě rád politoval,ale taky by rád vyslechl i ,,druhou stranu,,ale jestli tak trochu nepřeháníš!? Škola ti ,,nešla,,tak jsi ji skončila.Myslíš si,že ti druhá,třetí...půjde?Musíš se taky trochu snažit! Rodiče nechtějí podporovat na další škole někoho,kdo se na té první asi málo snažil. Práci by jsi nějakou najít mohla nebo brigádu, rodiče tě živí tě a to dnes není vůbec levná záležitost,půjčky za ně platit nemusíš,to už přeháníš,ale každý v domácnosti by měl pomáhat podle svých možností a schopností,když né penězi,tak domácími pracemi.Nebo další řešení,popros rodiče,ať ti tedy umožní už s přítelem bydlet.On vydělává,jistě tě má velmi rád-ty budeš hezky sedět u něj doma u telky nebo PC,nebudeš muset nic dělat,on tě bude živit,šatit a budete ,,jako v ráji,,! Jen nevím,kdo vám u něj navaří,nakoupí,vypere,vyžehlí,vynese smetí,utře prach...aj. aj. otravné domácí prácičky,co u rodičů musí asi všechno stíhat tvoje mamka a ještě chodit do práce.No,u přítele se budeš mít jistě super,jen nevím,jak dlouho se to bude líbit jemu!
Mě by docela zajímalo z jaké pozice to posuzuješ, jestli jsi sama ještě dítě, nebo už rodič.
Ale jistě Ivet,vychovala jsem 2 děti,kluka i holku,v naší velké rodině bylo postupně 9 puberťáků,mám spoustu známých nyní už též s dospělými dětmi i dost vlastních zkušeností,brácha 3 děti-jeho nyní už 23 letý syn na něj chtěl volat v 16-ti linku bezpečí,když po něm chtěl,aby zametl u baráku,tak mu to číslo i vytočil a startoval auto,že ho do ,,děcáku,,sám odveze,jak prosil,že nikam nechce a letěl zametat.Podobných zážitků máme spoustu,tak myslím,že mohu tyhle děti soudit,zkušeností mám na to dost,to se nebojte!
Omlouvám se,ale kapku mě namíchla,takhle házet špínu na rodiče,tak jsem klikla místo na ,,odpovědět,, na ,,vložit novou otázku,,dám si příště pozor!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.