Nejste přihlášen/a.
Nevím jestli je to technicky možný?.?.?
Šlo by nějak udělat že bych si nějak označil otázky který už nechci aby se mi zobrazovaly?.?.? Je to jenom nápad.
záleží kam se díváš, dívej se na poslední otázky ne příspěvky a budeš v pohodě... možné je všechno, ale zvláštní přínos nevidím.
No jo to mi ale zůstanou v Poslední příspěvky označený jako nové dokud je, buď každou nepřečtu, nebo přečtu jenom ty co mě zajímají a zbytek označit vše jako /..., což teď dělám.
Ideál vidím užitím RSS čtečky s tím že to ce se ti líbí/zajímá si necháš v mejlovce/označíš jako oblíbené...
Hangar: Já se přiživím. Pošli prosím nějaký rozumný odkaz, kde je vysvětleno použití RSS. Co je to, jsem našel na Wikipedii, ale už tam není nic o používání, jde třeba filtrovat a pod?Jak se s tím pracuje? Nechce se ti udělat tu menší přednášku? Nebo třeba založit novou otázku. Nebo ji založím já, pokud budeš mít chuť k tomu něco říci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.