Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylepšení - označování otázek?

Od: lujs® odpovědí: 7 změna:

Nevím jestli je to technicky možný?.?.?*ee*

Šlo by nějak udělat že bych si nějak označil otázky který už nechci aby se mi zobrazovaly*stop**bum*?.?.? Je to jenom nápad.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Aby se aspoň nezobrazovaly jako nové?.?.?

záleží kam se díváš, dívej se na poslední otázky ne příspěvky a budeš v pohodě... možné je všechno, ale zvláštní přínos nevidím.

hodnocení

No jo to mi ale zůstanou v Poslední příspěvky označený jako nové dokud je, buď každou nepřečtu, nebo přečtu jenom ty co mě zajímají a zbytek označit vše jako /..., což teď dělám.

hodnocení

0x

Ideál vidím užitím RSS čtečky s tím že to ce se ti líbí/zajímá si necháš v mejlovce/označíš jako oblíbené...

lui*

Hangar: Já se přiživím. Pošli prosím nějaký rozumný odkaz, kde je vysvětleno použití RSS. Co je to, jsem našel na Wikipedii, ale už tam není nic o používání, jde třeba filtrovat a pod?Jak se s tím pracuje? Nechce se ti udělat tu menší přednášku? Nebo třeba založit novou otázku. Nebo ji založím já, pokud budeš mít chuť k tomu něco říci.

bena*
hodnocení

0x

Podle mě je to zbytečnost... jak psal admin - místo na příspěvky koukejte na otázky a je to...

hangar: Dobrý nápad, taky mě to napadlo, ale by jste rychlejší... :)

hodnocení

No jo to ale zase neuvidím nový příspěvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]