Nejste přihlášen/a.
Nevím jestli je to technicky možný?.?.?![]()
Šlo by nějak udělat že bych si nějak označil otázky který už nechci aby se mi zobrazovaly![]()
?.?.? Je to jenom nápad.
záleží kam se díváš, dívej se na poslední otázky ne příspěvky a budeš v pohodě... možné je všechno, ale zvláštní přínos nevidím.
No jo to mi ale zůstanou v Poslední příspěvky označený jako nové dokud je, buď každou nepřečtu, nebo přečtu jenom ty co mě zajímají a zbytek označit vše jako /..., což teď dělám.
Ideál vidím užitím RSS čtečky s tím že to ce se ti líbí/zajímá si necháš v mejlovce/označíš jako oblíbené...
Hangar: Já se přiživím. Pošli prosím nějaký rozumný odkaz, kde je vysvětleno použití RSS. Co je to, jsem našel na Wikipedii, ale už tam není nic o používání, jde třeba filtrovat a pod?Jak se s tím pracuje? Nechce se ti udělat tu menší přednášku? Nebo třeba založit novou otázku. Nebo ji založím já, pokud budeš mít chuť k tomu něco říci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.